sagaarvidsson

O helga natt....... ;)

Publicerad 2011-11-25 10:33:11 i Allmänt,

tar en snabb paus framför datorn innan det är dags att forstätta städa, tvätta och diska. Får föräldrar på besök ikväll, så då måste det se bra ut!! Ska på riskettan på körskolan kl 14, och så hämtar dom upp mig i strängnbäs, så allt måste vara klart innan dess... menmne, det ska nog gå :)

Pontus-träningen i måndags gick LYSANDE, var lite jobbigt för vi var bara två stycken som red så det var rätt intensivt. Men kul. Och lärorikt! Provade att hoppa med längre läder än normalt, snacka om att en så liten detalj kan få en att tappa allt vad balans heter. SHIT vad svårt det var! Trodde jag skulle dö men det gick bra till slut. Ska fortsätta rida med det då och då.

Neej...om man skulle fortsätta lyssna på Peter Jöbacks julskiva och fortsätta diska. Som jag förresten inte ens gör för hand idag, utan jag plcokar ner allt till diskmaskinen i stallköket. Tough life.

They don't know you

Publicerad 2011-11-15 10:28:52 i Allmänt,

Soligt och fint ute idag, äntligen! Gråa dagar kan ta knäcken på även den starkaste!
Vi har en provjobbare här just nu som har varit här i två ½ dag, vilket innebär att jag sitter framför datorn igen. Man kan bara vara social till en viss gräns när man både bor och jobbar ihop. Sen har man inget mer att säga-

Idag händer inte mycket annars, ska försöka rida lite ikväll. Körde ett stenhårt markarbetspass på Ida igårkväll då det inte blev någon Pontus-träning pga för få anmälda. Lade fram en hel del bomövningar, bl.a en av mina absoluta favoriter på unghästar, en med korridor framför, stödbommar för ytterbogen och med korridor bakom. Gick kalasbra, men jag har aldrig sett en klippt häst så svettig någon gång. Hela hon skummade i stort sett. Men hon var jätteduktig, lade till en hel del styrketräning också med hjälpbommar och att komma kort och nära så att hon verkligen hoppar igenom kroppen i språnget. Skitfin häst!


Every day in every way

Publicerad 2011-11-14 14:47:39 i Allmänt,

I'll lift you up I'll never stop

Då och då händer det att jag drabbas av en bubblande känsla av att livet leker. Att livet är helt jävla underbart. och så känns det idag! Allt som oftast finns det inget konkret till varför jag mår så bra, men det är en helt underbar känsla!!!

idag har jag haft en körlektion och sen inte gjort speciellt mycket vettigt därefter, men jag är ledig och försöker spendera min lediga tid med att vara ledig och bara chilla på bästa sätt. Njuter av härlig musik och tränar Disa på "ligg" och "vacker tass". Det sista går sådär, hon har en egen variant med att sträcka fram tassen och sedan snabbt den andra. Menmen, hon är smart min vovve så det ska nog gå att lära henne!

Dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=rxTioo2_49Q&feature=related

vad man lär sig av tv, va?

Publicerad 2011-11-12 21:31:00 i Allmänt,

"Here's the piece that you're missing--Sometimes the beauty is in the attempt"
Ohyes vad det är sant. Där fick One Tree Hill till det. Har ni tänkt på det nån gång? Det är oftast försöket som betyder något, inte alltid resultatet. Det har ialla fall jag kommit fram till och hädanefter ska jag leva därefter.

Jag har nu införskaffat den snyggaste klänningen någonsin! Får se om jag lyckas behålla den i garderoben fram till nyår eller om den råkar användas innan dess.. jag ska verkligen försöka den här gången!

Igår var jag duktig och köpte 2 st chokladkalendrar i klassisk Saga-stil. men denna gången köpte jag inte båda till mig, utan en till Desi med :D DUKTIG SAGA. Hur många tror att jag lyckas spara min fram till december?.......Ingen?...

we're like na na na

Publicerad 2011-11-09 13:12:32 i Allmänt,

Ni vet hur irriterande det är när man fått en låt att fastna på huvudet? och inte en hel låt, utan bara en viss bit som går på repeat typ? Så har jag just nu.

http://www.youtube.com/watch?v=egVNegDKFmQ
We're like na na na
Then we're like yeah yeah yeah

Jag ogillar hur kommersiell jag börjar bli, men jag gillar fan One Direction. SÅDETSÅ.

mornin mornin

Publicerad 2011-11-09 10:20:46 i Allmänt,

god morgon gott folk!
Här sitter man hemkommen från körskolan och käkar frukost, innan det är dags att gå ner och jobba.
Just nu är jag besatt av idén att hitta en röd kappa, men jag hittar ingen RIKTIGT röd som är snygg. Det närmaste jag kommer är den här från Nelly.com; vad tycks? Någon som har tips vart jag kan hitta en annars? Har hört att New Yorker ska ha en snygg en?


It's gotta be you

Publicerad 2011-11-08 18:12:04 i Allmänt,

Jaha ja, då var man tillbaka. Får se för hur länge denna gången då.
Sitter här och nätshoppar, vilket borde vara förbjudet för det är så himla lätt hänt att man spenderar mer pengar än man borde... Men jag kan inte hjälpa det! Jag älskar det! Jag är beroende! Jappjappjapp

Tävlade KM i hoppning i söndags på finaste Ida, hoppade bara 90 cm och 1meter, men kunde lika gärna ha hoppat 110 cm. Enligt TDB fanns det ingen 110, men de hade en ändå. Här på Gripen rider vi efter stilbedömning, och så måste man välja innan vilken start man vill räkna resultatet på och där gjorde jag ett stort misstag. Jag valde den andra klassen, för i vanliga fall är hon alltid bäst efter att ha fått vara en gång på banan. I första klassen brukar hon stå emot som bara fan. Men inte i söndags. Då var hon klockren i den första, och lite vingligare i den andra vilket resulterade i en rivning. Hade jag räknat den första så hade vi tagit placering. Surt. Men jag är glad ändå, för jag fick riktigt bra poäng, framförallt på min teknik och hur jag rider. Känns gött att veta att det är fler än jag som tycker att jag har fått en bra sits och stadiga skänklar! All the hard work seems to be paying off!!

Annars rullar livet vidare, har en körlektion imorgonbitti som jag inte alls känner för att gå på, men jag har inget val direkt så det är bara att köra på. Fy fan.
Och för er som inte vet det har jag köpt en underbar Jämthundstik som nu är 14veckor gammal, lilltrollet Disa. 
Och så har jag klippt håret igen, vilket behvödes för det började bli slitet och färgat det. Tror färgen hette mörk-kopparguld. Jättefint, tack till Magda-världens bästa hårfrisör som fixade det till mig :)

 

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela