sagaarvidsson

31a augusti- March on

Publicerad 2009-08-31 18:32:07 i Allmänt,

Sju dagar kvar. Jag har kommit fram till att jag är dålig på att räkna, men idag är det i alla fall sju dagar kvar. Det innebär att jag bara har sex intag kvar, sex uttag, sex dagar att mocka boxar och sju kvällar att spendera här. Det är ganska lite.

Inte mycket som hänt idag, förutom att hovisar varit här. Usch vad jag tyckte synd om den ena, då det nu är bestämt att enbart Magnus är "duktig" nog att sko familjens hästar och alla privatägare bytt hovslagare. Alltså, när ena bossen ringde för att snacka med Magnus för att se till att den andre inte tog våra hästar fick jag så extremt dåligt samvete eller vad det ska kallas. Det var en hemskt förmiddag, vare sig jag eller Elin ville vara inne i stallet. I vanliga fall pratar han alltid en massa och är glad och trevlig, nu sa han knappt ett ord. Usch.
Annars lugn dag dock.

Jag ska skaffa nytt Telia abonnemang, så jag kan ringa och smsa gratis till folk! Har velat ha det ett tag nu, börjar alltså bli dags att ta tag i saken!

För er som skriver lista till jul redan (det kan inte BARA vara jag??) så önskar jag mig bidrag till Stockholm HorseShow i december :P
Om ni nu känner att, nej det vill jag inte bidra med, så finns det annat, tro mig! Jag önskar mig bl.a godis, godis och godis. Även massa film!
Annars har jag inte kommit så långt med min önskelista ännu, men tro mig; den brukar vara fler meter lång. Om man ska låta normal alltså, för egentligen så är den milslång, härifrån till Göteborg mer specifikt.

Men nej, nu ska jag se på damfotboll i brist på roligare saker att göra. Pusshej!

Through the good times
Through the bad times
Through the long days
Through the hard nights
Keep on till we see the sun

Like soldiers, march on
If we can make it through the night we'll see the sun
March on, march on


Even when there’s no one there for you march on
Even when the days are long for you march on
Like soldiers March on!
 

30e augusti- It's the final countdown

Publicerad 2009-08-30 12:10:53 i Allmänt,

Nu är det inte många dagar kvar. Läskigt värre kan jag tala om.
Efter att ha spenderat lördagskvällen med att diska ett stort berg, dammsugit, moppat golv, slagit på kuddar och dierse andra roliga icke-lördags-sysslor, så bor jag i ett hörn (dock ett väldigt rent hörn) ute i vardagsrummet med alla lådor uppstoppade i ett grannhörn. Men nu är det i alla fall klart för Maria att anlända!

Jag är sjukt stel efter att ha sprungit och tränat igår, magen känns som en stor tegelbit och ryggen behöver vi inte prata om. Måste ut ikväll efter jobbet igen så det försvinner!!
Annars är allt gött, och om det fortsätter vara uppehåll idag så känns det som det kan bli en skön dag med.

Nu ska jag göra annat, såsom plugg ;)
Pusshej

29e augusti- Sing a song

Publicerad 2009-08-29 10:02:30 i Allmänt,

Vilken härlig morgon! Soligt ute dessutom så underbart just nu! Ska strax ut och jogga en stund, bara för att få komma ut och andas lite, så jag kommer inte gå att nås de närmaste timmarna. Städade i stort sett klart igår, utom här i vardagsrummet, ska dammsuga och så senare. Maria kommer imorgon, så vi har i alla fall kvällen på oss med.

Får se om vi drar in till stan ikväll, eller om vi hittar på nått annat. Vå får väl se helt enkelt.
Pusshej så länge, the westwind is calling me out-

Inspired me truly
You did from the start
To not be afraid
And to follow my heart
There's a piece of you with me
They can't tear apart
Forever

In times we may fall
Like we all tend to do
Your strength is the power
That carried me through forever

Forever I'll find you, forever we'll be
Forever your power and strength stays with me

28e augusti- Nine days left

Publicerad 2009-08-28 21:17:36 i Allmänt,

Det är nio dagar kvar till flytt; NIO! Helt otroligt vad dagarna går fort. Helt insane. Jag kommer sakna allt och alla.
Men nej, jag ska inte vara blödig. Ska bara skriva några rader för att Elin börjar slå mig i sitt bloggande.

Praktikanten har åkt hem, underbart! Nu kan vi sitta och uggla som vi vill, vi ska ut och ta nåra kalla nu på altan och firar. Det är ju inte många gånger till vi kan göra det. Men jag är inte ledsen.

Pusshej

27e augusti- Was lost in the shadows now I'm ready to fight

Publicerad 2009-08-27 22:23:49 i Allmänt,

Jag är så duktig så, jag har börjat plugga ordentligt! Har läst 1 ½ kapitel i stora boken och börjat på min inlämningsuppgift! Duktiga duktiga Saga!
Inte för att det är speciellt avancerat så här i början heller, men det är ganska kul. Förutom att det är segt. Och tjocka böcker. Och uppgifter i övninsgböcker som jag inte begriper det minsta. Men annars är det faktiskt roligt. Really.

Orkade aldrig blogga igår, vet inte om det hände alltför mycket spännande i vilket fall. Eller jo, magen hade ju besiktning, var ren på böjprov och allt ända tills longeringen då hon visade stegfel i vänster fram. Göran hittade inga fel, emn ajg skulle gissa att en kiropraktor kan fixa det. Ser ut att sitta i bogen.

Spännande saker händer med hovslagare här, nog en jäkla tur att jag sticker nu trots allt, det verkar dra ihop sig. Jag får se till att hålla mig uppdaterad!

Just nu spelas Bryan Adams, Axel Rudi Pell och Bon Jovi flitigt på datorn, jag har brist på variation känner jag. Menmen.
Ska köra vidare, hare gött. Pusshej

25e augusti- Try to hold on

Publicerad 2009-08-25 22:44:10 i Allmänt,

Jobbat länge idag med, då vi löshoppade Carlos lite och lät Melda med Krukan springa i ridhuset en stund efter sex-tiden. Åkte sedan och fyllde på frysen på Willys, eller jag köpte mest yoghurt och grejs då jag inte ska vara kvar så länge ju. Köpte även tre filmer för 20 kr styck; Blue Crush, Saturday Night Fever och nån med Emilio Estevez. Ska bli trevligt att bli ledig snart :D

Gårdsvisning på Krukan imorgon, ska bli spännande att se vad hon får för poäng! Dessutom ska Bellis (Magen) besiktas och går hon igenom tar de eventuella köparna hem henne direkt. Det börjar bli tomt här nu.

Tömde lägenheten i stort sett idag på lunchen på gammalt skit, nu är det nästan rent här. Helt otroligt, inte visste jag att vi har trägolv ;)

Nu ska jag strax sova, pusshej!

I forgot

Publicerad 2009-08-24 21:18:22 i Allmänt,

Hade förresten världens mysigaste kväll med Elin igår ute på terrassen. Aldrig sett så många stjärnfall i hela mitt liv, förutom när jag såg det där meteorregnet då såklart. Satt som alltid och småduckade i väntan på fallande smågrus som aldrig kom medan Elin väntade på att få större saken än så trillandes från himlen, och passade såklart på att önska, för det är väl det man får göra vid stjärnfall?
Berättar ju inte vad jag önskade, för någon vis människa sa att då går det inte i uppfyllelse, men känns som jag är på god väg att få min önskan uppfylld!
I vilket fall;

Jag: "Vad önska du?"
Elin: "Tja, en brödrost skulle inte sitta fel!"

Finns väl kanske en anledning till att man inte alltid vill flytta hem igen ;)

24e augusti- Comes crushing down around me

Publicerad 2009-08-24 21:11:20 i Allmänt,

Idag var en spännande dag. Vi gick ut imorse med inställningen att det skulle gå fort, då hovslagarna skulle komma halv nio. Så vi jobbade på, klara fem minuter innan halv! Halv tio hade det fortfarande inte kommit några hovslagare... Efter ett sms till Marjut fick vi ett samtal som meddelade att det är först NÄSTA måndag hovisarna kommer. YAAAAY!!

Sen hände det inte så mycket, Lotta har åkt och Magen ska besiktas nu i veckan, troligen onsdag. Den nya hästen (3-årigt quartersto) verkar gå bra ihop med Abbe så det är kul :)
Red ut Abbe med Elin och Bollen nu på kvällen, ut på galoppvägarna, och underbart härlig ridtur det blev! Jag älskar irländare, det är bara så! De har sådan kraft alltså!!

Red även Trixe under dagen, och han gick ganska bra efter en stund. Stel ponny. Härlig irländare det med!!

Annars nyduschad och försöker fokusera på lite plugg. För nu har min distansstudie börjat, ett steg närmare vuxenvärlden.
Jag flyttar den sjunde september, grattis till er där hemma; here I come! Även om jag har lite annat planerat med! ;)

Nä, leka vuxen, har ingen inspiration att skriva just nu. Ha det gött, pusshej!!


Winter is as winter was
I look this way just because
WInterlovers, love like brothers
Gives us hope for
The ties that splinter

Winterlovers, wintertrees
We're the longing falling free
Shielding what we need to see
Out of true love
For this country

23e augusti- It's a beautiful day

Publicerad 2009-08-23 22:06:27 i Allmänt,

Aah lång dag eller vad? Kom precis in, har just ridit Bigge. Började dagen som vanligt, startade halv sju i stallet, och jobbade till lunch. Sen blev eftermiddagen lite annorlunda; byggde löshopnningsbana tills klockan var tjugo i fem, tog in hästar och började löshoppa unghästar strax efter fem. Vi var klara ca halv åtta, gick upp och åt, stack iväg och red sen Bigge då. Och nu är jag här, i väntan på duschen.

Kom en ny häst idag, ett quartersto som kallas Chickie, och som verkar odrägligt bortskämd; står bara och sparkar i boxväggen. Tror jag får damp!!
Imorgon kommer hovis, vi har tretton hästar på programmet SWEET! kommer inte alls ta hela dagen... Hmm... Tur att vi jobbar tre :)

Annars allt gött, livet flyter på och jag har mått bättre än på länge den senaste månaden. Roligt roligt. Och underbart väder!! Kan inte bli bättre! Förutom att nu finns det bara en fortsatt väg och det är ner, men det skiter vi i!! God natt på er nu folk, pusshej!! 

22a augusti- Can I get a whitness

Publicerad 2009-08-22 11:15:58 i Allmänt,

Awake and ready, yea!
Pigg och glad, sån är jag! Vakande av att det ösregnade imorse, så jag gissar att turen in till Mariefred ikväll är hotad. Jag och Elin hade tänkt rulla ner till hamnen och relaxa lite, men om det är dåligt väder står jag över!
Annars händer inte mycket idag, är ensam här uppe då Kristine är med Siri på tävling och Elin jobbar. Jag ska ner och rida Abbe senare, men det får nog vänta en stund. Nog för att det är uppehåll just nu, men känns bättre att rida så att Elin inte behöver ta in henne, alltså efter klockan två typ. Ska sätta mig och måla en stund nu, avslutar detta inlägg med en bild som Kristine tog i hagen på Ziggecirkuz! Ha det så länge, pusshej!


21a augusti- spetsad kyckling

Publicerad 2009-08-21 16:23:51 i Allmänt,

Har ni någon blivit manglad tillsammans med resten av tvätten? Haft två gigantiska sumobrottare köra match på ryggen din? Nej, inte jag heller men jag kan nästan förstå hur det känns. Efter att ha fastnat mellan två hästar igår (Krukan och Melda är hemma igen...) så känner jag mig som en skalad skalbagge. Fy satan. Kände hur varje revben stretchades ut när jag trycktes upp mot Melda, för en gångs skull så var jag glad att jag inte är större än vad jag är för då hade jag kanske sett annorlunda ut idag. Men i vilket fall, igår hade jag bara lite ont i axeln men idag har jag ont i hela bröstkorgen och längs ryggen och över axlar. Känns nästan som träningsvärk! Haha. Men glad att jag inte jobbar idag, eller imorgon.

Annars händelselös arbetsdags igår, fint väder och underbar dag rent allmänt, och så blev det en trevlig ridtur på Abbe. Red på gräsbanan i en lite för stor dressyrsadel, så det var synd på min stolsits, och sedan på rundbanan. Hon var fin! Inga kommentarer angående hur tjock hon är, hon är dräktig! Med den vackre Nintender, tänk om hon kunde få ett svart föl! Om ändå.. Blir lite ledsen av att tänka på att jag inte kommer vara här och se hennes föl. Menmen. 





Menmen, i brist på annat ska jag kasta in tvätt en stund, fortsätta se på Drömmarnas Tid, käka kladdkaka och keep on dreaming. Ha det gött så länge! Pusshej

20e augusti- Watch Over Me

Publicerad 2009-08-20 12:04:20 i Allmänt,

Här har ni drottningen av konsten att kunna skifta humör på två sekunder. Jag måste ha världens lägsta blodsocker, för jag är så extremt lättirriterad just nu, trots att jag var på strålande humör tidigare. Men nu har jag käkat lite tonfisk-pasta sallad så jag hoppas det passerar snabbt. Jag tycker om att vara på bra humör ;)

Annars händer det inte mycket. Och då menar jag verkligen inte mycket, ser på Drömmarnas Tid i brist på annat att göra, ska strax lägga mig en stund och hoppas att jag vaknar på bättre humör, sen är det jobb, rida och imorgon till lördag är jag ledig. Vi får hoppas att det händer lite mer då, men det ser inte direkt ljust ut. Men som Elin sa sist jag satt och klagade så är det bara att sätta sig på cykeln. Men jag har sagt det förr; ensam är det inte värt det. Det finns tillfällen då jag tycker om att vara själv, och jag behöver alltid en viss distans till andra då jag kan vara själv med mina tankar (always thinking about you), men inte jämt. Och inte så här ofta. Och framför allt inte om jag ska göra saker. Andra verkar uppskatta att gå och handla själva, gå och shoppa osv. men jag tillhör nog inte den skaran verkar det som. Jag behöver andras sällskap, annars blir jag sån här. Hmm.. Vadå "tycka-synd-sig-själv"-inlägg..?
I just want...!!

Nu ska jag sova. Pusshej

She wakes and takes her place in line
And never bothers to ask why the mirror sheds no light at all
The days turn into lesser days until there's only night
The light it wouldn't help she's too far gone

Her time is up it's five o'clock
It never stops

And she says please, and she says please
And she says please, watch over me

19e augusti- Gött liv

Publicerad 2009-08-19 09:33:54 i Allmänt,

Jag mår sjukt bra just nu, tänkte bara säga det! Bubblar inombords när jag får se på den underbara Drömmarnas Tid, som jag naturligtvis börjat se på nätet eftersom ett avsnitt om dagen är lite väl lite. Vet inte om jag sagt det innan (nähä?) att jag blir besatt av serier. Och denna är ännu bättre, då jag ju sett den för länge sedan och nu blir lite nostalgisk, underbart. Och seriöst, hur schyst är det att ge en sådan fin grabb en av rollerna, då måste man ju bara fortsätta kolla.
Puss på er, that's all for now!

18e augusti- what now

Publicerad 2009-08-18 21:29:12 i Allmänt,

Chill dag idag, bara jobb men det har gått smärtfritt. Inte hamnat i någon skitkärra och heller inte trampat ihjäl något djur. Najs.
Kanal 9 har börjat sända Drömmarnas Tid på vardagar och jag är som besatt, det är en av mina absoluta favort tv-serier. Handlningen är kort och gott om en familj med fyra ungar och två päron på 60-talet, den glada tiden som det sägs. Riktigt bra serie i alla fall!

Idag ska jag sova tidigt, är så sjukt trött. Såg lite på friidrotten nyss (i stort sett det enda jag sett sedan det började) och tycker väldigt synd om Musse, men har man inga krafter i benen så har man inte. Men har ju kanske inte haft det så lätt heller. Jag skulle vilja börja löpa på riktigt igen, men det tar så mycket kraft. Planen när jag flyttar hem är att jag ska komma igång på riktigt med träning och att äta bra, för jag kommer ha en hel del fritid över i början och inte alltför stor plånbok. Därmed mindre godis.


Nej, nu ska jag ta och kolla lite information angende studierna nu i höst, ha det så gött! Pusshej

17e augusti- Love craves self destruction

Publicerad 2009-08-17 21:43:17 i Allmänt,

Spännande dag idag. Trampat på orm (och stampat ihjäl stackars orm på ren reflex) och hamnat i skitkärran.. Och lägger vi till en massa småmisstag (inte från mig) så har ni min dag upplagd framför er. Som sagt, spännande.

Mockade lösdriften imorse och råkade kliva på den stackars ormen, fick ett klassiskt girl-cliché-moment; viftade med händer, stampade, hoppade och skrek. Stackars lilla ormen dog. Och sen hamnade den i skitkärran, för jag ville inte ha den kvar i hagen.
Så började min morgon. Har jag sagt att jag älskar att bli brutalt uppväckt? Nu vet ni ;)

Sen fortsatte dagen, strike no one kom när höpåsarna skulle göras och jag var nere hos hingsten för att ta av han flugluvan då det ösregnade, och det kom in fel hö och fel bal; en bal som inte alls skulle ha öppnats. Najs. Strike two kom när det skulle delas ut påsar och en hästs påsar hamnade i fel ordning vilket jag inte upptäckte först när jag gjorde min regelbundna kontroll, men då hade den hästen fått redan. Saga arg.

Jag är nog inte rolig att vara i närheten av när jag blir irriterad eller stressad (varför gör folk bara inte som jag säger?!) då jag blir ganska snäsig och kort i tonen. Kan bli ganska otrevlig om jag är riktigt pressad tror jag. Om jag har otur. Beror lite på vad det gäller såklart, men är jag rädd plus stressad är jag som värst; typ under intag och det åskar. Då är jag en brutal bitch på högsta nivå. Men i vilket fall som helst, så försökte jag att inte vara alltför otrevlig på eftermiddagen när jag gick runt och var arg och mådde piss, just då ville jag härifrån fort som bara fan. Bara bort. Men precis som alltid så mår jag så mycket bättre nu. Insane.

Precis vid intag så ropade praktikanten att hon behövde hjälp; hon hade tappat sin sko i skitkärran. Nu är det så att vi har skitkärran under ett stort galler och kärran är typ två ½ - tre meter djup. Jag försökte fiska upp den med en kratta men naturligtvis låg den längst ner i ett hörn. Så när Anders och Karin kom körandes blev de stoppade,fick sig ett asgarv och sedan kom de på den briljanta (snälla observera min ironi) idén att jag som är så liten och smidig (hah!) kunde ju hoppa ner och så skulle de veva upp mig. Och eftersom det så uppenbart var tre mot en, log jag och gjorde som de ville. Så extremt härligt! Det brann under fötterna, så het var halmen, och det luktade som fan och skiten rann ner i skorna. Sweet.
Underbar dag. Jag älskar mitt jobb. Haha, nä spännande dag som sagt!

Jag ska förändra världen visste ni det? Efter nyår ska jag bli skitärlig, säga precis vad jag tycker och tänker. Bara så ni vet. Men först efter nyår, måste ju samla mod att säga vissa saker först.

Nu ska jag filosifiera vidare. Ha det så bra, pusshej!

You always had what you wanted
So leave it behind
And if the glass isn't broken
Then the futures not blind
All that you know means nothing to you
But its the loss of control shatters the truth

Here's the story so far
It's already here
We've made it this far
Sure we battled the spears
But life cuts to pieces
To the wounds from the secrets
Makes it all who you are

17e augusti- Taking the walk

Publicerad 2009-08-17 13:56:09 i Allmänt,

Jag vill ta "the walk" som Hanson från början arrangerade (http://www.hanson.net/) men som nu alla kan anordna själva för att göra en skillnad. För varje person som går the walk barfota skänks en dollar till en av fem olika avdelningar till HIV/aids-drabbade i Afrika. Det kan vara antingen skolmaterial, hjälp att bygga sjukhus, ordna rent vatten osv osv. Jag tycker det är kul med band som försöker använda sitt kändisskap att göra en förändring. Inte för att tre personer kan göra så mycket i slutändan, men det är en bra början.
Plus att för varje person som köper ett par skor hos Tom's shoes så skänker de ett par skor till någon i Afrika som de levererar i person.
Jag ska beställa en tröja därifrån har jag bestämt, skitsamma vad det kostar!



Men nu ska jag förbereda mig inför arbete, ska rida ut nu efter lunchen och sen är det lite annat smått o gott som måste göras. Ha det bäst, ska försöka uppdatera ikväll men inget jag längre vågar lova! Jag håller det ju aldrig längre.

Ha det bäst!

The earth is shaking under siege
And every breath will meet it's fate
Still we hunger for a moment of freedom
Even though the hour is late

I find hope and it gives me rest
I find hope in a beating chest
I find hope in what eyes don't see
I find hope in your hate for me
Have no fear when the waters rise
We can conquer this great divide

16e augusti- Taking me on a ride

Publicerad 2009-08-16 13:10:09 i Allmänt,

Okej jag erkänner, jag gav efter för mitt godisbehov igårkväll. Jag slängde mig på cykeln och cyklade in till Åkers, där Börsen såklart hade stängt så jag fick bege mig bort till Ica på andra sidan "stan". Kändes bra. Men vad gör man inte för godis ibland? Plus att det blev pizza, jag hade ju inte ätit på hela dagen och Elin var hungrig hemma då hon jobbade övertid. Tur att min cykel har pakethållare :D

Annars hände inte mycket igår, och det lär inte hända mycket idag heller. Har lunch just nu, mina nudlar har jag just lyckats bränna med..
Och jag måste bara skriva ner det här så att jag inte tror att jag drömt det, men undrens tid är här; Elin ser på Twilight! Man kan undra om det var idag som helvetet frös över. Tydligen. Ska bli spännande att se vad det får för konsekvenser.

Nä, nu ska jag göra annat, blir säkerligen senare update. Pusshej
Här kommer en gammal going, Busted hade fan go musik dom...

Semester's coming soon
So I would like to mention
I woke up in my room
Alone, you're always welcome
Next week my mum's away
So now my future's brightened
I'd ask to have you stay
If I wasn't so frightened.


I, I'm really falling for you
I, hate what you're putting me through
What have you done to me now?
I just can't sleep at night
My bed is wet don't know how
Will someone please turn on the light?

15e augusti- At 3 AM

Publicerad 2009-08-15 13:01:53 i Allmänt,

Idag har jag fått tårta! Och gissa hur gott det var när man inte ätit godis på jag vet inte hur länge! Helt underbart, var som att dö och komma till himlen. Utan överdrift. Det var June och Kjell som bjöd på princesstårta frn världens bästa bageri, d Kjell fyllt år för inte så länge sedan. Tack till dom! Nu kan jag dö lycklig.

Jag blev väckt tidigt idag igen, är det inte Elins väckarklocka så är det dumma litauer som står och knackar på dörren. Men, jag får väl sova när jag är död. Det positiva med att vakna tidigt är ju att man hinner med en massa, jag har redan ridit Abbe en timme i skogen, sett halva filmen "I'm dancing inside" som förresten verkar sjukt bra, men som började bli för sorglig så jag pausade. Orkar inte riktigt med sånt just nu. Funderar p att slänga i nått med lite mer fart i, eller åtminstonde nått som inte gör att vardagsrummet svämmar över. För Elin är visst också sådan som gråter till film. Sweet. "Och så var de två".

Jag borde städa, åtminstone dammsuga och fortsätta med disken. Men så småningom kommer jag väl dit med. Nu blir det nog en ny rulle. Typ.. ööh.. jag har verkligen inget att se på längre. This sucks!!

I don't give a damn about you
No, nothing can change my mind
No way
I'm happy just to let you walk away

Don't think about you at night
I'm happy to be alone
It's ok
But that was yesterday, and now I'm

Driving in my car
Words don't get me far
When they don't mean shit

14e augusti- Take me away

Publicerad 2009-08-14 23:15:16 i Allmänt,

Var in till Strängnäs idag, hade polisen avklarad på ett ögonblick, gick sjukt snabbt. Jag är imponerad! Hoppas nu bara att allt annat går vägen, skulle vara en sån classic-Saga om det strulade ihop sig.
Köpte lite stuff till les party den 5e också, haha om jag vågar ha det är en annan femma. Vi får vällan se!
Var sjukt härligt att promenera runt i "storstan" en dag, man är ju så instängd här.

Och för att svara på Elins alla kommentarer (wallin..) så slutar jag (efter ett samtal med the boss idag) den 6e, men är kvar här till den 13e och jobbar till den 20e. Så alltså; jag jobbar till den 6e, är här och lever gött o är ledig till den 13e då jag jobbar till den 20e and that's the end. Känns bra.

Nu har jag just avslutat Love Actually som jag såg med; suprise surpise; Elin. Hon går och lägger sig och jag blir ensam kvar vaken med alla tankar. Fast nej, jag har ju Moni på msn. Inte illa alls! Förutom att hon bara skriver råd som jag inte vill höra.
Jag är så trött på det här, jag vill ut, bara ha kul och göra något- VAD SOM HELST! Man mår jävla bra medan man kollar på feel-good-movies (sett från min synpunkt iaf) men sen efter en stund så är det bara ensamt. Och deprimerande. Och jag börjar inse att om jag vill något får jag ta tag i det själv, men det är fan inte alltid så lätt. Den som säger att det är det ljuger. Bara så ni vet. Mindre feel-goodigt alltså. Men för att undvika att låta det här bli ett alltför långt intetsägande alternativt alltför-mycket-sägande inlägg så tror jag att jag säger god natt här. Ska lyssna på en del musik och fortsätta snacka med Moni, kommer dröja innan jag kommer kunna sova inatt. Och ja just det, det har åskat hela eftermiddagen idag TACK för det.
Pusshej 

I cannot find a way to describe it
It's there inside; all I do is hide
I wish that it would just go away
What would you do, you do, if you knew
What would you do

All the pain I thought I knew
All the thoughts lead back to you
Back to what was never said
Back and forth inside my head
I can't handle this confusion
I'm unable; come and take me away


 

13e augusti- Yesterday's troubles harm me

Publicerad 2009-08-13 21:13:46 i Allmänt,

Saga är arg, arg arg aaaarg! För nu när hon äntligen fått fram sin kamera och har den här framför sig, visar det sig att batteriet har dött OCH hon har packat ner laddaren och skickat den till Storvik. Jäkla genomtänkt det där... Tveksamt om jag kommer blondera håret längre, ska det vara så här är det nästan värt risken att gå brunett. Nästan.

Var ner och körde slutjobbet, red Magen en stund på rundbanan och Abbe i skogen. Sjukt härlig tur på Abbe, det regnar ute och skogen var supermysig! Vi har ju trollskog och en hel del rinnande vatten, och "vattenfallet" (en sådär 1½ m högt typ..) bara forsade ner. Mysigt mysigt! Plus att vi sprängde uppför backarna i full karriär, det är så ridning ska vara; explosivitet är precis vad det handlar om!! Nöjd med det i alla fall..

Sen skulle jag gå upp med soporna, kom fram till soptunnan och undrade vad fan det var som luktade så illa på långt avstånd. Öppnade luckan, lade ner påsen min, funderade kort över varför det var så vitt i tunnan tills jag upptäckte att det var hundratals småmaskar som fick stå för det vita. Fy faaaaaaaaan!! Och där försvann min hunger, blir ingen kvällsmat ikväll (det var spagetti och ost på menyn) utan jag tänker gå hungrig. Uscha!!

Imorgon är det Strängnäs, ska till farbror polisen och fixa ett pass,äntligen. Kan vara skönt att få det gjort! Lotta lovade skjutsa hem mig dessutom när hon kommer från jobbet, så det blir skitfint! Då hinner jag förhoppningsvis gå och shoppa med, för det är rea i Gallerian :D TJOHO!

Nä nu ska jag leka viktig och göra annat en sväng. Pusshej
Och denna är bäst en kväll som denna. Someone please chear me up




You feel like liberation
You give me new sensation
You show me what I need and
You are my life completed

Can't stop, can't break, who's driving?
Sometimes there's no denying
Till today I feel I can't lose
I'm letting go of what I knew

I want you for always
I hear your name in every word I say
I'm a fool and I don't care
I hear your name in every word I say

Before you I was only
What I let control me
You are a revolution
Against my own conclusions
Till today I feel I can't lose
I'm letting go of what I knew

I want you for always
I hear your name in every word I say
I'm a fool and I don't care
I hear your name in every word I say

And now I say goodbye to the way I used to be
There is no room for question
Cause your name it sets me free
Yesterday's troubles harm me
Today's are creeping in
So let go of the world around me
Cause your love is all I need

12e augusti- You'll breath again

Publicerad 2009-08-12 21:32:58 i Allmänt,

Sådär, nu har jag avslutat en hårfärgning (lite mer blont bara..) samt avslutat "I nationens intresse" av Jan Guillou. Har ännu inte sett resultatet av färgningen, så vet inte vad jag tycker om den, men boken var bra! Inte lika bra som de lite senare böckerna om Hamilton om jag får säga det (Vendetta är nog min favorit, troligtvis för att jag började med den) men absolut läsvärd!

Fick nyss lite roliga nyheter från Moni, hoppas för henne att det stämmer, för det vore ju så sjukt coolt om det blev av! Jag är så imponerad, hon har flyt, Moni! It's freaking insane.. Haha made my day, gud vad kul för henne om det blir av alltså...

Annars är allt lugnt, håller tummarna för att jag blir ännu lite blondare snart och nu blir det rulle. SÄkert Mama Mia, eller något annat lika intellaktuellt. HA HA

Och vet ni, Marjut har hittat min kamera, YES!!

Pusshej

When you feel all alone
And a loyal friend is hard to find
You're caught in a one way street
With the monsters in your head
When hopes and dreams are far away and
You feel like you can't face the day

Let me be the one you call
If you jump I'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone

11e augusti- We're all on the ground, just crying out

Publicerad 2009-08-11 21:51:35 i Allmänt,

Mätt som en jag vet inte vad! Precis käkat fetaost-sallad med stekt potatis och falukorv. Mumsmums, detsamma som det vart till lunch (fast då med bea-sås också..!). Sicken tur att jag råkar gilla stekt potatis :) Så gott så gott!

Red nyss Magen nere på utebanan med Marjut, hon är väl lite bättre nu. Ska rida henne varannan dag så :) Jag tycker om att vara liten, man får rida så mycket mer då :) Jag ska aldrig bli stor, vare sig mentalt eller fysiskt! Och vare sig på längden eller bredden heller ;) Det är därför fröken "godisstrejkar" som det så fint heter som finlandssvenska!

Är det konstigt att man älskar sitt jobb ibland, när man jobbar med en sån här? ;) Ibland är hon bara för skön!

 

Och eftersom jag troligtvis inte kommer gå något mer efter detta inlägg (finnar kan vara så aggressiva..) så borde jag passa på att ge mig ut och springa.. men jag orkar nog inte! Ni får ha det så gött! Pusshej, over and out

The things you see
The way you see them
Will never been seen again
Lets go through life living on luck
Betting ten thousand to ten

Mistakes I've made in this life
I can't say why or when
But the thing that's strange is you only live once
I'll never look back again

Im dying to be alive
Not trying to just survive
Let's not go through our lives
Without just dying to be alive

10e augusti- Cruel to the eye

Publicerad 2009-08-10 13:15:43 i Allmänt,

Men shit, jag glömde blogga igår. Ojoj vad ska nu hända.. Är det detsamma som att krossa en spegel; sju års olycka? I sånna fall, peppar peppar- ta i trä!

Sitter här på lunch med en dubbel skagenröra-smörgås och bara njuter. Kanongott! Frågan är bara vad jag ska äta som riktig mat sen, men det får lösa sig.. Det blir nog pasta med ost typ.

Har börjat se på True blood, en serie om vampyrer och normalt folk.. Egentligen inge bra, bara lite smått underhållande. Jag borde skaffa mig ett liv... Elin såg klart på sista OTH-avsnittet på säsong 5 igår så nu kan jag inte kika över axeln på någon heller.. Vad fasen ska jag hitta på om dagarna nu liksom...

Jag har inte ens något att blogga om längre. Praktikanttjejen är duktig, och har återhämtat sig efter chockstarten första kvällen. Hennes pappa ringde när de hade åkt och berättat att de krockat vid stora vägen, så Jonas och Elin fick åka dit. Inte direkt kul för henne, stackarn. Men båda klarade sig ju utan skador och likaså motorcyklisten som kört in i dem (han hade bara lite skrapsår tror jag). Så det slutade bra trots allt. Fast jag tyckte lite synd om henne, hon blev rejält chockad. Inte så konstigt kanske.. men ändå!

Jag ska samla lite vuxenpoäng och söka jobb tills jag kommer hem. Då är jag uppe i vaddå.. två, tre? :P Men kanske är det så att om jag håller mig på några få vuxenpoäng, behöver jag aldrig kalla mig själv gammal? För alltid 18!

Ha det bäst så länge! Pusshej

I can't breathe easy
Can't sleep at night
Till you're by my side
No I can't breathe easy
I can't dream yet another dream
Without you lying next to me
There's no air

8e augusti- shaping it up

Publicerad 2009-08-08 22:57:07 i Allmänt,

Nu har det kommit en praktikant hit, trots att vi inte direkt är förberedda... Men det ska nog bli bra!
Blev en bra dag idag trots allt städande o dyl. Satt ute på altanen med Elin nu på kvällen med några kalla och har inte haft så roligt på länge.
Roligast av allt var väl när en stor grön sak hoppade ner i knät på Elin när vi satt i trappan och hon skrek som bara fan, kastade med armarna och tjongade runt som en galning.
Här kommer två bilder på den läskiga gröna saken (ej att blanda ihop med grönsak!) och på den Elin (ej att blandas ihop med den läskiga gröna saken!). Några andra bilder bjuder jag inte på ;)
Red Abbe i dressyr på kvällen, direkt efter att ha klämt i mig en 75% av en pizza (inte att rekommendera) vilket gick ganska så bra.































Hoppas ni har haft en lika trevlig lördagskväll som jag, för det här var en trevlig kväller det! Sov gott och ha det! Pusshej

I'm not afraid, a trembling flower,
I'll feed your heart and blow the dust from your eyes
and in the dark things happen faster
I love the way you sway your hips next to mine
Whatcha gonna tell your brother? - oh oh oh
whatcha gonna tell your father? - I don't know!
Whatcha gonna tell your mother? - Let me go...

I'm gonna get dressed for success,
hitting a spot for the big time, baby
Get dressed for success
shaping it up for your love

8e augusti- Can't get a read on you

Publicerad 2009-08-08 14:21:53 i Allmänt,

Idag har jag varit duktig så duktig! Jag blev ju väckt halv tio av pappa som ringde så jag har hunnit med en hel del; diskat hela berget, tvättat, dammsugit, städat lägenheten och städat mitt rum! Jag är sjukt imponerad av mig själv!
Har dessutom hunnit se på Prime (eller Nära och Kära som den heter så fint på svenska) med bl.a Bryan Greenberg (OTH), Meryl Streep (Mama Mia) och Uma Thurman (Pulp fiction) som jag bara älskar! Den är så mysig, en klassisk chick-flick i stort sett :V But that's okay, jag gillar den ändå!  

Funderar på om jag kanske ska göra något vettigt, som att se på en till film kanske, eller varför inte gå ut i det varma vädret och sola lite, bara göra något. Men vi får väl se, annars blir det som sagt en till rulle!
    Sitter och lyssnar på Tinted Windows på Youtube, men shit vad Taylors röst är sliten på vissa klipp. Märks att han spelat in skivor med Hanson samtidigt som han turnerat och spelat in med TW. Vet inte om det egentligen är musik som jag brukar gilla eller lyssna på, men det roliga är att jag hittills tyckt om deras låtar. Me like!

Want to get to know you but you're so distant
Can't get a read on you

Got so much to show you but you're so resistant
Can't get a read on you

Anything I say I get the same expression
Can't get a read on you

I'm trying to find a way, you give me no direction
Can't get a read on you

Tell me what you hate
Tell me what you love
Tell me what you feel
Tell me what you're dreaming of
Tell me what you've got
Tell me what you need
Tell me wont you please, tell me please
Can't get a read on you

7e augusti- If only

Publicerad 2009-08-07 17:59:09 i Allmänt,

Jag är trött. Ni vet, sådär härligt trött att hela kroppen skriker och varje muskel gör ont. Finns inget bättre ska ni veta! Men efter att ha tagit en lång dusch är jag i alla fall klar i huvudet och luktar inte lika illa ;) Haha

Imorgon är jag ledig, jag ska fan sova hela morgonen och bara vara! Sen blir det sånt där härligt spännande såsom tvätta, dammsuga och diska, can't wait!
Tänkte försöka hinna göra något roligt med, men det brukar aldrig finnas tid över till det eller också brukar ingen vilja haka på, så vi får väl se vad som händer ;)

Pratade med Marjut idag angående kommande tiden, och hon vet nu om att de ska åka på semester den 13-20 september, så nu har vi kunnat diskutera öppet (var hennes present från familjen). Hon vill att jag ska vara kvar denna veckan, antingen om jag slutar den 1a september, kommer på festen och sen under den veckan, ellerom jag jobbar hela vägen fram tills dess. Jag ska fundera lite på det där, måste höra med de som ska hjälpa mig flytta med, men en sak är iaf säker och det är att om jag ska vara kvar MÅSTE jag få låna bilen och åka och fixa ett pass. Och det var inga problem, så då är det lugnt. Men jag menar, det hade ju varit bra om jag hade kunnat vara kvar så länge som möjligt; det betyder ju mer pengar. Vilket jag alltid är i stort behov av, så vi får se.. Mycket på gång just nu...

Men annars är allt fint, mår rätt så gött just nuså..Menmen, ha det så gött så länge,  så hörs vi säkert senare ;) pusshej

Everytime single time I see you
I start to feel this way
Makes me wonder if I'm ever
Gonna feel this way again
There's a picture that's hanging in the back of my head
I see it over and over

If only I had the guts to feel this way
If only you'd look at me and want to stay
If only I'd take you in my arms and say
I won't go 'cause I need you
Please don't go 'cause I need you now

6e augusti- There's a downtown corner

Publicerad 2009-08-06 22:55:38 i Allmänt,

Ännu en Ted-kurs-dag är över! Bara en dag kvar! Det verkar som att jag kommer överleva. Yet again! Jag är så imponerad av mig själv..
Överlevde dessutom en middag hos Sohlmans (grillad lax= mmm..marabou!) trots att jag var så trött att jag såg i kors. Men det var trevligt,om man bortser från alla tusen miljontals myggor och nu sitter jag alltså här. I vardagsrummet framför datorn, med Elin bredvid framför sin dator. Vi är så sociala, verkligen!

Jag ska sova nu, sjukt trött! Ni skulle bara veta vad det här sliter.. Ni vet, jobba, slappa, öh jobba och..slappa och rida och få lagad mat. Extremt ansträngande.

Och detta blev ett extremt taggat och inspirerande inlägg, jag förstår inte vart min inspiration har tagot vägen. Den sprang ut genom dörren och försvann. Ska leta senare. Kanske är den tillbaka imorgon, vi får väl se!
Elin undrar förresten om man får skriva att man har ont i rumpan på facebook. Om hon är rädd för feltolkningar, så undrar jag vad hon egentligen har för sig när hon är hemma i Finland ;)

Avslutar dagens blogginlägg (det vart bara ETT idag, betyder det att jag har fått ett liv, äntligen..?) med Been there before med Hanson. Länge ett svårt beslut, för det fanns så många låtar som kunde fått denna hedersplats, men så här blev det nu!
 

 

There's a downtown corner
People down town know
And a back beat rhythm on the radio
And the girl who listens to a young man's song
On the block I live on
In the place I'm from

Well the young man sitting
On the dock of the bay
He took a long-term trip on a first class plane
How the whole world listens
To that one man's song
On the block I live on
In the place I'm from

Tell me does it move you
Does it soothe you
Does it fill your heart and soul with the
Roots of rock and roll
Does it move you
Does it soothe you
Does it fill your heart
And soul with the
Roots of rock and roll

5e augusti- Jealousy, turning saints into the sea

Publicerad 2009-08-05 22:28:16 i Allmänt,

Håhå, två cider senare har jag väldigt kul med Elin. Vart på middag hos bossen, och bröt regeln att inte dricka där uppe. Men, som sagt så är det bara två cider. Jag måste vara väldigt trött dock..När jag blir så här glad och rolig.

Annars ganska händelselös dag. Men jag har blivit lite visare och klokare, efter några djupa diskussioner med June i stallköket. Det är med henne jag har mina måste-snack ibland, de där som man behölver få ur sig; om döden, om livet, om att åka ut och resa, se världen och allt annat ni vet. sådär då man behöver någon som är lite älde och har sett en hel del, när inte ens egna gamlingar är här och kan undervisa en.

Jag har bestämt mig för att skjuta på hästarna ett tag när jag kommer hem i september, jag vill ut och resa och se världen, jag vill lära känna nytt folk och bara ha tid att ha roligt, att vara själv och umgås med folk man tycker om. Det är min drömnärvaro för den närmaste tiden, får se vad som händer. Eller; sånt händer och fötter, när man lever och njurar som Elin säger! Jag har blivit smart ser ni, lärt mig en massa roliga citat idag som jag ska börja nyttja i de flesta situationer och låta streetsmart! Nu ska jag latja vidare, pusshej!

I'm coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss, it was only a kiss

Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag
Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest
Now, he takes off her dress
Now, letting me go

5e augusti- Thinking of you

Publicerad 2009-08-05 12:17:07 i Allmänt,

Då har kursen börjat. Elin rider Bollen i markarbete just nu, och jag är sysslolös. Hovisarna har vi skickat hem nyss, så det finns inte direkt något att göra.
Skönt iofs, men lite drygt att inte kunna slappna av helt utan gå omkring och vänta på nya uppgifter hela tiden. Men det ska nog bli bra, till slut! Vi får ju lunch ;)

Gick upp tio i sex idag, jag är så sjuukt trött, trots att jag lade mig före tio(!). Helt insane. Och jag får damp om inte hästen där ute håller käften snart, den har låtit sedan den kom vid halv elva. Head ache deluxe..

sova en tio, sen ner igen. kommer med störsra sannolikhet komma inlägg senare, förhoppningsvis har jag något vettigare att säga då.. Ha det gött så länge! Pusshej!

Have you ever stood outside a picket fence
You can see through
But you can't get to the inside
You sit there and wait
I look at you and anticipate
What we could be and what we could do

Fly the wings of an eagle
Glide along with the wind
No matter how high
I'll be thinking of you the whole time
Fly the wings of an eagle
Glide along with the wind
No matter how high
I'll be thinking of you the whole time


 

4e augusti- Tell them I don't care

Publicerad 2009-08-04 21:01:45 i Allmänt,

Okej, nu har jag valt klänning till "Ridhusrock" i september, på Marjuts 50-årsfest. Och bara för att dumma Moni inte kan se bilden så laddas den här, och så att mamma kan få se med. Jag behöver ju lite råd :V
Shit vad svårt det är att försöka se normal ut på bild, jag hatar att posera utan att få göra grimas.. men då får jag bara stryk, och jag ska ju jobba imorgon ;) 
och herregud vilken dålig hållning jag har!



Okej, till andra ämnen...
Jag längtar inte direkt till imorgon, vi kör igång tio i sex, härligt härligt.. Borde lägga mig i tid inatt, inte uppskattat om man ser ut som fem svåra år när det kommer folk till gården.. Och jag hoppas på halvdåligt väder så att vi slipper ta in en massa hästar! För när det är så soligt och varmt som det vart de sneaste dagarna nu, så vill hästarna komma in pga all jävla broms, och imorgon tills på fredag har vi inga boxar dagstid om alla ska in.. Kan bli spännande. Men för tillfället ser vädergudarna ut att vara på min sida, för det är molnigt och ser nästan ut att kunna bli åska. En urladdning skulle egentligen behövas, för det har varit sjukt kvavt idag.
Nej, nu ska jag sluta blogga och läsa andras bloggar istället för det är så mycket mer givande.
Ha det så bäst nu så länge, pusshej!

Sound the bugle now - play it just for me
As the seasons change - remember how I used to be
Now I can't go on - I can't even start
I've got nothing left - just an empty heart

I'm a soldier - wounded so I must give up the fight
There's nothing more for me - lead me away...
Or leave me lying here
 

4e augusti- How the feeling comes and why it goes

Publicerad 2009-08-04 12:39:06 i Allmänt,

Idag har jag blivit psykoanalyserad.. Spännande värre! Och det kom fram att jag är lite knepig och inte alltid så lätt att förstå sig på, samt att jag är färgglad. Jag är tydligen ganska jordnära men lite smått konstnärlig av mig, jag är amibitös med en låång karriär framför mig och så det bästa av allt är att jag nu söker någon liten och tjock som är bitsk. Någon som känner sig träffad? XD Haha att göra höpåsar är spännande!

Annars händer inte mycket i den här välrden ska ni veta, förutom att jag är trött som ett as efter att ha varit uppe sent igen; att jag aldrig lär mig... Men det är svårt att lägga sig när andra är så underhållande.
Ted kommer imorgon och är här tills fredag, plus hovis imorgon; tajt schema på ingång med andra ord. Jag tror jag sak sova på lunchen. Nu äre nudlar a la Elin som gäller, puss på er så länge!

Girl you got those hands that heal
Help me get in touch with what I feel
'Cause you understand and you sympathize
And you know me best it's no surprise

When you're with me there's a light and I can see my way
When you speak to me it's a song and I know what to say

3e augusti- I will always return

Publicerad 2009-08-03 23:32:48 i Allmänt,

Okej, denna kvällen blev inte direkt som planerad, då jag blir "tvungen" att jobba imorgon då Sanna åkte hem idag istället för imorgon. Fast jag väljer det själv, antingen vara ledig imorgon men jobba till nästa fredag, eller jobba imorgon och vara ledig nu på lördag. Kändes inte direkt som något svårt val...

Var upp hos Sohlmans med Elin och käkade. De andra åt pizza men vi tog varsin sallad istället, jag är sjukt trött på fet mat just nu, så det blir nog sallad några dagar till.. Vi får se, jag brukar ha svårt att hålla mig till det jag säger! Efter att vi gått från the boss's house, så satte vi oss i trappan ute en stund, Elin satt och rökte och jag satt och filosiferade. Djupa tankar har spökat i mitt huvud de senaste timmarna och går tyvärr inte att förtränga, trots stora ansträngningar.

Efter att ha haft en konversation med Lina så fastnade jag i att psykoanalysera hennes tänk vilket gjort att jag är lite distanserad nu.. Hon menar att hon alltid tar och frågar ut killar som hon är intresserad av medan jag är old fashioned. Så kom vi in på tjejer som stannar hos killar som slår dem och vad det beror på. Har ni sett "He's just not that into you"? Den handlar i kort om tjejer som misstolkar killars signaler (om han gillar dig så frågar han ut dig, om han vill så ringer han osv) och där nämns den gamla klyschan; han är elak mot dig för att han gillar dig; och någonstans kan man ju undra; om det sitter inpräntat sen dess att vi tjejer är små; kan det då inte vara så att vi helt enkelt associserar det hel med det? Kanske inte på ett medvetet plan, men om han nu behandlar mig elakt så gillar han mig. han bryr sig, han tycker om mig osv osv. Jag vet inte jag, men jag tyckte det var en intressant diskussion, jag älskar att bolla tankar med folk!

Ojoj, långt inlägg igen och för en gångs skull känner jag mig lite djup, men gud jag har inget liv. Men Elin ligger och sover men jag är hyper på cider och kan inte tänka rakt än mindre sova än på en stund. Jag har mycket på huvudet men ska överrösta det mesta med lite Vänner och försöka sova om en liten stund. Ska kolla en sak på youtube nu men sen blir det kväller.

I hear the wind call your name
It calls me back home again
It sparks up the fire - a flame that still burns
Oh it's to you I'll always return
I still feel your breath on my skin
I hear your voice deep within
The sound of my lover - a feeling so strong
It's to you - I'll always belong


Wanna swim in your river - be warmed by your sun
Bath in your waters - cos you are the one
I can't stand the distance - I can't dream alone
I can't wait to see you - I'm on my way home

3e augusti- Och du skulle aldrig ramla mer

Publicerad 2009-08-03 12:29:57 i Allmänt,

Okej, nu är jag arg. Här sitter man, stolt och glad att man sovit till klockan 12, skirver det till Moni och får kommentaren; klockan är ju inte tolv än. Så nähä, med andra ord klev jag upp EN TIMME för tidigt! Förstår ni, det är en massa tid man kunde ha legat och vänt och vridit på sig. Istället gick jag alltså upp klockan elva.. Hmm.. Men jaja, då tjänar jag en timme, hinner ju t.om äta innan jag hade planerat att starta min dag. Så det får gå bra ändå.. :D

Solen skiner ute, jag var ner till Elin en sväng och kollade om hon behövde någon hjälp, för Sanna låg här uppe i vardagsurmmet och sov, hon är dålig. Alltså sjuk. Men det behövde hon inte, men jag följde med ner till Bollens hage ändå, för det är så skönt att ha någon att prata med igen (som nu också är en blondie :D) och sen gick jag upp hit och slogpå pastavatten. Nu när Elin är hemma kommer det bli regelbundna måltider igen, fan vad najs. Jag är som en unge annars ju, men det har ni ju kanske klockat redan :v

Nu ska jag laga lite mat, lägga mig och steka lite på altan med go musik och fortsätta på "Män är från mars och kvinnor är från venus" som jag inte lyckades avklara sist jag var ledig. Den är rolig, vissa saker stämmer så sjukt bra att jag blir rädd. Det är ungefär som när jag läste en bok om mitt horoskop, allt stämde in skitbra förutom matvanorna. Är jag så lättläst och uppenbar? Enligt min bror så är jag det.

Ha det så bra, nu är det käk och seeen så påminde Elin mig om att jag ska lyssna på Håkan Hellströms rosa skiva ute på altan! Gammalt ÄR ibland bäst ;) "Nu kan du få mig så lätt", den äger.
Pusshej så länge!

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv

2a augusti- Suddenly the world is all brand new

Publicerad 2009-08-02 22:32:12 i Allmänt,

Hoho nu ska ni höra att trollen börjar trilla in!

Sitter här på altan med några kalla cider, lite go´ sommarmusik och alldeles öde gård. Man kan ha det sämre.Vore det inte för alla myggen skulle jag tro att jag dött och hamnat i himmelriket. Det finns verkligen ingenting härligare än att bara kunna vara. Det här har jag saknat. 
Man kan höra alla syrsor, man hör bilarna från stora vägen långt bort och hur hästarna står och äter.
Snart kommer Elin och stör friden (Marjut skulle hämta henne halv elva) men hon kommer nog vilja sova med en gång eftersom hon ska jobba imorgon, så jag får väl dricka här för mig själv en stund till. Sanna har lagt sig, efter att ha sett på Greys och lånat min dator (ursäkta ni som jag inte sa hejdå till på msn innan jag gick ner till stallet, glömde att datorn var till för allmänheten med. Så om någon skrev något men inte fick svara så dissade jag aldrig med flit. Just so you know! Förutom Moni såklart, dig dissar jag alltid med flit ;) Ibland blir jag lite paranoid när folk använder min dator och jag har "logga in automatiskt" på exakt alla sidor, men jag tror för illa om folk och tror att jag är lite för självupptagen; vad skulle folk ha för nytta av det liksom..

Helt ensam är jag visst inte längre, Oghi går längs skogskanten och fiskar och så sitter Bus här ovanför mig på räcket. För ja, jag sitter på golvet, såklart. Men det är så högt upp att jag ser över hela gården. Extremt najs. Dessutom håller jag på och döper alla myggorna, men märker att det blir lite väl personligt och slå ihjäl dem efteråt. "Dö, Bengt". Och sen börjar jag få slut på namn. Snart blir de ettan, tvåan, trean och så vidare... Men det börjar bli svårt och hålla räkningen. Menmen.

Red ut Abbe barbacka för en stund sedan, skulle ha ridit med Siri och Bigge, men hon stack utan mig. Åkte aldrig iväg med Marjut och hästarna, Jonas följde med istället. Men Melda var inte dräktig, utan blev kvar för ny seminering. Trist :/
Så jag kvällsfodrade och fixade istallet nu på kvällen idag med. Skönt att äntligen vara ledig.
Imorgon ska jag rida ut Trix med Siri och Bigge, sen ska vi visst se på Spirit hon och jag och ja sen får vi se, jag vill ut imorgon, men ingen vill ut med mig. Jag vill slå hälarna i taket för jag är så glad men vi får väl se vad som händer. Får dansa med Siri nere i stallet istället, där slänger vi på hög musik och står och shejkar. Ingen är så snygg som vi ;) Kanske Elin.. :v

Nä, nu ska jag sluta nörda och inte blogga så långt, ha det så vällans gött så länge så höres vi. Puss på er!

Here I am - this is me
There's no where else on earth I'd rather be
Here I am - it's just me and you
And tonight we make our dreams come true

It's a new world - it's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day - it's a new plan
I've been waiting for you
Here I am

2a augusti- this time around

Publicerad 2009-08-02 17:22:16 i Allmänt,

Imorgon är jag ledig!! Yaaay! Äntligen, som jag har väntat! Ni ska tro att jag har jobbat hårt denna veckan, hårdare än jag är van vid och det känns. Jag är ganska slut i kroppen, men det positiva är ju att huvudet och humöret håller sig på topp ändå! Sweet!

Elin kommer hem ikväll, ska bli skönt, även om jag såklart haft det bra utan henne med. Men det känns som allt kommer i ordning igen och att vi blir back on track. Känns bra. Ska nog åka med Marjut till veterinären med Melda och Krukan och ultraljuda lite, sen är kvällen ledig. För en gångs skull tänker jag vara vaken och bara njuta och ha det bra! Förhoppningsvis får man trevligt sällskap på datorn om folk är vakna och är sociala, annars får jag väl underhålla mig själv bäst jag kan med tvn; fungerar det med för jag är.. LEDIG!

Blir en uppdate senare kan jag gissa, för just nu känner jag mig lite stressad; jag vill duscha och äta lite godis innan vi ska iväg. Men ni får ha det så jäkla bra, så hörs vi, Pusshej!

I heard them say that dreams should stay in your head
Well I feel ashamed of the things that I've said
Put on these chains and you can live a free life
Well I'd rather bleed just to know why I died

You can't say I didn't give it
I won't wait another minute
We're on our way this time around
You can't say I didn't give it
I won't wait another minute
We're on our way this time around

1a augusti - Never let it show

Publicerad 2009-08-01 16:50:45 i Allmänt,

Idag har jag vuxit som människa, på alla tänkbara sätt. Jag har prövat mig själv, jag har tänjt mina gränser och jag har fått ett öppnare sinne.
NOT!
Idag har jag varit på fölvisning för första gången, visade Cirkuz med Ida. Jag var så sjukt nervös hela vägen till Björkvik, jag har ju som sagt alrig gjort något liknande förr och jag hatar att inte veta vad eller hur jag ska göra. Hade inga direkta klara upplysningar om hur det hela skulle gå till, så det var en nervös flicka som visade sto kan jag lova!
Men det gick bra, Zigge blev klass1 och Ida (som stambokfördes) fick 38 poäng och blev AB-premierad tack vare sitt hoppdiplom från 3-årstestet. Tyckte Zigge fick dålig utedelning på gångarter men så är det ibland..
  Inte lika kul för Jonas dock, som fick en spark av lillgrabben på låret. Han får nog svårt att gå imorgon.

Nej, nu ska jag duscha och sen åka iväg och äta och shoppa med Sanna. Jag har inte ätit sedan frukost tjugo över sex imorse och mår ganska illa, har skakningar igen och har svårt att fokusera. I need som fuckin food!

Ganska nöjd med hur dagen blev men det är svårt att prestera när inte ens tankar är på samma plats som huvudet och resten av kroppen? Får jag sen tillägga att jag trots allt känner mig modigare, även om jag inte har blivit bättre på en viss sak.
 
I wake up in the mornin'
Put on my face
The one that's gonna get me
Through another day
Doesn't really matter
How I feel inside
This life is like a game sometimes

Then you came around me
The walls just dissapeared
Nothin' to surround me
Keep me from my fears
I'm unprotected

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela