sagaarvidsson

Hoppträning

Publicerad 2010-05-10 21:49:44 i Allmänt,

Hoppade för Marjut idag med Lisa och Helen. Gick faktiskt riktigt riktigt bra! Red i min nya sadel, var tvungen att testa den innan jag bestämde mig, och han kändes sjukt bra! Min ridning blev helt annorlunda, jag hamnar inte alls "fram" på samma sätt som jag gör i Prestige-sadlarna och får mycket bättre sits. Sen går han inte i sån låg form som han gärna gör annars heller, utan arbetade bra genom ryggen med stöd på bettet med lite högre nacke än tidigare. Tror också att de senaste veckornas klätter-arbete har gjort sitt. Han börjar bli mycket starkare rent allmänt. Riktigt kul kan jag lova.

Heidi var ner och tog några bilder med sin kamera så jag hoppas på att få någon till imorgon så kan jag ladda upp här. Så får ni äntligen se min lurvboll. Som just nu står nere i stallet med sitt fina stalltäcke, han tackar tvillingarna och Moni för det! Utan er hade det blivit en riktigt kall vinter. Eller nej, vänta, det är ju vår nu. Eller?

Lill-Ninja skuttar och flyger fram i boxen, även om hon blir lite blyg när man kommer in och säger hej. Ska försöka ta lite bilder på henne imorgon, då ska hon och Abbe få gå ut lite mer än de fick idag (idag var de bara ut på stallbacken medan vi tvättade Abbe) och med lite tur kan det bli riktigt fint väder med.

Jag använder ordet "riktigt" lite mer än man borde va?

Ninja 50 BJN

Publicerad 2010-05-10 07:08:57 i Allmänt,

ABBE FÖLADE INATT!!!! Eller, igårkväll snarare. Klockan 23.00 kikade ett brunt stoföl ut, en liten Ninja 50 BJN. Sååå otroligt söt!! Bilder får ni sen när hon och mamman lugnat sig lite.

8e maj

Publicerad 2010-05-08 21:01:09 i Allmänt,

Okej, det avr aldrig så hemskt som jag trodde det skulle vara. Tutan uppförde sig, inte direkt exemplariskt, men rätt bra ändå. Hoppade lite spänt så de höga poängen uteblev, men hon hoppade med bjudning och rätt okej teknik trots allt, lösgalopperade BRA mcyket bättre än vi vågats hoppas på (vi behövde inte kasta kottar för att få henne trava) och ridningen gick också finfint. Duktig tjej med andra ord. Exteriört sett gick det riktigt bra med. Kul kul!!

Nu är det strax kväller, såg hsthoppningen hos Sohlmans och käkade pizza, har inte ätit sen frukost så det gick nästan ner en hel. Ska försöka göra lite nytta innan jag slaggar, men vette fasen om jag orkar. Får ta det imorgon istället. Om ni inte visste det, så är jag bäst på att skjuta upp saker. Helst så pass länge att andra glömt att jag ska göra det så jag slipper. Om det funkar? Det kan ni ge er på ;)

SOOOVA

7e maj

Publicerad 2010-05-07 19:49:18 i Allmänt,

Fölvakade natten som var. Mellan 00-06, det ni! Satans vad trött jag var sen, denna gången sov jag inte mellan turerna utan satt och kollade på film istället. Riktigt riktigt trött var jag, kan jag lova. Sov till halv tolv sen, rekord måste det nog vara trots allt. Puh

Okej, 3-årstestet imorgon. Jag börjar bli nervös, framförallt eftersom jag inte känner mig det minsta förberedd. Jag har ridit hästen tre gånger nu, varav en av de gångerna var ute. Hah. Alla andra har tränat hela vintern. Måste vara så här det känns att bli påkommen med byxorna nere

jaa ni

Publicerad 2010-05-04 18:04:25 i Allmänt,

Vem svänger på svansen i barfota dansen jo mumin,
vem skojar och skrattar med små hatifnattar, jo mumin.
Och mamman och pappan och mårran och my,
de ger oss en saga som alltid är ny, med mumin, med mumin.


Jag saknar min mumin

4e maj

Publicerad 2010-05-04 17:45:46 i Allmänt,

Nervös. vill inte. Inte alls. Det här är ju inge bra... Ibland undrar jag hur jag kan vara så lätt-övertalad?

3e maj

Publicerad 2010-05-03 21:29:20 i Allmänt,

Jaha. Då hade resten av familjen landat i Spanien då. Och själv sitter man i sverige, kul kul. Inte alls avundsjuk ;)

Jobbat ensam idag med, hovis var här och det ahr varit en rätt tuff dag rent allmänt. Alex fick sen nöja sig med att klättra en 25 minuter. Vilket han konstigt nog tyckte var jättekul, torr aldrig jag sett han så taggad förrut. Så det var ju lite kul iofs, tror att det aksnke kan ha och göra med det faktumet att ahn fick springa på full maxhastighet några meter här och där vilket han sällan får göra när vi skol-rider (haha nähä..)
Menmen. Longerat lite pållar med och hade väl egentligne velat rida Ida, men orkar fan inte. Helt slut i denna kroppen ska ni veta. Bara tanken på att behöva resa mig upp och gå bort till duschen får det att svindla för ögonen. Menmen, man måste serrni.

Sen vill jag ha godis, men det är slut :(

Happ, ja, så kan det vara.

"Whoever said that money can't buy you happiness obviously didn't know where to buy a horse"

2a maj

Publicerad 2010-05-02 10:33:28 i Allmänt,

Tjoho ni, nu kan vi snacka superväder ute! Helt underbart härligt, bättre blir det inte! Jobbar ensam idag men vem fan bryr sig om det när det rä så varmt att man kunna släppa ut hästar utan täcken direkt halv sju på morgonen och det bara ser ut o bli varmare? Och sen låter jag inget trycka ner mig idag; om andra är på pisshumör och inte kan uppskatta det fina med livet, då är det deras problem. För idag svävar jag på moln. Eller snarare i bristen på moln.

TJING

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela