sagaarvidsson

trött unge

Publicerad 2011-03-28 10:40:16 i Allmänt,

Sliten brud som sitter här framför datorn. Var ju ut i lördags, kom hem halv 5 och skulle börja jobba halv sju. Jävla lyckat alltså!!

Ledig idag, tur det, gick och la mig vid nio igår och är likt förbannat trött och seg idag. Pontus-träning ikväll, ska bli spännande att se om jag överhuvudtaget kommer kunna rida rakt så som jag mår ;) Men det ska bli kul. Blir ju tävling på lördag, så vore fint med lite träning ikväll. Tror jag skippar Jonas träning på onsdag sen...

Menmen, nu ska jag sätta mig i massagestolen och sova vidare. Meeoow

god morron

Publicerad 2011-03-17 06:58:13 i Allmänt,

Vad gör ni på mornarna? Som man troligtvis stavar med ett g där nånstans men jag vet inte vart...
Sjölv brukar jag pendla mellan att sova tills det är en minut kvar att gå ner, eller också sätta mig framför datorn, käka lite godis och lyssna på musik.. Idag blev det sista alternativet mest lockande, mest för att det känns som jag inte gjort annat än sova (vilket är så osant som det kan bli-- jag borde vara så trött att jag sover medan jag jobbar egentligen) och då orkar jag inte lägga mig igen.

Vilken musik lyssnar ni på morgon då? själv har jag några klassisker som alltid väcker mig och det är;
 Mcfly- "falling in love", "Do Ya", eller the "Heart Never Lies". Eller om jag är RIKTIGT trött blir det "Lies", eller "Last Song".
Annars blir det Tyler Hilton "Missing You", Hanson "Get Up and GO"

Just nu är det Mcfly- Do Ya, ifall någon nu skulle orka bry sig. Men hang on, nu äre dags för joooooooooobb

Tuffa nätter igen

Publicerad 2011-03-16 06:59:31 i Allmänt,

Pontus-träningen i måndags gick alldeles utmärkt! Jättenöjd med min fina häst, och även rätt nöjd med mig själv, så det säger väl det mesta?

Var ledig igår, men med tanke på att Marina fick kolik-känningar natten till tisdag var jag nere i stallet en gång i timmen, inklusive tre gånger under natten, för att se om det blev någon ändring. Vilket det såklart inte blev. Så det blev två besök av herr veterinär innan klockan var halv tio på kvällen. Då fick hon 10 liter dropp, som jag och Marjut stod där och vaktade i typ 1½ timme.. Sen nu på morgonen verkar hon tack och lov må mycket bättre! Var väldigt orolig där...

Idag kommer hovis, annars händer inte mycket. Ingen träning ikväll, tror jag ska försöka rida lite dressyr för det var ett tag sen jag trimmade lite nu... Aja, hare gött gott folks!

poooolis

Publicerad 2011-03-14 10:36:57 i Allmänt,

Det har varit en rätt sjuk vecka... Har varit med om en för tidig fölning i ridhuset, suttit uppe med ett föl en halv natt, sett två föl dö, varit ut o "festat" i Åkers (vilket jag ALDRIG!!! gör igen), vart Ted-kurs och ja... en massa annat. Har inte orkat blogga, för jag vet fan inte ens vad jag ska skriva.

Menmen. Pontus-träning ikväll, hoppas det går vägen idag istället.

aint got nothing to share

Publicerad 2011-03-07 13:45:12 i Allmänt,

Hallå peeps.

Snabb update, dels är jag trött och dels är jag..trött. Ska sova en 20 minuter innan jag går ner o jobbar igen. Konstig vecka denna vecka, kommer en tjej från mariefred imorgon, kommer en praktikant imorgon, Bettan kommer imorgon... sen är det massa olika sm ska jobba olika dagar... så mitt huvud går på helspinn just nu... Ser framemot träningen för Ted på fredag dock, och hoppas kunna klämma in en dags träning för Marjut också. Vore grejt!

Var och handlade igår, så nu har jag frukost också. Mat har jag tills världens undergång känns det som, men inte mjölk eller yoghurt. Eller jo, nu har jag ju. Ojoj -- intresseklubben antecknar. Eller som man nu kör lite moderniserat, genom att avbryta och fråga:
-När kommer dom?
Varpå andra personen nästan garanterat svarar :
- Vilka då?!
- Dom som bryr sig..
. Classic.

Nä inte blir det nån jävla gourmet-middag ikväll inte!

Publicerad 2011-03-04 17:23:03 i Allmänt,

Nej ni, ikväll blir det semlor med hela stallgänget för att fira (är kanske fel ord...) att linnea ska flytta imorgon. Lite sorgligt, men samtidigt blir det nog bra. Nu har jag någon på närkontakt dit man kan åka och festa på helger istället ;)

Varför är det bara mina djur som är sepe? Är det inte Bus, så är det Börje. Han håller just nu på att roa sig med en ny lek som heter "spring-till-väggen-och-kuta-tillabka-in-under-mattan". Tydligen ska det gå så fort som möjligt. och för extrapoäng ska det gärna flyga iväg saker när han kutar in i byron och liknande.... Fuckopelle!

Just freak out let it go

Publicerad 2011-03-03 22:16:46 i Allmänt,

Jag blir så arg på mig själv... Nu gjorde jag sådär igen när jag hoppade Pixman, red 75% av passet utmärkt och de sista 25% gick åt skogen för att jag blev osäker och slutade rida. FAN SAGA!! Jag lackar sönder på mig själv snart, blir sjukt irriterad. Jag förstör verkligen hela jävla skiten för mig själv. Och allt sitter i mitt huvud. För det gick verkligen jättebra, och vare sig Siri eller Jonas fattade varför jag inte fortsatte hoppa upp på linjerna... Men det kändes INTE bra.. Fan.

Skrittade/travade i ridhuset på Alex sen, tyckte jag var duktigt gjort av mig halv tio på kvällen. Hade inte planerat rida egentligen, men jag tyckte att jag behövde det och att han behövde det efetrsom han vilade igår och fick hoppa över skritten imorse. Så det var väl bra iaf att han fick gå lite...

Men aaaaeshc, faan vad sur jag är på mig själv ibland. Menmen. Freak out--let it go

Gaaash

Publicerad 2011-03-03 18:30:35 i Allmänt,

ALLTSÅ SERIÖST! Nu får för FAN tv4 sluta visa gubbar över 40 i tajta speedos på tv, JAG VILL INTE SE!!!! Och har oerhört svårt att tänka mig att någon annan brud eller bög för den delen, heller vill det. De är välkomna att visa vältränade -över 20-åriga pojkar utan kkläder dock, det motsäger vi oss inte!!!

Snart dags för Jonas-träning, ska rida Pixman ikväll igen. Andra veckan som jag hoppar honom, men så länge Ulrika vill att jag gör det så gör jag det mer än gärna!! Bara bra för mig att hoppa fler hästar än min egen :)

give a little

Publicerad 2011-03-03 12:59:16 i Allmänt,

Okej, jag hade tänkt blogga om livet. Eller vad som helst. Så sökte jag fram lite musik, för vad är livet utan musik? Det är alltid en bra inspirationskälla medan man gör saker, om ni frågar mig i alla fall. Men tillbaks till historien; jag sökte bara sådär på Hanson, för de brukar ha skön relax musik som jag kan ha på ibland. Och nu klickade jag in mig på deras nya singel "Give a little". och jag kan inte sluta le! Plötsligt blev solen mycket starkare, himlen mycket blåare och den där varma känslan i magen är starkare än någonsin. JÄVLAR VILKEN SKÖN VIDEO/LÅT!!! Alltså... wow. Inte för att den är oerhört bra på något vis, utan bara själva grejen.

Nu ska jag spendera resten av lunchen med att dansa runt med utsläppt hår, vifta armarna i luften, dansa spagetti-dansen och köra upp-o-ner!

Give a little heart and soul!!

http://www.youtube.com/user/itzhanson?blend=1&ob=4

snabb update

Publicerad 2011-03-02 21:02:07 i Allmänt,

righty right maaaan.!!
Vart ledig idag med, riktigt najs må jag säga! Haft en go dag med diskning, joggning och lite ridning på schemat. och en del styrke-träning och läsning...

http://www.youtube.com/watch?v=QPuq94Iz6vQ  --- ny video på Alex, blandade klipp från oktober 2010- januari 2011. check it out, why don't ya?

now who am I?

Publicerad 2011-03-01 22:42:20 i Allmänt,

okej..vilken kurs skajag välja att läsa på distans nu i sommar? "Engelska litterära verk, inr kvinnliga författare Jane Austen m.fl" eller "svenska- kreativt skrivande"? Jag är väldigt sugna på båda två, men med tanke på att jag jobbar väldigt långa dagar och det är en lång sommar, så vill jag bara läsa en... Måste bestämma mig snart...

Var då på Polishuset i Strängnäs nu under kvällen, var på ett informativt möte om hur man söker till polishögskolan. Inte för att jag tänker gå, men Hanna är sugen så jag, Desi och Linnea hakade på som lite sällskap. Plus att vi passade på att handla (jag köpte en kladdkaka för 15 spänn, o'boy och en ny foundation-- samma som jag har fast något ljusare) samt käka på donken. Var rätt skönt att bara komma bort lite.

Imorse (är att ta i, klockan var typ 2) kom det en brud och kollade på jobb. Hon jobbade inget, utan kom mest för att se hur det är och prata lite. Rätt trevlig tjej, dock lite blyg.

Och, vem är JAG att neka andra att ha det bra? om du mår bra, tycker att ditt liv är jävligt underbart så gör för guds skull det!!! jag nekar dig inget, lev livet fullt ut och njut av varje sekund för faaaan!

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela