sagaarvidsson

31a juli- I'm easy to please

Publicerad 2009-07-31 16:50:09 i Allmänt,

Äntligen rast! Har jobbat hela dagen känns det som.. Ska städa hela lägenheten en sväng, eftersom Sanna kommer ikväll, och vet inte vart jag ska börja... Det är som en ungkarlslya det här, det ligger kläder i högar på golvet, det står tallrikar här och där och det är skitigt. Som bara den! Egentligen är det bra när det kommer folk på besök så att jag blir tvungen att ta reda på allt.. Men usch, jag orkar verkligen inte...

Fick en Ben&Jerry's glass utav Agneta, en med vaniljglass, marshmallows (hur stavas det..) och vita chokladbitar formade som isbjörnar i. MUMS! Jag var överlycklig efter det, krävs inte mycket för att göra mig på bra humör! Andra gillar blommor- jag gillar glass/godis, andra gillar beröm- jag gillar glass/godis, andra vill ha ett förlåt eller tack- Ge mig bara g/g så är det ur världen!! Så nu vet ni det, alltid bra att veta :v

Nej, jag måste verkligen städa. Jag vill ha en bagare.
Dagens inlägg får avslutas med en låt som spelas om och om igen på huvudet mitt, den fastnar så sjukt lätt.
Puss på er!

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

30e juli- You said what

Publicerad 2009-07-30 19:16:29 i Allmänt,

Jag har nog tur i oturen, jag... Tur på det viset att jag inte blev dålig förns efter jobbet och otur på det viset att jag inte har någon backup ifall det håller i sig till imorgon. Men det borde det inte göra..
Det kommer garanterat dröja innan jag äter köttfärs igen, tog ju fram farfasr paj igår som jag delade på mitten, lät troligtvis den andra biten stå framme för länge innan den rök in i kylen för att sedan ätas till lunch idag. Fy faaaaaaan, jag förstår inte hur folk kan ha ätstörningar... I just don't get it.

Och om ni inte visste det så tycker jag alltid synd om mig själv när jag är sjuk, jag blir som ett jävla barn. Men, sån är jag ;)

Moni roade mig idag i alla fall;
 "Viagra finns nu som ögondroppar. Man får inte stånd men man ser jävligt hård ut."- Klockrent!
Jag gick och skrattade för mig själv i stallgången en bra stund efteråt, tur att ingen ser mig...

Blir en tidig kväller idag om jag ska orka mig upp imorgon, men funderar på att slänga i lite Grey's på datorn eller någon annan serie som ligger djupt nerpackad i nån låda i någon garderob. Ibland är det dumt att packa så långt innan man ska flytta. Läsa skulle jag vilja göra, men har så ont i ögonen att jag inte orkar. Det får vänta tills en annan dag.

Jag uppdaterar säkert senare ikväll (när jag är vaken längre än tänkt trots allt) eftersom jag inte har någon annan att klaga av mig på. Ha de så gött tess dess så höres vi ;) Puss på er

Got myself worked up over nothing today
All this trash is in my head I gotta throw it away
It's alright
It's lookin like we're getting there
Over here, coming clear
Place that has no rhymes, or times, or crimes
Just good times

Take me away
To a place where the good times good times roll
Don't let me stay
In a place where this hate can steal my soul

30e juli- knappt

Publicerad 2009-07-30 05:49:34 i Allmänt,

Snälla låt mig sova... Är sjukt trött! Har redan varit ner och morgonfodrat, äter frukost själv just nu. Kan stolt säga att jag inte gjorde någon negerbollsdeg igår, utan jag tog en dusch och så vare med det. Duktiga jag :D hehe

Vi ska tvätta ur lillstallet idg, därför jag är uppe en timme tidigare än vanligt. Höll på att dö när klockan ringde fem i fem. Menmen, solen skiner och det blir nog en bra dag! Nu ska jag däcka en kvart innan jag går ner o kör igång igen. Puss på er så länge

29e juli- And I don't know what to do

Publicerad 2009-07-29 21:10:04 i Allmänt,

PANIK! Jag har slut på socker! Alltså, godis. Jag har strösocker på bordet redo att ha i yoghurten, men jag har inget att stilla mitt sötsug med. Här kommer man upp från stallet, svettig och eländig (helvete heller, jag hade en jävligt fin tur i skogen!) och längtar efter godis, och så visar det sig att jag åt upp allt till lunch..! Vad händer med världen??
Så nu är ju frågan om jag ska vara sorgligt patetisk och göra mig lite negerbolls-smet eller ej... Borde ju inte.. Inte direkt nyttigt. Men sen har jag aldrig varit nyttig heller, så det får bli så! En dusch först och är sockersuget kvar efter (får väl prova svälja halv flaska schampo eller nått) så blir det negerbollsdeg. Sweeeeeeeet!

Och nu är inte Elin hemma och kan döma mig med sina menande blickar! Life just keeps on getting better and better!

 Nä, nu dusch. Puss på er!

Since the day I met you
And after all we've been through
I'm still adic-
I'm addicted to you
I think you know that it's true
I'd run a thousand miles to get you
Do you think I deserve this?

I tried to make you happy
I did all that I could
Just to keep you
But you left anyway

I'm trying to forget that
I'm addicted to you
But I want it and I need it
I'm addicted to you

29e juli- Another day is going by

Publicerad 2009-07-29 12:56:39 i Allmänt,

Jäklar, det är redan slutet på juli, vilket rent automatiskt borde betyda att det snart är början på augusti.. Förstår ni vad fort tiden går? Det är nästan läskigt.. Men sen blir det kanske så att dagarna går snabbt när man bara jobbar och sover i princip, inte helt omöjligt kanske.

Vaknade på gott humör idag, solen sken och jag var t.om pigg, den ni! Siri valde att sova ensam hemma igår, så jag var själv hela kvällen i stort sett. Gick as-bra att rida Magen, jävligt nöjd på riktigt. Inte ofta, så det var bara o pass'på och njuta ett slag. Firade det hela med att äta godis, vad annars ;)

Jag vill ha mat. Har lagt en av farfars pajer på tining, men det tar ju forever. Kanske borde jag börja lägga fram det jag ska ha till lunch på morgonen redan, men det tar så mycket tid; jag vill inte slösa mina tio minutrar på det. Det går ju att gå upp tidigare, men att stiga upp före klockan sex tar emot även när det är finfint väder ute ska ni veta.

Nästa år vill jag ha en riktig sommar, det har jag bestämt mig för! Då ska jag ut och bada (har badat typ TRE gånger i år..), vara utomhus 24/7, dona runt, grilla med gött folk och bara vara. Framför allt ska jag umgås med folk som betyder något. Det saknar jag som bara den... Maten alltså, inte folket ;) Nej apropå mat så borde jag göra ett försök att få ordning på pajen, jag dör snart. Och vad kul vore det nu när jag börjat komma fram till lösningar på några av mina problem?
Puss på er, hörs senare eftersom jag inte har annat liv än att blogga och kika runt på nätet.
Blev påmind om en gammal låt imorse av Simple Plan (I'd do anything) som får avsluta detta inlägg då den stämmer in på den sinnesstämning jag vart i de sneaste vckorna, jävligt cheesy (jag är nog lite cheesy trots allt) men who cares?!.

I wrote this letter in my head
Cuz so many things were left unsaid
But now you're gone
And I can't think straight
This could be the one last chance
To make you understand

I'd do anything
Just to hold you in my arms
To try to make you laugh
Cuz somehow I can't put you in the past
I'd do anything
Just to fall asleep with you
Will you remember me?
Cuz I know
I won't forget you


28e juli- Every word I say

Publicerad 2009-07-28 19:07:46 i Allmänt,

Dags att vakna... Har sovit i en timme, fan vad najs! Jag är som en jävla bebis, sover middag ;)
Ska strax ner och rida Bollen och Magen, red Abbe under eftermiddagen. Passade på att vila nu innan, då jag är "barnvakt" åt Siri (om man nu behöver barnvakt när man är 11) då alla andra är borta till imorgon. Jojo och Jonas har åkt iväg till Karlstad med Pix, Lotta och QB på tävling och Marjut är i Helsingborg och jobbar. Men det ska nog gå bra, vi ska tydligen se på Bolt så det blir nog en ganska chill kväll. Men det blir garanterat tidig kväller för min del, jag hade ju visserligen sovmorgon imorse men somnade inte förns efter halv två... Hade sjukt störda tankar hela kvällen och slog på Vänner att somna till istället. Fungerar alltid! :D Man löser inga problem när man ska sova, bättre att skjuta upp de till morgondagen. Och helst lösa dem under dagstid, kan väl kanske tilläggas..

Saga står inför ett vägval, som hon egentligen inte vet vad hon vill ha ut utav, men kan inte bestämma om hon ska ta en chansning och riskera landa platt på arslet eller om hon ska köra the safe way precis som hon alltid gjort?
  Alla säger att jag är rädd för väldigt mycket (åska och spindlar bl.a), men egentligen är det så att min enda rädsla är att vakna upp en vacker dag och vara gammal och inse att jag aldrig har levt livet fullt ut, att aldrig ha tagit de chanserna som kunde ha lett till något nytt-öpnnat fler dörrar. Förstår ni vad hemskt det måste vara, att tänka tillbaka på sitt liv och inse att man inte haft något. Idag kan man fortfarande drömma, blicka framåt och hoppas på en ändring, men när man är runt sextio ska ju de ändringarna redan ha kommit. Eller? Och när ska man då egentligen ändra på saker och ting, är det när det är uppenbart att det går åt rätt håll, eller är det då man begår sina misstag? Ibland skulle jag vilja ha saker och ting utpekade, typ "Följ pilen". Även om det bara gäller de enklaste valen. Kan ingen ge mig en Benjamin Syrsa att ha på axeln? Jag lovar(!) att ge den mat och vatten. Och att inte följa med läskiga gubbar, bli svald av en val och bli en trägubbe. Men det är också allt jag lovar.

Nu ska jag gå ner, man löser heller inga problem när man sitter inne framför datorn. Inte just nu i alla fall, när jag inte bestämt mig hur jag ska göra. Om det finns någon synsk där ute så kan väl den ge lite guidning, eller om någon annan känner sig träffad. Är lite irriterad på att man inte vet vilka som läser här btw, har hur många besökare som helst och ännu fler sidvisningar, men få som säger något ;) För tänk om jag råkar nämna någon i elakt sammanhang som sedan visar sig läsa.. ajaj kan bli mycket fel ;D puss på er, nu drar jag till varmare länder ett slag. I alla fall mentalt

You feel like liberation
You give me new sensation
You show me what I need and
You are my life completed

Can't stop, can't break, who's driving?
Sometimes there's no denying
Today I feel I can't lose
I'm letting go of what I knew

I want you for always
I hear your name in every word I say
I'm a fool and I don't care
I hear your name in every word I say

27e juli- Turn a whisper to a scream

Publicerad 2009-07-27 22:12:30 i Allmänt,


Back again! Jag börjar gilla det här med att man kan blogga från mobil, jag är så sjukt imponerad av mina tekniska skills att det inte är sant! Och folk säger att jag är efter, nu känner jag mig före. Eller med i alla fall :v)

Idag har varit en mysig dag med les grandparents i Strängnäs och Mariefred. De hade med sig Eva och Vilio också, så de fick en rundtur av stooora Mariefred. Om man inte passar sig kan man gå vilse på den enda gågatan på torget, ajaj.
Men det är en jäkla fin sommarstad asså, finns inget mysigare än att sitta vid vattnet med alla båtar, alla färger och bara vara. Det är så sommardagar ska vara, helt relax. Passade på att njuta för en gångs skull, vet inte när jag får tillfälle nästa gång.

Sovmorgon imorgon, Jojo och Jonas tar och fodrar o släpper ut hästar. Jag har tydligen varit duktig i helgen och förtjänade lite vila. Duktiga jag!

The sun has fallen
Another day gone without you
My heart keeps calling
And I just don't know what to do

When you're near me
I seem to forget my lonely days
It's more than a feeling
It's something that cant be explained



27e juli- Just drifting through the sea of life

Publicerad 2009-07-27 12:45:39 i Allmänt,

Nu har jag gjort mig själv en smörgås, jag håller på o hungrar ihjäl, men jag är så rastlös att jag inte orkar göra någon mat. Väntar på att farmor o farfar ska komma, räknar minutrarna. Jag har redan hunnit dammsuga, plocka undan saker, smådiskat och städat resten av lägenheten. Dock har jag inte moppat, kändes som det var att ta i för mycket ;)

Jag vill, jag vill, jaaaaag vill! Om nu någon missförstod, så betyder det att jag vill. Bara så att ni vet.
Och än är tydligen inte undrens tid förbi, för gissa vad jag dricker? COLA! Håll i hatten gott folk, för nu blåser det upp på pressarna!

Och med detta otrooligt spännande inlägg, säger jag hejsvejs så länge, för nu ska jag lira musik och käka smörgås. Vilket förresten är ett ord som jag måste analysera senare.

Och imorse vaknade jag med Save Me på huvudet. Ibland undrar jag vad jag har drömt för något...

If begging you might somehow turn the tides
Then tell me to
I've got to get this off my mind

I never thought I'd be speaking these words
I never thought I'd need to say
Another day alone is more than I can take

Won't you save me
Cause saving is what I need
I just want to be by your side

26e juli - I've got this something

Publicerad 2009-07-26 17:38:57 i Allmänt,


Svettig, skitig och jävligt glad. Sån är jag just nu. De där två första är ju lätt fixat med en dusch eventuellt, och det sista känner jag inte för att ändra på. Jag är ledig imorgon och farmor o farfar har beslutat sig för att göra en blixtvisit ner och hälsa på (och fylla frys hehe), så jag är riktigt riktigt glad just nu! Skönt att få besök hemifrån, det minskar den där hemlängtan som smyger sig tätt inpå då och då. Framför allt när alla andra i grannhusen grillar, då är det hemskt att inte vara i Storvik. Men, snart nog så.

Jag behöver mer ny musik, även om jag såklart inte kan sluta lyssna på Dropkick's och Hanson. Det är total kärlek, totalt olika och helt sjukt härligt. But I need more. Gamla goingar som Sixx: A.M. fungerar fortfarande, likaså the Verve. Finns det någon med sköna tips så är det uppskattat. 

Sista dagen på Ted-kursen idag, så nu törs jag andas igen, ska rida Bollen och Ginger senare när det svalnat ute. För det är varmt och kvavt och tryckande. Lite åska skulle kanske underlätta, men helst inte förns efter att jag ridit i så fall. För det vet ju alla att jag helst gömmer mig under sängen när det börjar braka loss ute. Just in case (a).

Middag hos Sohlmans igår igen.  Snapsvisor och kräftor har sin charm när det är med folk som man trivs med, lärde mig igår att det är en helt annan sak när man det är med folk man egentligen inte känner. Men sen är det ju roligare när man tagit några med, skulle jag väl tro. Och kalla mig gammalmodig, men jag dricker inte hos the boss. De tror redan att det är något fel på mig så virrig som jag är och några fler historier behöver de inte!

Och jaa apropå historier som jag kommer få höra så länge jag känner Sohlmans, så var Peter Stormare här igår. Tjoho!

I've got this something
That's been going round
I've got this something
You don't know it
But you need it

Are you hungry?
Won't you come get your fill
We could put this thing in motion
If you'd stop acting tough
Superstar you sit up high on your hill
I know why you're running
Only you know what you've lost

25e juli- These troubles won't last

Publicerad 2009-07-25 18:04:38 i Allmänt,

Jag skakar i armar och händer, jösses vad hungrig jag är! Precis kommit uppfrån stallet, och den där förjävla stallgången som vägrade bli ren. Berodde nog inte på gången, troligen mer på dumma, blonda hästägare som inte förstod innebörden av kratsa ur hovarna innan ni tar ut hästen. Om jag står där med en sopborste så är det då inte för skojs skull! Vad sur jag vart. Troligen mest pga lågt blodsocker och för att jag var hungrig, för annars fattar jag med att det är svårt att komma ihåg när man inte är van.

Jag vill sova, räknar timmarna tills det är läggdags. Men däremellan ska jag ner igen, byta hästar, rida, upp på middag hos Sohlmans igen och sedan är det kvälla i stallet. SEN får jag sova :D Can't wait

Ångrar att jag inte såg Dropkick Murphy's på Hultsfred när man hade chansen, men jaja, det kommer nog fler chanser. Hoppas jag. Nu ska jag försöka sova lite innan jag går ner igen. Inte för att det kommer fungera vidare bra, jga kan inte slappna av förns jag vet att alla är klara. Puss hej

At times we may fall, like we all tend to do
But I'll reach out and find that I've run into you
Your strength is the power
That carried me through
Forever

Your kindness for weakness I never mistook
I worried you often,yet you understood
That life is so fleeting,these troubles won't last
Forever

24e juli- Jag är insnöad

Publicerad 2009-07-24 22:39:34 i Allmänt,

Jag har märkt ett mönster, när jag är ensam bloggar jag mer för att jag inte har någon att prata med. Så för att bota min ensamhet sitter jag och kollar på lite bilder som alltid piggar upp. Det är inte konstigt att jag älskar vissa personer, får jag bara säga det. Däremot vågar jag inte visa andra bilder, folk kan ta illa upp och andra kan bli illa berörda (as if). Hehe.

 
    

Won't somebody come take me home?

För de som undrar vad jag social och var upp på middagen, men när gamlingar kommer in på vissa samtalsämnen känner lill-Saga att det är dags att lämna bordet. Just so you know.
Jag hade inte tänkt på det innan, men efter ett litet samtal med Jojo härom dagen kom jag fram till att jag inte kan nå näsan med tungan. Verkar som att typ ALLA andra kan?!
Haha, extremt viktig blogg idag med känner jag, berörde verkligen alla samhällsfrågor och kom fram till lösningen på frågor angående hemlösa kackelackor, men så vitt jag vet så är det ingen som tvingar er läsa heller ;)

Som Siri säger; kiss kiss-bang bang

Pusshej

24e juli- I want you

Publicerad 2009-07-24 18:51:44 i Allmänt,

In the distance from far away
I can hear your voice, the words that you say
You left forever, your love has been gone
But I still feel so strong... for you


Ännu en arbetsdag avklarad, så när på i alla fall. Ska byta lite hästar ikväll och även äta mat hos Sohlmans (om man nu får räkna det som arbetstid..?) innan jag kan se mig själv som ledig. Så jag är nog klar runt elva ikväll eller så.
Det har fungerat bra idag, hamnade lite efter med tiden på slutet, men Bettan kom och räddade mig; tack till henne!

Jag är helt såld på Axel Rudi Pell nu, framför allt på All the Rest of My Life. Jag älskar att ha den spelandes i bakgrunden när jag är ledig och ligger och solar, eller precis när man ska sova. That's the way aha aha I like it!

Apropå ketchup, som min kära kollega alltid säger, så fick den "vilda kvällen" igår ett abrupt slut när jag kraschade i säng kvart över tio. Wow. Jag är sjukt imponerad av mig själv. Den där Saga vet verkligen hur man partar!

Annars lugn dag, om man bortser från lös ponny, skor som flygt hit och dit och lite trevlig utsikt där på eftermiddagen då. Och ja just det, Netta är såld. Lär inte hända speciellt mycket kommande dagar heller. Nä, nu är det dusch, man är lagom fräsch efter en dags arbete ;)

Får jag förresten säga att jag älskar min kropp, fan vad bra den är som låter mig äta så mycket godis utan att den lägger på sig.
Puss på er!

Come back and stay
Don't leave me all alone
Can you hear me pray
Forever
Forever

I want you,
All the rest of my life
I want you,
All the rest of my life
The rest of my life

23e juli - Den här dedikerar jag till dig, Elin

Publicerad 2009-07-23 21:16:49 i Allmänt,

Hallå på er!
Precis kommit in från middag med Jojo och Siri. Det blev en klassisk ungdomsmiddag med tortellini och korv, mums mums! Jag tror vi alla var lite trötta, för det blev lite flams runt bordet, men vad gör det? Trots att Elin bara åkte för ca 3½ timme sedan så känner jag mig redan ensam så det var skönt att få flumma ett litet slag.

Apropå Elin så var hon på topp idag när det kommer till dålig humor i högsta klass.
Så, så här såg vår konversation ut på vägen ner till hagarna.
"Så han ser ut!" "Jao, jag vet inte om han ser ut". (Elin ang QB i flughuva med kyllera vid ögonen) 
"Abbe har ju blivit riktigt smärt!" -Saga dog!
  Jag kommer sakna henne de här nio dagarna. Ingen annan kan dansa så fult som jag, bara hon. Ingen annan kan bryta ut i sång till hemskheter såsom  Diggiloo Diggiley (bättre känsla finns inte än att sjunga ikapp till gamla klassiker under arbetstid). Och det finns bara en 20-åring som har Anne-Lie Rydén's En Så'n Karl som favoritlåt. Det är Elin det, gottfolk. Förstår ni nu varför jag är så ledsen?
Nä, inte jag heller.

Det är nu det fria livet börjar, först nu som jag kan skråla ikapp med Siri utan att skämmas över att jag är mer tondöv än jag vill erkänna, det är nu jag kan springa runt i lägenheten och lira luftgitarr till gamla goa låtar, och det är nu som jag kan äta godis till frukost, lunch, middag och kvällsmat utan att någon ser! (Om ingen ser blir jag inte fet, gud jag borde få något nobelpris eller liknande- jag är så djup). Så jag ska inte vara ledsen. My life has just begun.

Red Ginger och Abbe ute i regnet, det var najs. Min fina tröja luktar as nu och jag är inte bara lite blöt. Den där duschen innan kändes onödig... Om det slutar åska (det verkar vara på ingång...fuck) så blir det en ny dusch innan det blir sängen. Känns lite lustigt att starta ens vilda liv med att sova innan tio, så det får väl dröja ett litet tag i alla fall.
        Usch fan, långt inlägg igen. Men, dricker man två koppar kaffe orkar man med det, och läser man sent på kvällen får man se det som godnatt-saga. Aja, blir lite roliga grejer på youtube en släng och sen får man försöka låtsas att man har ett iv. Puss på er!

Han går som en karl
Han ser ut som en karl
Med en kropp som en karl
Och han kyyyysser som en karl ska

Men djupt där inne
Har han ett barnasinne
Och jag ska ge allt vad jag har
Till denna underbara karl
Så han blir min för hela livet

23e juli- hah, who knew

Publicerad 2009-07-23 10:06:01 i Allmänt,

Vem visste att jag var så trevlig att läsa till morgonkaffet (alternativt kvällsdrinken)..? Jag har i snitt 6 läsare mellan klockan 06-09.00 om dagen. Vem är vaken i den tiden, förutom jag och Elin vill säga? Jag gissar att mamma och farmor är två av dem i alla fall, tur att någon där hemma saknar mig ibland :)

Jag har fikapaus, åt precis tårta och gröt. Fan ingen bra blandning, I tell you that! Mår illa som bara den, men nu vet jag ju det tills nästa gång. Alltid lär man sig något nytt i detta livet...
Oh fan, blev lite för djupt där så här tidigt på morgonen, dags att vakna till lite med hjälp av lite marabou :D Då försvinner nog illamåendet med :D

Elin åker till Finland ikväll och tänker lämna mig själv kvar här i LÄS: NIO dagar!! Hur jag ska överleva kan bli intressant, det är ju Ted-kurs i helgen, med lite roligt folk och lite mindre roligt folk. Tur jag får hjälp av Bettan i helgen, av Jojo på måndag-tisdag (sovmorgon yaay) och av Sanna till nästa helg ändå. Det är fölvisning som gäller på lördag nästa vecka (eller om det var söndag..) vilket också kan bli spännande. Försöka springa med Ida och lillfuckot Cirkuz är mer spänning än jag varit med om på länge.

Och får jag tillägga att jag har världens skönaste umgängeskrets, genom att citera en viss herre:
"Får jag inget sex så vill jag ha en cigg" med tillägget "Det är därför du ser många losers som röker, får dom inte det ena vill dom ha det andra".
Sa ju att du skulle hamna här ;)
Puss på er!

22a juli - on the edge of the world

Publicerad 2009-07-22 22:44:48 i Allmänt,

Har ni märkt vilken otrolig variation jag har på mina rubriker numer? Snacka om brist på fantasi...
Idag har jag varit ledig, igen, vilket varit extremt härligt! Har spenderat dagen med att haft en lagom dryg ångest inför framtiden (vad gör jag om jag inte kommer in på högskolan i januari, vad gör jag om jag inte får någon inkomst, ska jag ångra mina val för resten av all framtid, väljer jag rätt nu, är jag dum i huvudet som ger upp ett fast jobb-- det finns oändligt många frågor att ställa sig själv när man är ledig två dagar på raken), vilket är sådär kul. Men vi blev i alla fall bjudna på lunch ute på golfklubben (wow, där fanns det faktiskt hyfsade pojkar med..) idag utav Marjut och Jonas så det har inte varit en alltför dålig dag. Åkte dessutom in till Hellmers ridsport, där jag fick lite ny inspiration och nya ideér. Inte dåligt :)

Jag är lite mer positiv nu i alla fall, det var väl på tiden ;) Har längtat efter att vara Saga igen, så nu känns det bra! Längtat efter att rida i två dagar nu, vilket är ett tecken på att allt är på väg att bli som vanligt. Bra bra!

Red Ginger på gräset nu på kvällen, tyckte hon var riktigt fin faktiskt!!

Sen ångrar jag att jag inte skötte vissa saker under sommaren på ett annat vis, saker och ting hade kanske sett annorlunda ut, men vi vet ju alla att jag är en fegis när det väl kommer till kritan. Jaja, man ska inte gråta över spilld mjölk heter det visst. Tjoho, vem blev inte gladare nu?

Be hunter or hunted in the streets of the night
Don't lose your control and try to survive

We're losing our minds
Losing our souls
Who will restrain
Who can't let go
We're riding on, on the edge of the world

21a juli

Publicerad 2009-07-21 10:27:37 i Allmänt,

Idag är jag ledig! Den nya provjobbaren kom igår så jag har två lediga dagar framför mig. Den här tjejen kommer från Norlland (det riktiga Norlland- inte hemifrån alltså) och får ta över titeln som norrlänning här på gården ett slag. Känns skönt :)

Ska nog rida Magen ikväll, kan bli spännande. Jag hoppas jag får rida lite, inte bara skritta på Ginger för det börjar bli lite långtråkigt i längden faktiskt. Men vi får väl se hur det blir med henne, för tydligen så håller köparna på att backa ur. Dumt folk, inser inte vad de missar i sånna fall, för det är ju en riktigt trevlig häst! Folk tänker visst inte alltid så långsiktigt som de borde.

Jag tror jag ska försöka städa mitt rum idag, stora lägenheten städade vi ju igår innan tjejen kom, borde också diska lite. Det blir bra mycket disk på kort stund när man är tre, ujuj!

Menmen, det får duga som update för tillfället, har inget spännande att dela med mig. I'm so boring.
Ha det!

20e juli

Publicerad 2009-07-20 10:03:23 i Allmänt,

Jag var på den nya Harry Potter igårkväll med Jojo, Siri och Jonas. Jag tyckte den var skön, egentligen kändes den som en mellanfas; ni vet- det man måste se för att komma till slutet- men jag gillade den. Lite härlig humor här och där (bara jag och Siri som skrattade på fullsatt biograf-sweet) och så :)

Nu är det jobb, sen lunch, då vi måste städa och göra rent här uppe för det kommer en tjej som stannar tills onsdag. SÅ ha det så länge! Puss

18e juli

Publicerad 2009-07-18 17:58:57 i Allmänt,

Idag är min andra lediga dag denna veckan, imorgon jobbar jag själv igen. Sedan åker Elin till Finland på torsdagkväll, och så är jag själv i nio dagar. Tack och lov dock, så kommer jag få en del hjälp av Bettan, Sanna och Jojo under de dagarna, så det blir inte alltför hårt jobb i alla fall :)

Jag bara älskar tennis, det finns inget roligare att se på. Matchen mellan svennarna idag var riktigt bra! Jag höll precis som alltid på Söderling, men tyckte så synd om Vinciguerra när han hamnade under efter första set att jag faktiskt satt och hoppades att han skulle få några game. Och så vart det så spännande som det blev! Shit, jag trodde nästan han skulle ta andra set ett tag där, blev nästan lite nervös! Men det blev en spännande avslutning, klart värd match att se. Det enda trista är att jag som sagt jobbar imorgon då det är final. Hoppas Söderling kickar some ass imorgon!

Annars händer inte mycket, jag har packat en del idag inför flytten, men tagit det mest chill. Vi var in på Riddardagarna i Mariefred igår, men annars inget speciellt. Menmen, sånt är livet ibland.

Ha det!
Och grattis till Jeffa som joinar oss 20-åringar idag!

16e juli

Publicerad 2009-07-16 12:40:02 i Allmänt,

Idag fyller pappa år, grattis till honom!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen som mamma påpekade härom kvällen, men jag har itne haft någon riktig tid att skriva. Familjen Sohlman är bortresta så jag och Elin har hand om stallet själva, vilket innebär en hel del jobb.
Har ridit Siris ponnyer några dagar nu och det är ganska kul, rider lite andra hästar då och då med, men jag gissar att min längd och vikt gör att jag hamnar på de minsta hästarna, hehe. Vilket är helt okej, för jag tycker det är riktigt roligt!

Jag skulle kunna tänka mig och jobba med ponnyer på någon sorts affärsnivå senare i livet, jag lär ju inte vakna upp och vara lyktstople-lång inom de närmaste åren, och planerar nog inte heller att gå upp direkt i vikt, så jag tror det är en realistisk dröm. Eventuellt.

Det är sju veckor kvar tills jag slutar, jag hoppas veckorna går snabbt! Jag är irriterande negativ alltför ofta känner jag och jag hatar om det går ut över Elin eller någon annan på gården. Jag hoppas att jag inte är världens bitch för jämnan, men jag minns själv hur det var när en viss annan person skulle sluta och hur det kändes för mig när hon alltid var negativ på slutet, samt hur Lotta och andra hyresgäster kände sig. Man påverkar fler och mer än man tror när med sitt beteende, sorgligt men sant. Jag hoppas som sagt att jag inte är alltför jobbig. Och jag hoppas verkligen att någon vågar säga till om jag blir det. Annars suger det verkligen.

This is my time

Publicerad 2009-07-10 15:14:56 i Allmänt,

Jag är ledig!! Yihaaa!
Har ännu inte gjort något vettigt, kollat på lite Ally McBeal, sett Wild Hogs, och inte så mycket mer faktiskt. Ganska slappt ändå, men ska börja städa nu tror jag. Så att det blir ltie snyggt. Plus att mitt rum luktar as, har ju lagt alla blöta kläder i en hög av någon anledning, och nu luktar det sjukt illa. Ajaj. Dags att göra något åt, kanske...

Annars händer inte mycket, jag är fast i mina filosiferande tankar och funderar på vad jag ska göra av livet, men inte mycket man kan göra när man sitter inne direkt. Jag borde ta tag i något, ut och springa, sätta mig och skriva, måla, rita vad som helst, men jag har slut på inspiration. Men den återkommer nog så småningom. Ciao så länge, nu skriker tvätten på mig...

If I can make a life
Then I can take a life
I I save a life
Will this life save me?

It's a beautiful day, the sun will shine

Publicerad 2009-07-09 14:00:18 i Allmänt,

Jag tror vi regnar bort snart. Det har öst ner sedan imorse, hästarna kom in efter tio-snåret redan till och med! Usch vilket pissväder!
Sista dagen med jobb innan man är ledig imorgon och lördag, YAY! Tänk att det snart redan gått en vecka sen man var ledig senast. Helt otroligt vad dagarna rusar iväg!

Dagen började med en super-rusch. Jag hade först vaknat halv fem utav extremt konstiga och obehagliga drömmar, somnade om och vaknade med ett ryck 06.33. Gissa vem som fick panik? Jag rusade till Elin och knackade på hennes dörr, så slängde vi på oss jackor och hoppade ut i spöregnet och började morgonfodra. Och efter det hamnade hela dagen i fel tempo och rytm, det blev tidig fika eftersom vi inte hann äta frukost, hästarna skulle in tidigt osv. Jättekonstig dag! Nu lade jag mig en stund på lunchen och sov, vaknade precis, så förhoppningsvis så blir det mer ordentlig ordning och reda på resten av dagen.

Ska rida Abbe nu efter lunch, longera Magen med medan Elin skrittar ut Ginger. Det var hon som valde, så skyll inte på mig att jag får göra allt det roliga... Menmen, JOBB!

Take on me

Publicerad 2009-07-08 11:50:14 i Allmänt,

Eftersom det hände ganska mycket i helgen har jag inte orkat skriva ner det här på bloggen, sorry. Kan enkelt konstatera i alla fall att jag hade en bra och rolig helg, och att jag ser fram emot att flytta hem. Den helgen var precis vad jag behövde för att få nya krafter att jobba vidare ett tag. Perfekt!

Nu har vi vinkat av Siris ponny Poseidon som har fått en ny ägare. Skulle tro att Siri är ganska ledsen fast hon inte vill visa det. Tack och lov fick hon ju en ny ponny (c-ponny som heter Matrix) i helgen så det känns nog inte lika jobbigt. Hoppas jag. Hon har ju haft Posse så länge, sånt är alltid trist.

Ginger gick inte igenom besiktningen i förrgår, utan hade anmärkning på båda fram, antagligen är det så att hon gått lite för hårt den senaste tiden, så nu ska hon skrittas här till den 29e juli då hon ska ombesiktigas. Köparna vill fortfarande ha henne så det är ju skönt.

Annars händer inte mycket, åskade lite då och då igår och ser ut att bli lika idag. Skit... Menmen, emellanåt är det fint väder i alla fall :) Nu ska vi inte klaga!

Elin har haft en kompis hemifrån på besök, så nu kan hon inte prata så man förstår igen. Snart dags att införa finlännings-förbjud här i mariefred?

Vi lyssnar på A-ha- Take on me soooooft feeling

I just want to fall and lose myself

Publicerad 2009-07-01 22:41:50 i Allmänt,

Laughing so hard it hurts like hell
Forget about everything and runaway

Idag var sista dagen på Ted-kursen, tack och lov. Nu är det lugnt på gården igen, sweeeet!
Elin hoppade Bollen igår och idag och det verkar ha gått bra, så det är ju najs, plus att Ted har växt lite i mina ögon de senaste dagarna! :)

Imorgon jobbar jag ensam, sen på kvällen är det STORVIK! Oh yeah! Mycket på g, men det kan jag hantera. Synd på att mina fötter har gått sönder, jag måste köpa nya skor, men annars bör jag överleva. Man kan dona runt barfota för ffs!

menmen, kväller nu innan det blir för sent! Pusshej

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela