sagaarvidsson

Don't let it play on your mind

Publicerad 2009-02-26 06:25:10 i Allmänt,

Cause I'm coming home tonight

Nuså är allt klart, jag kommer hem på besök nästa helg! Spännande spännande. Blir bara ett snabb-besök, kommer til storvik runt halv elva på lördag kväll och åker hem till mariefred igen måndagkväll. Men kul ska det bli ändå!

Inte mycket på gång annars, ska strax ut och jobba, är ledig imrn då farmor o farfar kommer och hälsar på. Ska också bli väldigt roligt. Får se vad vi hittar på för kul. Men nej, nu är det jobb, hörs senare, pusshej

Last chance to do something about it

Publicerad 2009-02-17 06:23:32 i Allmänt,

Sista dagen med praktikant här idag.. Den ena åkte hem igårkväll redan, medan den andra jobbar idag med. Sedan kommer det säkert bli en chock när man väl jobbar ensam, för nu har man alltid varit minst två i nästan fem veckor. Vi går in på rutin nu, och jag byter lediga dagar till söndag-måndag, men eftersom farmor o farfar kommer nästa fredag så är jag ledig då i vilket fall, men sen så kör vi så i två månader innan vi byter. Det blir nog bra...

Red Lotta, Abbe och Bigge igår, gick bra med alla. Abbe galopperade jag på timmervägarna med Elin och Sandra, Bigge fick gå dressyr och Lotta gick ett ganska lätt mjukgörande pass. Idag blir det Ginger och någon till som jag inte riktigt minns.. Menmen, mycket att göra och nu börjar jag ju strax. Ha det så bra, så hörs vi senare! Pusshej

Men Moni sa...

Publicerad 2009-02-12 22:01:52 i Allmänt,

Idag har det vart många hästar att rida; Lotta, Netta, Abbe, Pix, Bigge och så skulle Quintus longeras med... Men det var egentlgien roligt, det är kul att någon mer än jag vill rida också. Måste säga att det fungerar riktigt bra med Elin här, vi går bra ihop än så länge och jag har lyckats få henne att bli beroende av Gilmore Girls (haha, hur gick det till...)
Men inte mig emot, jag kollar gärna. Vi är nu inne på första skivan på säsong två så ;)

Gick bra att rida Lotta idag, jag blev lite förvånad över att hon inte bråkade eller kickade en enda gång under hela ridpasset, trots att jag krävde mer av henne nu när det var andra gången jag red henne. Menmen, kul var det.

Idag har jag varit duktig och invigt mitt våffeljärn, ojoj vad gott det var med våfflor till lunch! Jag kunde tydligen äta hur mycket som helst... Men det hindrade mig inte från att vara duktig och inviga ugnen (nej, det gjorde jag igårkväll med mina misslycka; läs svarta; varma mackor) och gjorde korv med pomfritt (hur stavas det..??) Suupergott!

I helgen är det tävlingar i Hamre och jag ska med som hästskötare, kulkul! Jag gillar Hamre, det är mysigt där, plus att det gick bra för Jojo när vi var där senast... Hoppas på mer tur denna gången, host host- ta i trä...


Dagens blogg får sluta med ett citat från min väldigt kära vän MONI;

du, får man sätta på cyklar får man sätta på tv!  "

Så, två filmtips ;)

Publicerad 2009-02-11 09:57:56 i Allmänt,

Haha, kan ni gissa vad? Jag är ledig, IGEN! Underbart underbart!
Nu har Elin slagit sig till ro, hon verkar trivas ganska bra. Hennes första arbetsdag är idag, tillsammans med praktikanterna, och jag tror det ska gå bra. De är ju duktiga hela högen. Själv tror jag att det här kommer bli toppen, nu har man någon i sin egen ålder här och så kan vi ut och shoppa, gå på stan och åka runt lite. Vi ska kolla upp om det finns någon bio i Mariefred, hoppas-hoppas på det, för jag är biosugen. Köpte lite nya filmer när vi var till Willys i förrgår; The Terminal (Tom Hanks) och Fight Club (Brad Pitt). Man har ju sett båda förrut, och båda två är ju skitbra! Titta där, nu har ni fått två filmtips.

Jag ska strax ut och rida, tror det är två hästar som behöver gå idag. Netta och någon till, minns inte vilken men det är en av Jojos hästar; Pix, Ginger, Lotta och Quintus.
Jag red förresten Lotta för första gången i måndags, det var ganska kul. Trevlig häst, men hon har sitt speciella sätt, amn rider henne inte alls som andra hästar. Kan inte förklara skillnaden, men det känns direkt när man sitter upp. Hon kickade en hel del i skritten, men jag tyclte det gick bra i traven o galoppen i alla fall. Henne ska jag ju rida hela vecka 8, så det är väl lika bra att jag vänjer mig. Hon ska ridas imorgon med... Menmen..

Red Helge igår, han var inte alls lika mysig som förra gången, men det är inte direkt hans fel. Hans ryggont känns verkligen av när man sitter i sadeln, han spänner sig genom hela ländryggen och så fort man försöker få honom att slappna av lite så protesterar han. En hel del kickar och sparkar där med, men hans skiljde sig från Lottas, Helge ville ha av en från ryggen medan Lotta bara kickade lite för sakens skull.

Meeen, nu ska jag ut och rida. Så ha det, pusshej

Ledig ledig ledig

Publicerad 2009-02-06 10:06:32 i Allmänt,

Idag är jag ledig, aaawoho! Ska spendera dagen framför teven, laga mat och städa. Kul kul. Nä, men det är grymt skönt att få vara ledig en dag. Vaknade halv tio, så det blev en riktig sovmorgon med, men jag tänker itne sova bort hela dagen som jag brukade förrut. Nej, nu ska man njuta!

Imorgon är det tävling som gäller, ska vara hästskötare när Jojo ska tävla Quintus, Pix och.. var det Ginger eller Lotta..? Lotta tror jag, men minns inte riktigt. Jo, Lotta var det nog. Aja, tre hästar var det iaf. Skoj skoj! HA det bäst pusshej

I know you've missed me

Publicerad 2009-02-05 11:42:17 i Allmänt,

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men jag hinner inte riktigt. Inte för att det har hänt direkt mycket, världen är fortfarande densamma, jag är fortfarande sjuk och that's that. Men gissa vad?

Jag har hittat Karl För Sin Kilt- ALLA SÄSONGER, ÄNTLIGEN! Inte alltför dyrt heller, jag måste bara komma på hur man använder play.com någon som vet? Det är fri frakt till Sverige, så det är inte fy skam heller. Menmen, man ska ju spara sägs det, men den här ärpå slutförsäljning sen utgår den ur utbudet och då vet jag absolut inte vart jag ska hitta den någonstans.. Så, någon som vet hur man betalar med kort direkt via nätet till utlandet? Haha, jag är så efter. antar jag.

Mamma, pappa och mormor var på besök i måndags. najs najs, fick lite kakor, käk, MCDONALDS MAT (yaaaay, det har jag saknat sedan Kati åkte, haha ;) och framförallt gott sällskap. Så det var riktigt trevligt. Farmor och farfar kommer ner den 27e denna månaden, det känns bra det med. Det är inte så ofta man träffar folket hemifrån, så det är sjukt kul med besök!

På måndag kommer Elin, jag är ganska spänd faktiskt. Vet inte egentligen varför, hon har ju redan varit här och provjobbat pch det gick bra, vi fungerade ju ganska bra ihop med. Men ändå.
Praktikant-tjejerna hade jag lätt kunnat fortsätta jobba med resten av min tid här, en tid som dessutom verkar bli ganska lång om det blir som det ser ut :D Men tillbaka tillämnet, de är riktigt duktiga, sjukt trevliga och bra att ha och göra med. De klarar allt jobbet så då kan jag vara ledig mina dagar utan att behöva oroa mig. Riktigt trevligt faktiskt!!
Meeen, nu blir det mat; falukorv med potatiskroketter och bearnaies-sås (fan att jag aldrig kan stava rätt..)

Dagens händesle har vart densamma två dagar på raken nu; Biggles ponnyjäveln har rymt ur hagen och engagerat oss alla att springa häcken av oss. Att en sån liten sak kan vara så snabb.. humm

PLUS att det kommer en 10-månaders hingst efter Careful (samma pappa som 2-åringen Carlos) nu efter lunch, den ska gå med unghingstarna i lösdriften. Spännande spännande. Pusshej!

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela