sagaarvidsson

Here comes the lullaby

Publicerad 2012-03-19 16:43:20 i Allmänt,

Nu har Cicci och Ninja åkt hem. Äntligen. Känns som en lättnad som lyfts från mitt bröst- en sak mindre att må dåligt över.
Vet ni- snart kanske jag kommer må riktigt skapligt igen! Det vore väl fint det? ;)

Satan vad det blåser ute nu, trodde man skulle flyga bort tidigare haha! Jag och Disa försökte lira lite fotboll men det gick ju sisådär när bollen alltid flög åt ett håll när man sparkade på den...
Nu ska vi upp till lyan, kika lite tv och försöka städa lite tror jag!


So stop trying to find the easy way out.

A good year

Publicerad 2012-03-18 21:58:06 i Allmänt,

Filmtips: "A Good Year" med bl.a Russell Crowe. Helt fantastisk film som dels är en riktig feel-good rulle men som också inspirerar en till att ta tag i livet och göra en ändring. FANTASTISK! Tror jag har sett den tusen ggr nu. Och jag har fortfarande ett favorit-citat:

"Everybody lose everynow and then. The trick is to not make a habbit of it." Så sant så sant.


Daydreaming

Publicerad 2012-03-18 13:50:53 i Allmänt,

Är precis vad jag gör just nu- för nu är valen många. Hur ska jag göra? vad vill jag? Hur kommer framtiden se ut?



Satsade på sovmorgon idag genom att ta sista promenaden med Disa sent igår, vaknade till att det var ljust ute, kände mig grymt utvilad, sträckte på mig och kollade på klockan. --07.45. Japp, det var den sovmorgonen det... Hur fasen är det möjligt? Jag kan verkligen inte sova nu för tiden, det är bara så!

Letar efter lite gamla bilder från Björnnäs-tiden men det mesta är borta iochmed den kända datorkraschen I år 2009 och den kända fenomenala datorkraschen II år 2011. Typiskt :/

I don't want to be..

Publicerad 2012-03-17 14:01:49 i Allmänt,

I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think of me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me



Allmän fakta ;)

Publicerad 2012-03-15 15:57:36 i Allmänt,

Tänkte bara tala om att dricka en massa redbull innan man går ut och springer, bara för att sen glömma att äta på 7 timmar inte gör underverk för ens sociala liv. Man får en viss diva-attityd och lite smått ont i huvudet vilket gör en något grinigare än vanligt. Sort of.
Bara så ni vet

America's Next Top Model

Publicerad 2012-03-15 09:04:54 i Allmänt,

Gud vad jag älskar den showen! Helt fantastiskt bra, och jag avgudar Tyra Banks! Så sjukt härlig hela hon!
Nu har ju season 18 startat i USA, så jag följer det bäst jag kan. De har en rolig twist den här säsongen med the Brittish Invasion, vilket innebär att hälften av deltagarna är från the uk och jag kan inte låta bli att hålla på dom! Britter är bra mycket snyggare och har bättre personligheter än amerikanare, iaf så som jag ser det. Kan hända att jag är lite opartisk just nu dock haha!!



Sedan har jag ett problem. Välja att resa med lueberry eller EF? EF kostar mycket mer, men då är boende inkluderat... Bluieberry har fler alternativ på roliga utbildningar... what to choose?

the Hunger Games!!

Publicerad 2012-03-14 14:15:16 i Allmänt,

Den 23e mars kommer äntligen "the Hunger Games" på bio. Som jag har längtat! Böckerna är sjukt bra, håller tummarna för att filmerna kan mäta upp till mina förväntningar bara!
Det känns lite som när "Sagan om ringen"-rullarna kom ut. Inte riktigt lika stort, men man är ändå lite rädd att böckerna ska porträtteras på helt fel sätt (enligt MIG såklart haha!)
Men det blir nog bra :)

Changes

Publicerad 2012-03-12 22:37:42 i Allmänt,

London baby London! (vet att det är vegas egentligen, men nu ska jag ju faktiskt inte dit ;) )

Håller på och tappar lusten till det mesta här i livet, så för att sparka igång lite levnadskänsla och lite levnadslust har jag bestämt mig för att flytta. Igen. Till England. London. ÄNTLIGEN.

Vet att det är ett stort och drastiskt steg jag tar men jag måste, jag behöver det här! Min enda oro är min underbaraste, finaste hund, men det finns lösningar till allt här i livet bara man vill.
De som ser och träffar mig varje dag vet varför jag behöver det här, även om nu inte alla håller med eller stöttar mig i mitt beslut. För det är ett beslut jag har tagit. Gäller bara att ordna de praktiska bitarna med. Men de kommer falla på plats så småningom.

vad ska jag då göra där borta? Jo fortsätta studera såklart! Jag njuter av plugget just nu (förutom en grammatik-kurs såklart) och är hemskt sugen på att studera vidare, gärna med inriktning på det engelska språket, såsom litteratur, grammatik (jag vet att jag är störd) och gärna lite kultur också. Jag bara älskar England, har alltid gjort och kommer alltid att göra!
jag hoppas på att kunna ta någon/några resor till skottland, wales och irland också när jag ändå är där borta, ingen älskar skottland mer än mig! Är däremot inte lika sugen på att studera där, nu när jag för en gångs skull längtar bort från landet (vet att det finns städer i skottland med haha) till stadslivet med folk, fester och allt vad det innebär.

Nästa steg- nu blickar vi framåt med spänning, om ni vill följa med vill säga ;)

You and me, and me and you
Changing forever, alone or together
But in the end you will see
We'll meet again, what's meant to be will be

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela