sagaarvidsson

Pfff den ni

Publicerad 2011-05-28 10:19:15 i Allmänt,

Haha världen ler mot Saga. 4e träningen på raken som det gått bra, eller rättare sagt ASBRA!! Tränade Ida för Ted igår och det gick superbra, fick lite fina ord där och red faktiskt riktigt bra. KUL liv just nu! Utan ironi dessutom ;)

Mindre kul var väl att himlen valde att öppna sig i precis samma veva som vi började trava fram och det slutade inte ösa ner förns jag hoppat klart mitt sista varv på banan och började trava av. Grattis liksom. Min sadel ser förjävlig ut, jag har typ inga torra stövlar... Men man kan inte få allt jämt, eller hur?


Tagga tävling imorgon, ayeeeha

keep the faith

Publicerad 2011-05-26 10:06:34 i Allmänt,

Tränade för Pontus i måndags och tro det eller ej, men det gick riktigt bra! Det innebär 3 träningar på raken då det gått klockrent (hoppade ju för Marjut tisdag, onsdag veckan innan), vet inte hur länge den här trenden tänker hålla i sig men kan ju säga att den är rätt mycket trevligare än trenden jag hade i vintras...
It's just good fun


Tävling på Mälarhöjden på söndag, ska hoppa 95 och 1 meter, håller tummarna för att det går vägen även då. Väntar dessutom på att min nya sadel (en butet) ska komma. Spännande spännande!!



It is hard to hold on
when there's no one to lean on

ladies and gentlemen..

Publicerad 2011-05-12 13:49:49 i Allmänt,

..boys and girls..

Hepp-o-hoj, Saga is back! (meningen att det där skulle rimma men efter en kvarts tänketid kommer jag fortfarande inte på något som rimmar med hoj..)

Efter en tids blogguppehåll är jag tillbaka. Tilläflligt eller ej kan jag inte svara på men här är jag just nu i alla fall.

Har några mysiga veckor bakom mig med gott umgänge med folket i stallet, även varit hemma en sväng och ridit en massa. För er som inte vet det har jag också klippt mig och färgat håret (jag vet--whooot liksom). Och det bästa av allt är väl att på valborgskvällen föddes första fölet för i år, Cissi! Ska fixa in bilder ikväll eller imorgon så får ni se hur söt den lilla flickan är! Siri fyller ju år idag så tror att jag ev kommer vara upptagen resten av dagen sen, men vi får se!

Sitter och kollar på McFly on the wall, hittade ÄNTLIGEN en länk där jag faktiskt kan se avsnittet. Hatar när man vill se något och så kommer texten "Det här klippet är inte tillgängligt i ditt land". Liksom, big fat slap in the face ey.

Don't eat me for breakfast please

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela