sagaarvidsson

Mhm

Publicerad 2012-11-20 17:17:45 i Allmänt,

Lång arbetsdag idag. Började kl 08.00 till 16.30 och börjar sedan kl 22 och jobbar till 00.15 ikväll igen. Men, det är pengar och erfarenhet så här klagas det inget! Däremot lite smådrygt att spendera pengar på soppan emellan, men det är som det är!

På fredag är det lön, äntligen! Lite orolig är man eftersom jag inte vet hur mycket exakt lönen kommer hamna på eftersom jag inte jobbat en månad riktigt ännu.. Men det visar sig. ;) Så länge jag klarar mig är jag lycklig ändå

Riight

Publicerad 2012-11-19 11:51:02 i Allmänt,

Bloggtorka ett tag igen.

Var och såg sista Twilight härom dagen, tyckte den var bra!
Har ju inte riktigt gillat filmerna lika mycket som böckerna, och den här var ju inte heller lika bra som bokens sista del, men å andra sidan blev jag lite omkull kastad på slutet med höga upprepningar såsom "så här var det väl inte...".. Så filmen får ett plus för det lilla oväntade. Hm. Japp.


Jobbet går utmärkt, trivs jättebra där och det är skönt att tjäna pengar istället för att bara gå och kosta pengar haha. Ska spara så mycket jag kan nu!

Soligt väder ute idag!

Publicerad 2012-11-06 10:04:06 i Allmänt,

Underbart väder ute idag! Vaknade tidigt och känner mig utvilad. Jobbar kväll idag så ska passa på att njuta av solen medans den är ute idag och kanske ta en lång promenad med disa runt sjön i högbo. Vi får se. Blir till att njuta av vädret iaf!

happy me

Publicerad 2012-11-05 18:40:15 i Allmänt,

Första arbetsdagen avklarad. Kändes kanon! Haft riktigt trevligt, roligt och dessutom var det lärorikt. Jag tror att detta kommer bli kanon!

Life is goooooood!!

Härlig dag

Publicerad 2012-11-04 20:10:00 i Allmänt,

Första arbetsdagen imorgon, måste erkänna att jag är nervös. Men det känns ändå bra! Ska bli roligt, och förhoppningsvis kommer jag komma in i jobbet snabbt.

Var på tävling med Frida idag, hon startade bara en 110 vilket jag tyckte var ett smart drag. Hon fick ett nedslag, men det var lätt den bästa rundan hon ridit hittills med kontroll och bättre teknik. KUL! Får se om det blir en Heby för henne eller om hon väljer att vi ska stanna hemma och träna istället. Så otroligt roligt att coacha henne, hon vill verkligen bli bättre och så har vi roligt ihop samtidigt. Nästan lite mariefred-känsla över det hela :)

Nä, nu blir det strax sängen, klockan står på 04.00 så det blir ingen sen kväll direkt ;) vill inte komma trött till jobbet!

bil bil bil bil

Publicerad 2012-11-02 11:10:39 i Allmänt,

Idag åker jag och hämtar min nya bil, yaaaaayy!! Helt frickin awesome! Min första egna bil någonsin! Dyrt, ja lite. Värt det? LÄTT! Watch out, here I come! I MIN MIN MIN MIN bil!
Bästa är att det är en kombi så Disa får gott om plats. Riktigt najs. Så, om nu någon bara ville vara snäll och ge mig lite cash för att klara vardagen fram till löning så vorde väl det fint.

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela