sagaarvidsson

En sån dag..

Publicerad 2013-05-29 20:13:54 i Allmänt,

Idag är en sån där dag då jag inte känt för att göra något alls. Ni vet, när man utav absolut ingen anledning alls helt enkelt inte är på topp och inte orkar göra något annat än att sova. Kroppen är tom, huvudet ekar tomt och hjärtat är tomt. Man skiter i allt. Bara för att.

Då är det extra skönt att ha två underbara hästar och världens finaste hund. Det hjälper lite grann åtminstone, när man sitter där på hästryggen och släpper fötterna ut stigbyglarna och låter hästen gå vart den vill medan man försöker att inte tänka på något alls.
Nyss hemkommen från stallet och måste säga att nu känns det iaf bättre. Hoppas att allt känns som vanligt imorgon igen.

Tränade terräng igår på Casper, gick riktigt bra! Det tråkiga är att jag inte alls får samma kick av terrängen som jag får när det går riktigt bra i banhoppning. Men Casper tycker att det är skitkul där ute så jag kommer fortsätta vara med där ute för hans skull. Bra träning, variation och bygger muskler så det är ju bara positivt!!

härlig dag

Publicerad 2013-05-18 18:24:51 i Allmänt,

Haft en bra idag ute i solen idag. Startade dagen med att farfar återigen fixat med min bil (vad snäll han är!) och sedan skrittat ut en bra sväng med veronika och Epolet. Underbart härligt, min fina Casper har mer nerver än vad som alltid behövs kanske men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillade det. Det är lite därför jag har köpt honom, för att han har så mycket liv och skutt i sig. Kommer bli en kanonhäst med tiden!

it's all goooood

Publicerad 2013-05-16 15:07:33 i Allmänt,

Ni vet hur det är när alla bitar börjar falla på plats av sig själv utan att man egentligen gjort något eller ändrat något? Så har det känts de senaste dagarna nu.. Tror att det här fina vädret påverkar mycket haha. Så sen när det börjar regna igen kommer jag sitta här igen och fundera på gräset på andra sidan som jag nu valt bort. Om än bara tillfälligt. Man behöver inte stänga en dörr helt, ibalnd går det att smita igenom kattluckan också.. ;)

Ska snart till stallet, funderar på om jag verkligen ska rida (jag vill men min häst behöver kanske ta det liet lugnare haha)... Det här fina vädret kommer bli min död. eller i alla fall Caspers.

Finaste hästen

Publicerad 2013-05-08 21:53:27 i Allmänt,

Hemkommen från stallet efter ett väldigt givande pass på Casper. Känner mig oerhört mycket piggare idag jämfört med tidigare dagar, har ju åkt på en rejäl förkylning men nu äntligen verkar den ge med sig lite äntligen!
Casper kommer bli riktigt fin med lite tid, känns som ett lysande köp!

Jag har mycket på huvudet fortfarande och en del beslut att ta och en del problem att lösa, men det känns som att allt kanske löser sig av sig självt med tiden, om jag bara kan ha tålamod att vänta lite. Sen har mitt problem alltid varit att jag vet vad som är rätt beslut bara att jag inte orkar vänta så länge, allt ska gärna hända på en gång med mig, helst igår redan. Vi får se hur jag gör!!

Sommarmusik i bakgrunden= sann kärlek! Och sånna känslor sprudar inombords just nu, fan att man skulle fylla 24. hade mycket hellre varit gamla omodiga 23-åriga Saga just nu istället för att springa runt som jag gör just nu... fy fan ;) men vem vet, även det kanske ger med sig bara jag ger det lite tid haha

....

Publicerad 2013-05-05 17:47:24 i Allmänt,

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
i spend my time just thinking about you
And it's almost driving me wild
But it's my heart that's breaking
Down this long distance line tonight

typiskt

Publicerad 2013-05-04 15:18:31 i Allmänt,

Så himla otroligt typsikt mig att gå och bli sjuk nu när det är min första lediga helg på EVIGHETER! kan inte minnas när jag var ledig en hel helg senast.. och så blir jag sjuk. Yay.

var trots det och släppte ut hästarna imorse, ingen annan kunde så då är det bara att göra. Blir kvällsfodring ikväll dessutom och utsläpp imorgon igen. Ibland måste även stallägare få vara lediga ;)

Hade en sån otroligt trevlig sista april nere i Mariefred. Lite ångestfylld också pga sånt som jag inte skriver ut så här eftersom jag inte pratat med någon förutom Lina om det.. Vissa människor skulle helt enkelt inte förstå.. Men en riktigt riktigt trevlig kväll var det!! Sen den första maj fick jag äntligen (!!) träffa Eva som varit utomlands i en månad. Så grymt härligt att snacka massa skit! Hon är så härlig, Eva. När man har pratat med henne går man alltid därifrån med tio gånger så mycket energi. Helt underbart med sånna vänner!
Men i alla fall så spenderade vi sen närmare 5 timmar i skogen, med att följa s-inge leden och klättra i berg. Låter kanske inte så spännande, men det var perfekt väder, korvgrillning och riktigt fin utsikt på schemat så jag bara njöt av det! Plus att det dämpade baksmällan som låg smygande nånstans i bakhuvudet... lagom tills man skulle köra hem, då höll man sig knappt vaken istället ;)

Nej vad fan, om man skulle ta och gå ner på byn kanske och inhandla lite käk till hunden så slipper hon svälta. Nog för att hon har reserver att ta av om man säger så..

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela