sagaarvidsson

It's life baby

Publicerad 2010-11-21 19:46:20 i Allmänt,

Tack vare en lugn vecka för min pålle kan jag spendera denna kväll med att bara slappa. Välförtjänt som jag ser det.

Här är klänningen jag tänkte ha på ryttargalan på torsdagkväll, vad tror ni? Jag vill ju inte sticka ut allt för mycket, så jag valde en svart, enkel klänning som jag tänkte bära med andra smycken än de på bilden och några stilrena skor. Ska för en gångs skull försöka satsa på lite "elegans"-- så gott det går i Saga-anda. Det är dock så INTE min stil.
Dock är jag lite osäker på hur pass jag kommer lyckas slappna av i denan dress, men vi får väl se. Jag håller tummarna för att det blir en lagom go kväll.

Annars är det inte mycket nytt på gång. Ted-träning på fredag och jobb som vanligt. Life goes on.

 

Saga spekulerar

Publicerad 2010-11-20 19:54:44 i Allmänt,

Kommer ni ihåg första gången ni såg Harry Potter? Det var år 2001 som ettan kom ut va? Vad var jag då, 12 år gammal?
(Detta efter konversation med Anna;
Jag: -Hur gammal var jag 2001 om jag är född -89?
Anna;- Jag är -91:a och jag var... vadå? 10?
Jag: Och då måste jag varit..12? Eller...?")

Och det jag minns nu när jag ser ettan på kanal 5, är att jag tyckte att scenen i skogen med Voldemort var skitläskig. Jag kunde inte sova på flera dagar efteråt och varje gång jag sen såg filmen hemma gick jag alltid på "toa" strax innan den scenen kom. Likaså när Harry och Professor Quirrell är där i slutscenerna och Voldemort sitter på huvudet på gubben. DET tyckte jag var skitläskigt. Idag dock kan jag bara sitta och njuta av filmen, samt himla lätt med ögonen när man ser på den dagens effekter och framförallt på hur slottet såg ut när de visar scener utifrån. Saker och ting förändras, och inte alltid till det sämre uppenbarligen.

Vad tror ni om denne skådespelare som spelar Dumbledore hade fortsatt spela honom? Hade han ingett samma respekt som man känner av att Voldemort har för honom i de senare filmerna? Om han inte hade dött alltså? Skådespelaren alltså. Jag gillar båda, men bara det att han i första filmen känns mer som "farfar Dumbledore" ni vet, lite mer familjär sådär. Och den som spelar i tvåan och framåt är lite mer "gammal och jävlig" gubbe, med lite ironi där bakom. Menmen, jag gillar båda. Och visst är det gulligt att det ligger så mycket fokus på the housecup i ettan och att den inte alls nämns sen i kommande filmer typ? Och ja ja, jag inser att det kanske inte är så väsentligt att lägga fokus på det när Voldemort håller på och dödar en, men liksom hallå? Det är ändå en tävling liksom ;) hihi.


another day in paradise

Publicerad 2010-11-20 10:49:42 i Allmänt,

Red ut Alex i skogen i blåsten igår och kan ju bara säga att det gick undan. Nu när det är så hårt ute går det ju bara att galoppera mitt i skogen, och på de vanliga stigarna var det rätt mycket regnvatten, vilket min lilla häst inte gillar direkt. Så vi löste det genom att hoppa varje pöl. Fan avd kul han tyckte att det var. Han har ju inte hoppat heller sen i söndags, och han ska inte få göra det heller förns senare i veckan. Eftersom han gått så mycket sen i april och byggt upp sig så rejält tyckte jag att han behövde vila lite och ta en lugnare vecka. Så han har bara varit ute, gått i skritten och gått lite dressyr. Ska dressyra lite mer idag och träna lite mer på den förvända galoppen.

Hoppade Trixe igår för Marjut tillsammans med Siri och Ulrika. Riktigt roligt, även om det var väldigt konstigt att hoppa en c-ponny huxflux. Avstånden stämde ju inte ALLS i början, men sen på slutet gick det riktigt bra. Så jag är glad!

Hör och häpna, men igår lagade jag mat igen. Denna gången blev det en gryta med morötter, potatis, lök och korv. Den blev riktigt god om jag får säga det själv! Stolt Saga. Sen avslutades såklart kvällen med en pizza-kväll uppe hos Sohlmans, och t.om då åt jag nyttigt= sallad. Nu vet jag ju att det egentligen inte är så värst nyttigare än en pizza med tanke på dressing osv, men det kändes ändå gött. Har världens jävla träningsvärk idag efter joggingen igår. Känns dessutom som om någon skulle ha slagit mig med ett baseboll-trä på revbenen inatt. Vem är den skyldige?

harry potter is hotter than ever..?

Publicerad 2010-11-19 13:28:00 i Allmänt,

Igår såg jag nya Harry Potter-filmen och den var asbra!! Såg den med Anna, ÄNTLIGEN en som är som jag här på gården. Någon som gillar denna sortens rullar, har lurat henne att gå på nästa Narnia med mig också. Jippey!!

Apropå filmen måste jag ju bara säga att jävlar vad Rupert Grint (han som spelar Ron) har blivit het. Han har lagt på sig lite mer muskelmassa, äntligen, och ser inte längre ut som en blek, pojkaktig, rödhårig, halvdöd liten britt. Visst är han fortfarande rödhårig och britt, men nu har han fått en helt annan charm. More manly. And me like it.
Daniel Radcliff är inte någon liten pojk heller längre. Även om jag inte vill påstå att han är så het som alla andra tycker. För istället att ha lagt på sig lite muskler har han bara lagt på sig. Och det faller inte riktigt mig i smaken.


Blev väckt strax efter sex-tiden idag, trots att jag är ledig. Alltid lika underbart. Sånna gånger är det ett rent under att man inte biter huvudet av någon, jag är verkligen inte rolig när jag är trött.
Om jag orkar sak jag byta design helt på bloggen, men det är bara om jag orkar. Var nyss ute och joggade och ska snart ner och rida.. Så troligtvis inte.

 

ooh shalla laa

Publicerad 2010-11-13 09:46:37 i Allmänt,

Här var det bloggtorrt.

Liten snabb update om KM;
Jag startade en 90 cm i hoppning och LA:1 i dressyr. Hoppning gick åt skogen, igen, då vi stannade ut oss på sista hindret. Om jag ska analysera varför så berodde det på följande;
Hindret vi stannade ut oss på förra gången i både 90 och en meter var ett plank som denna gången stod som nummer två. Eftersom jag hade förra gången i åtanke var jag lite orolig, för det är svårt att få upp ett flyt till redan hinder nummer två, så jag satte ett något för högt tempo redan från början. Han var taggad så det räckte och blev över ändå och efter hinder nr 3 blev han bara längre och längre i galoppen vilket gjorde natt jag tappade honom i stort sett. På sista hindret hade jag inte så mycket att säga till om. Det var en oxer med grind och han tog första ursäkt att nita fem meter ifrån. Andra gången sen hade jag lite bättre koll på honom men han stannade ändå en bit ifrån och tredje gången red jag på utav bara fan och då hoppade han. Tråkigt, men han kom över iaf.


 

Första lektionen som ny hästägare i april..


I dressyren gick det bättre, tog KM-silver. I fel gren.. på min hopphäst... som domaren tyckte jag skulle börja satsa på dressyr med för han ahr så trevliga gångarter. Han fick åttor och nior på i stort sett alla travmoment. Dock missade jag båda förvända galopperna då han bytte galopp direkt väggen kom och jag min idiot missade när jag fattade ny galopp. I båda varven. Miss liksom.

Annars är det inte mycket på gång direkt. Livet går vidare som vanligt, jag är lite deppad över det faktumet att det är grått ute nu när jag är ledig och vill rida ut men vad kan man göra åt det liksom? Fick tillbaka min telefon igårkväll då den har varit på sjukan. Nu ska det bli spelas musik utav bara fan om dagarna igen! Gud vad mycket lättare livet blev.

release the fire in your soul

Publicerad 2010-11-02 18:37:47 i Allmänt,

Wooho, hallå på er alla!
Inget speciellt nytt på denna sidan inte. Livet går vidare, med skillnad från några roliga detaljer som jag inte kan dela med mig av ännu ;) Meen, jag kan säga att livet är bra.

Idag lyckades jag med sånt normala människor aldrig lyckas med, vilket är lite jobbigt. Först tappade jag en mockaruta i stöveln.. När den satt på alltså... Och sedan nu när jag skulle äta middag så ställde jag en KOKHET kastrull på handen. WTF liksom? Menmen, man ska vara lite duktig ibland.

Somewhere in this town, coverbands are playing this song right now--that oughta be me, när jag fått ny sträng till gitarren that is

the end of the world

Publicerad 2010-11-01 22:18:00 i Allmänt,

hohohoo idag har varit en bra dag! Myohmy.

Red min pålle i lite dressyr nu på kvällen idag igen, och han var om möjligt ÄNNU finare idag. Helt otroligt fin alltså. Jag vill nog gärna rida dressyr på lördag trots allt. Men vi får se. Det skulle vara grymt kul att hoppa två klasser med, eftersom han trots allt är en hopphäst. Jag borde bibehålla fokus ;)

Lyssnar på Mcflys nya album, helt fantastikt bra! Jag är så glad att jag är en "pioneer" på nya sidan så man fick det gratis ;) Ohyeah baby--that's the way I like it!!


Looking in your eyes
I can see forever
I heard somebody saying
We're being hypnotised
And if it's true
Then I really think this could be
The end of the world
The sky's falling down
So guys grab your girls
And spread the word around

Morsning

Publicerad 2010-11-01 07:25:44 i Allmänt,

god morgon! Det är strax dags för jobb, men jag sitter och taggar upp med skinksmörgås, twix och lite Mcfly. Greaat!
Börje väckte mig kvart över fem imorse och jag kunde inte somna om. Gullig katt den där.

Red dressyr i Marjuts sadel igår, han var rikitgt riktigt fin! Men jag är ändå osäker på om jag ska rida en dressyrklass och en hopp, eller om jag ska hoppa två klasser istället. Har till torsdag på mig att bestämma mig...

The winner takes it all-- that'd be me

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela