sagaarvidsson

Juu...uuul?

Publicerad 2010-12-18 14:36:59 i Allmänt,

Ledig idag också. Jag tror jag lätt kan säga att de här två dagarna är de lataste dagar jag haft på länge, men jag kan samtidigt inte låta bli att tycka att jag har gjort mig förtjänt av det..? Ska strax gå till Läggesta och ta tåget till Eskilstuna där Marjut ska möta upp mig så ska vi dra in till Tuna Park och shoppa lite. Jippey! Ska bli gött att bara gå runt och bete sig som en normal 21-åring ett tag, även om det är för bara några timmar. Har känt mig oerhört vuxen den senaste veckan, vilket suger för jag har åldersnoja ändå, gått runt och bitchat och ja, ni vet.

Min stackars häst drog med sig en halv gran i käften idag när jag var uppe i skogen och galopperade i snön på timmervägarna. Vilket till slut resulterade med två små sår i munnen. Det är därför man inte ska låta dom äta medan man har bett i munnen och pullargrimma när man rider, --jag vet, men jag tyckte han hade förtjänat att äta lite gott... och så blir det såhär.. aja, det får bli bettlöst och utan nosgrimma några dagar så får vi se om det läker. Nu msåte jag gå ner och fixa lite, sen blir det till att gå till tåget i snöstorm. Jipp-jippey-heeey

FEM DAGAR KVAR TILL JUL: Och typ.. 9½ timme.

godisch

Publicerad 2010-12-17 15:34:14 i Allmänt,

Ledig idag, vilket behövdes med tanke på hur sjukt trött jag varit under veckan.
Har sovit hur dåligt som helst flera nätter på raken så sov till HELA KLOCKAN ELVA idag. Jeez.

Annars går livet på som vanligt, red lite markarbete med inriktning på styrka igårkväll för Jonas och det gick så bra som det kan gå med trött ryttare och trött häst. Men jag är nöjd ändå.
Träningen för Ted i fredags gick jättebra, fin avslutning på året. Sjukt nöjd.

Imorgon ska jag försöka hinna med allt som borde göras före jul eftersom det här är min sista ledighet innan jul. Kommer till Storvik på onsdagkväll. Ses då, nu ska jag köpa goooodis
Got to lose control
Release the fire in your soul

Another day in paradise

Publicerad 2010-12-10 11:30:42 i Allmänt,

Nytt trav-hopp rekord är satt på 135 cm, jävlar vad högt det var! Bra träning för mig visserligen, för jag har ju så svårt att låta Alex hoppa ifred, jag vill gärna försöka påverka vart han ska gå av. Så kanonövningar var det senast! Idag är det sista Ted-träningen för i år, jag hoppas det går bra. Ska försöka vara glad och positiv redan från början, för det är där mitt problem har legat de senaste veckorna. jag har helt enkelt inte varit taggad, varit tomm redan från början och då kan det väl inte gå annat än skit? Så, positivitet är nyckeln till min framgång. Tjing.

The worst is over

Publicerad 2010-12-07 20:51:59 i Allmänt,

Okej, jag har svårt att hålla mig borta från elementet. Nu är det kallt ute igen, FY FAN. Tycker inte om när det är kallt, kan det inte hålla sig runt -5 till 5 plus typ? Lagom så snön ligger kvar, men varmare än att ens andetag fryser till is och kraschar mot marken liksom.

Red Ida idag, min grabb fick vila. Hade egentligen tänkt rida honom ute på gräsbanan, men höll på att frysa arslet av mig efter Ida så det blev som det blev. Skulle vilja ut o jogga imorgon, men den här foten vägrar ju bli bra. Håll tummarna för att den är lagom frisk tills på fredag för då är det Ted-träning, den sista för i år, och jag vill så gärna vara med. Menmen, vi får se hur det går.

They tell me that only the strong survives

the day you quit...

Publicerad 2010-12-06 21:40:08 i Allmänt,

..is the day you wish you had it back

OKEJOKEJ här kommer ett blogg-inlägg.

Hade skitkul på ryttargalan, inte lika kul dagen efter men det är en helt annan historia. Härligast på kvällen var nog när Ulrika fick igång en fin konversation med kändis-Musse, som var lite orolig för att han skulle hoppa en bana på 90 cm. (som ju sedan vann kändishoppning om jag inte minns fel).

Han: Det känns ju väldigt högt
Ulrika: Tänk att det är 80, det gör alltid jag. Har du provat hoppa studs någon gång förresten? Det är SKITBRA (många utropstecken härefter), och du vet, kommer man in, då kommer man ut!!!
Okej, jag erkänner, inte lika kul såhär efteråt, men det var skitkul då kan jag lova.

 Ser ut att kunna bli en rätt trevlig kväll på nyår också vilket inte var planerat då jag tänkt jobba dagen efter. Så det är ju riktigt najs! Dock verkar jag bli äldst...ovanligt.

Hm, annars inte mycket. Jag har typ inte tid med att sitta här så ni får ursäkta om jag inte bloggar så flitigt som man kanske skulle önska. Ni får skaffa er en annan kaffe-läsning ett tag ;)

everytime we get up
are we destined to fall?
and I'm asking myself
is it worth this at all?
every corner we turn
we just run into walls
because loving you feels like a
kick in the balls


Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela