sagaarvidsson

29e november- hmm

Publicerad 2009-11-29 18:33:45 i Allmänt,

Fasen vad skoj vi hade i Globen, det var underhållning på hög nivå. Okej okej, nu ska vi kanske inte ta i alltför mycket, men kul var det iaf.

Just nu är jag rik, och jag funderar på att belöna mig själv med ett par nya, helst hela, ridbyxor ;) Helst Pikeur. Jaa...

Menmen, ska käka lite pepparkaksdeg nu och sen ner o rida Trixe. Siri var visst lite trött.. :)

ha det pusss

27e november- Hej hallå

Publicerad 2009-11-27 09:27:17 i Allmänt,

Leeedig. YES! Det här behöver jag! Vaknade vid nio, skönt som bara den med ca.. 3 timamrs sovmorgon, jag känner mig som en helt ny människa ska ni veta!
Sitter här och proppar i mig Toffifee (snart ätit femton styckna--imponerande) och funderar på att äta frukost innan jag kör igång med tätt, disk och sedan ner och rida. Mycket att hinna med diag innan Globen!

Elin; mjaa, jag har redan ätit två choklakalendrar som jag köpt själv, jag litar på att min moral håller fanan högt när mamma nu skickar ner en och att den faktiskt överlever hela vägen fram till jul ;) hihi

Bilder på Marina? Jodå, det kommer ,) ha det bäst så länge, nu tog godiset slut-- tur jag har mer i köket, pusshej

26e november- SNART JUL

Publicerad 2009-11-26 20:54:39 i Allmänt,

Ledsen mina vänner att jag inte uppdaterat de senaste dagarna, men med Marjut och Jonas borta har vi inte haft mycket tid över, utan i stort sett trillat i säng direkt när vi kommit upp från stallet vid tio-tiden. Det har varit en tung vecka som närmar sig sitt slut. Äntligen.

Vi hade hovslagarna här idag, vilket sedan resulterade i att vi jobbade till klockan sex trots att vi var två. Skapligt säger jag bara. Hann rida Bigge ute på rundbanan och lät honom sträcka ut i en riktig galopp innan jag återvände till jorden igen och arbetet. Red Lillen nyss för Camilla Toll, vilket gick riktigt bra. Jag är RIKTIGT riktigt nöjd. Han var duktig och vi fick lagom beörm, så det känns fint. Dock är det strax dags för dusch, ska bara vänta på att Elin ringer ner mig i stallet för att göra de sista sysslorna. Hon rider Ida ännu.

Har varit en hel del ridning under veckan, kul kan man väl lugnt säga! Två-tre-fyra hästar ar har det ridits och det känns i kroppen kan jag tala om!!

Imorgon em ska vi till GLOBEN! Marjut bjuder, vem tackar nej? Inte vi iaf. Vi må vara galna, men vi är ännu inte insane.

Marina kommer nästa vecka cirkum cirkus, ska bli extremt spännande och roligt! Jag längtar! Vissa frågor är ännu obesvarade, men Marjut kommer ju hem med. Spännande!!!!

Och snart är det jul. Mamma meddelade att min chokladkalender beräknas komma fram imorgon, med en julskiva dessutom. JAG ÄR TAGGAD. Jag älskar julen, om jag inte lyckats få det att framgå i tidigare inlägg. Och vet ni? Där lyckades jag skriva en hel mening utan stavningsfel utan att se på tangentbordet, kanske jag borde stirra på skärmen mer ofta? Det är bekvämare med inlägg som inte är helt belägrade av stavfel.

Och jag har precis innan lektionen lyckats läsa klart Jan Guillous senaste "Men inte om det gäller din dotter"
och den var makalöst bra. Den rundade vackert ihop sagan om Carl Hamilton och jag är nöjd med resultatet. Precis som alltid var den lite dryg att komma igång med, men sedan gick det undan serr'ni. Jag har läst varenda liten ledig minut och nu på kvällen lyckades jag alltså läsa klart den. Frågan är bara vad jag ska läsa nu? Vill läsa Madame Terror igen, bara för att den var fantastisk. Menmen.

Nä, dusch någon.. Pusshej

22a november

Publicerad 2009-11-22 18:28:19 i Allmänt,

Idag har varit en skön dag på jobbet. Typ. Jag har inte stressat, jag har inte slitit sönder kroppen alltför mycket och det var i alla fall fint väder en timme. Mellan sju och åtta i morse...
Annars händer inte mycket, precis käkat och ska strax åka iväg en sväng med Elin. Jonas behövde en chaufför, så jag tänkte göra henne sällskap. Snälla jag. Och det är inte alls för att det innebär en chans för mig att köpa godis. Inte alls.

Menmen, nu ska jag göra nytta

Dagens citat kommer självfallet från den något förvirrade kommentatorn i ridsport:

"Han har inte vunnit någon tävling i Europa. Bara en i Polen".

21a november igen

Publicerad 2009-11-21 17:48:39 i Allmänt,

Mm jag har bakat kola!! Mmm vad gott gott det är! Att det krävs mindre superman-krafter för att lyckas få loss en bit ur formen är oväsentligt, man får bara lite arm-muskler.

Nu ska jag bli tjock-- tjing

21a november

Publicerad 2009-11-21 15:55:59 i Allmänt,

Snart är det lön. Vilket är tur, för jag behöver handla mat. Jag har i stort sett tom frys och kyl. Eller, tom på god mat i alla fall.

Jag har precis ridit Lillen ute, vi har ju haft fantastiskt fint väder idag! Gick ganska bra, inte lika bra som igårkväll, men jag orkade inte riktigt komma till riktig ridning heller, var lite seg i kroppen idag.
Nu börjar det mörkna ute, och vt ni vad som är så underbart? jag har tänt alla fyra ljusen på ljusstaken och sitter här med mörkt rum, Celine Dions julskiva på datorn och så har jag inga måsten för resten av dagen. Underbart.
Jag ska nog baka kalddkaka, jag är extremt godissugen men har lyckats tömma mitt godis förråd redan, plus att jag tömt min chokladkalender nummer två redan. Ujuj.

Just nu är det mysigt att vara jag. Riktigt mysigt. Så nu ska jag bara njuta...
Pusshej

20e november- I'll give you all I can

Publicerad 2009-11-20 12:27:36 i Allmänt,

Ja ni, nu har ju Elin sagt upp sig och Marjut sitter och skickar massor av vidarebefordrade mail till mig från personer som hon tycker verkar lämplig. Men hur vet man det efter ett mail eller två? Visst, vissa har hon ju ringt med. Men ändå. Det säger inte mig så mycket. Jag vet egentligen inte heller vad jag skulle vilja jobba med egentligen men jag har ett måste i alla fall; INGEN SNOBB.

Jag skulle aldrig kunna jobba med någon som går runt och tror att den är bättre än alla andra, eller någon som går runt och klagar på allt och alla. Det får man göra först när man jobbat ett tag, hähä ;)

Nej, seriöst. Jag vet faktiskt inte vad jag ska leta efetr hos folk jag vill jobba med. Elin fungerade det bra med från början, och jag antar att man först vet när man träffar personen. Det var ju ett antal personer här och provjobade för min plats när jag slutade innan de bestämde sig. Så jag får väl köra på det med. Men jag är inte så taggad.

Ska rida Abbe, Ida och Lillen idag! SKa bli kul, sitter nu och väntar på att Elin ska bli klar så att vi kan åka iväg och tanka, för jag måste köpa blåbärssoppa och lite sånt. Jag var ju "dödssjuk" natten till igår. Var därför sjukskriven förmiddagen igår men jobbade resten av dagen sen. Elin har en innestående dag iaf.

Idol ikväll. taggad någon?  I know I am.

Nu ska jag göra a nnat-pusshej

18e november- Mina damer och herrar

Publicerad 2009-11-18 17:50:16 i Allmänt,

Vad som såg ut att bli en fin dag slutade i ösregn och nära till minus strecket. Vad är detta? Elin var snäll nog att upplysa mig om att det enligt SMHI varit EN(!!) soltimme i detta område de senaste 17 (WTF!!!) dagarna. Förstår ni nu varför man kanske är mer sur än vanligt? Mer trött, mer sliten.. Inte så konstigt. Jag behöver sol!!

Jaja. Man kan inte alltid påverka världen. Äter köttfärspaj, mums mums. Ska strax ner och rida Bigge, eventuellt Ida eller Abbe med, fritt fram att välja tydligen. Får se vem som blir den lycklige.. hihi

Imorgon kommer hovis, men bara två plus en som ska vara med (krånglig matematik det där..) så det blir en ganska lätt hovisrunda.

Sen skojade Marjut friskt med mig idag, eller hon tyckte det. Själv tyckte jag det lät som en bra plan ;) nog om det, pusshej

17e november- Hanging out, down the street

Publicerad 2009-11-17 12:59:41 i Allmänt,

Nu är det officiellt. jag är en knarkare.
Har börjat knapra allergitabletter, ska se om de hjälper. Jag håller på att nysa huvudet av mig just nu och det rinner och kliar i ögonen på mig. Vill bra gärna ta av det här huvudet, det är ändå inte till någon nytta. Aaaa- jag dör.


Annars inte mycket på gång, ska rida Lillen ikväll efter jobbet men sen ska jag nog försöka ta det lite lugnt. Nu är det mat. Pusshej

15e november- It's all that I am

Publicerad 2009-11-15 20:57:58 i Allmänt,

haha jag hade kul igår, hoppas companiet hade det med, men who cares? It's all about me ;) hihi
Kan man säga annat än att jag måste ut oftare? Det är nog bara så man orkar jobba som hästskötare i längden...
Nog för att det kan vara påfrestande ändå... Trodde jag skulle svimma när jag klev upp HALV SEX imorse och började fixa gröt (lätt att få ner? -NÄ) för att sedan köra igång med stallet. Jag som inte släckte förens circum tre-tiden. Det var en läskig upplevelse att gå i backen med häst i varje hand samtidigt som man knappt såg marken för att det snurrade så. Men konstigt nog verkar kroppen veta vart den ska bara jag har koll på vilken häst som jag har i vilken hand.

Har inte orkat rida idag, ska fan slänga mig i säng direkt jag slutat blogga. Jag är astrött. Ska jobba ensam imorgon med, och jag längtar inte. Men det funkar. Igen. Imorgon ska jag ialla fall rida Lillen har jag lovat, Elin ska rida Fenny. Sedan får vi väl se om någon mer behöver ridas, annars är det nog Ida på tisdag och några till då istället. Mycket ridning denna vecka som det ser ut. Inte för att jag klagar, det här är livet jag valt ett år till.

Marjut frågade idag när jag vill ha Marina. Troligtvis efter jul. SKOJ. Jag vill jag vill och jag vill. Marina hästen alltså, för att undvika missförstånd ;) Precis den sortens häst jag behöver i alla fall, bra blandning sen när med resten av de jag rider. Dock vet jag inte hur det kommer bli med vissa. Just nu känns det som om jag rider så mycket jag orkar och så mycket jag hinner med. Jobbet kommer ju i första hand. 
 
-Nu vill jag sova.

14e november- It's times like these that makes me feel alive again

Publicerad 2009-11-14 16:42:11 i Allmänt,

Jag är en ledbruten stackare. Har ont i lår o rygg. Dessa hästar.. men kul har jag haft! Red ut Lillen en sväng och höll på att sluta i diket efter en blixtsnabb vändning mitt i skritt på långa tyglar med fötterna ur stigbyglarna. Får skylla mig själv, satt och funderade på outfits för ikväll på en häst jag vet är lättskrämd och som fular sig när han blir det. SÅ ja, honom kan jag inte klandra. Nu kan jag bara vara glad att jag av någon anledning (troligen att han är så stor-- halsen räddar upp en) inte hamnade i diket, utan satt kvar där uppe istället...

Red sedan Fenny i ridhuset. Hon var stel och pigg efter att ha vilat i stort sett tre dagar, men jag slängde upp stigbyglarna och red dressyr, så det gick riktigt bra till slut. Inte för att jag gillar henne något mer för det, men det var i alla fall roligt.

Nu blir det kladdkaka, duscha, upp till Siri och kolla i hennes garderob (pinsamt men vi har typ samma klädstorlek..) sen blir det riktig mat och sen party party. SKoj skoj.

Ha det bäst mina vänner, pusshej

Skoj skoj skooj

Publicerad 2009-11-13 22:05:03 i Allmänt,

Okej, vi ska på fest imorgon, maskerad med yrkestema. Och Elin har en asbra idé, inbrottstjuv. Tänk er två a la Brooke and Rachel-look så är det ju glasklart. Dock ett problem. Jag ahr ju packat för att bo här till december enbart med inriktning på jobbet i stallet. Hade inga planer på att parta på, så gissa vem som är HELT utan kläder? och det är imorgon kväll.. jag menar HJÄLP. Jag skulle vilja ha ett par astajta svarta brallor, höga stövlar och en tajt- svart tröja men nej då. Finns inte med i min packningslista. Fuck.

Men vad ska vi då vara? Visst, det finns riktiga klassiker såsom; sköterska, läkare, servitris osv osv. Bara tråk. Eller rockstjräna såklart. Men då måste man ju vara outstanding, och hur lätt är det med en garderob med enbart ridkläder och några jeans? Inte alltför lätt..

Menmen, Elin och jag frotsätter spåna. Ha det fint, puss

Fake it til you make it

Publicerad 2009-11-13 19:44:32 i Allmänt,

Sådär, nu äre ca 20 kvar tills Idol börjar, så jag tror jag hinner göra ett litet kortis-inlägg i alla fall.
Är lite sådär småtrött efter att ha ridit en del hästar idag, roligast var det med Lillen, för efter en stund började han verkligen arbeta ordentligt. Riktigt härlig känsla den sista halvtimmen, det upplever jag gärna igen!!

Jonas har ryggskott, så hans hästar är lediga resten av helgen samt hela nästa vecka. Ridsugen någon? Jag vet att jag är det iaf. Med lite tur vill Elin rida Fenny mest, så kanske jag slipper henne lite. Inte för att vara orättvis men jag gillar henne verkligen inte. Vi klickar inte på någon nivå.

Hoppade över Toll-träningen igår, men ska försöka satsa på nästa om två veckor istället. Kan behövas. Har börjat hitta tillbaka till en något-som-iallafall-liknar-en-sits nu igen, så det kan vara värt att arbeta vidare på. Spännande spännande.

Snön har nästan smält bort helt, jag blir lite ledsen. Jag ahde ju velat ha snön kvar nu hela vägen fram till jul. Deprimerande.
Apropå deprimerande, jag såg det senaste avsnittet tvd idag som jag nämnde tidigare, och nu är det en vecka kvar till nästa.-I want more

Menmen, nu är det bara en kvart kvar. Ska hinna skära upp kycklingen och slänga den på plattan med, och helst börja koka lite potatis. Helst hänga tvätten med, men sån tidsoptimist är inte ens jag.

Pusshej

13e november- It's a freaking friday

Publicerad 2009-11-13 09:58:33 i Allmänt,

Jaha ni, idag är det fredag den 13e. Men seriöst, rädd någon? Jag är ganska skrockfull av mig, men defenitivt inte fredag den 13e. Så jaa, jag tror jag tänker gå ut och rida med humöret på topp och utan att vara det minsta orolig. Har en del hästar att rida idag; Abbe, Ida, Lillen och Jugge. Spännande spännande. Det härär verkligen som ett långt träningsläger. No doubt about it.

Ikväll är det Idol, tagga tagga!! Håller fortfarande stenhårt på mina två favoriter Erik och Tove, jag tyckte ju hon var bra förra gången trots att alla andra verkar tycka annorlunda. och allt annat crap, vem bryr sig? Det är musiken jag bryr mig om, inget annat.

VI HAR SNÖ! Nu ligger det snö på taken, underbart!! Så det blri uteridning med i alla fall Babsan idag, sen får vi se vad som händer med resten av gänget. Ha dte bäst så länge, nu ska jag se fortsättningen på the Vampire Diaries som sändes i usa igårkväll. Och just det, jag har ju beställt massa rolig film. Yaaay

Pusshej

10 november-...

Publicerad 2009-11-10 21:41:01 i Allmänt,

hm, just nu känns det konstigt. Det här med julen verkar bli ett problem, men vi får lösa det på något sätt. Jag som är så besatt av julen. Kanske vore det bra med avvänjning. Eller. Jag vet ärligt inte. Alla sätts vi inför olika prövningar, det finns alltid någon som måste jobba en julafton, och man får försöka skapa en bra kompromiss. jag vet inte. Som bossen sa så ska vi inte kasta oss iväg alldeles ännu, men det kan vara bra att vara förberedd.

Här kommer i alla fall en fortsatt plan som jag och Marjut diskuterat nu ikväll;
* Jag köper stoet Marina och rider under min tid här, börjar träna hoppning och bli säkrare ryttare
, för att kanske tävla ordentligt när jag flyttar hem
* Jag stannar 12 månader, ungefär.

Det var det i stora drag, i alla fall de detaljer som jag diskuterar så här öppet. Andra intresserade hör av sig via tele.

Vi lastade Carlos för första gången nu, och det gick jättebra!! Han var duktig pojken...

Menmen... så äre.. Life sucks hard sometimes, men sen är det ju också så att jag vet vart jag är, kanske kan jag överleva ändå?

Pusshej

10e november- Kort update

Publicerad 2009-11-10 18:46:06 i Allmänt,

jag är trött. Har jobbat ensam idag, ska strax ner och rida Ida. Ska bli kul! Mindre kul ska det bli att last-träna Calle ikväll. Jag är som sagt trött. Men han borde tränas, om vi ska iväg på bruksgrejen på torsdag. Spännande spännande.

Vi bakade pepparkakor som planerat igårkväll jag och Elin, ska ladda lite bilder från då ikväll här på bloggen. Orkar/hinner inte nu. Ha det bäst så länge, pusshej

9e november- So close, so far

Publicerad 2009-11-09 18:03:56 i Allmänt,

Stressig dag igår. Björnnäs Gård arrangerade ju ryttartävlingar som det så vackert heter. Nä, ett klubbmästerskap snarare; Gripens RyttarFörening. Gripen är ju en sådan klubb som inte har ett eget ställe, utan ofta har de sina tävlingar på Helmers Ridcenter eller någon annanstans, men denna gången blev det alltså här på gården. Det var stilbedömning med ca 17 ekipage, allt ifrån 70 cm till 110. Möjlighet att hoppa högre fanns, men det var ingen som var intresserad. Elin lät ju sin Bollen stå över denna gången. Hon ville väl inte glänsa allt för mycket.. Siri hoppade båda sina ponnysar och vann hela KM med sin b-ponny Biggles! GRATTIS till henne.
Och var inte dumma och trångsynta, hon vann inte för att hon är Marjuts dotter, utan för att hon helt enkelt har lärt sig av vad alla pratar om. Men den här domaren var lite konstig i överlag, men det är ska samma egentligen. Bra dag.

idag har varit en kort dag, vet inte riktigt vart den tagit vägen. Vi red ut Lillen och Fenny, sen longerade jag Calle och Tutan och sen känns det som att dagen tog slut. Weird. Möte ikväll? Hoppas.

Nä, nu ska jag ta tag i saken och diska. Sen ska jag dammsuga lite snabbt innan jag kastar upp granen. Inte grannen. Pusshej

Nöjd

Publicerad 2009-11-07 17:18:02 i Allmänt,

Jag är så jävla duktig. Som bara den. Ni som läst tidigare inlägg från idag vet att jag är nöjd med ridningen på tidigare hästar idag, men nu är jag ännu mer nöjd. Bellis gick JÄTTEBRA, så det känns skitbra. Hoppade och hon var med på noterna utan att tveka, skoj skoj. Dock inte lika kul med Fenny. Hon gick bra och jag fick henne att trampa riktigt trevligt, men vi klickade inte alls. Vet inte varför, men direkt när jag satt upp kände jag att våra personligheter klingade totalt olika och jag tänkte direkt; shit, det här är kommer bli ett jobbigt pass. Vilket det inte blev, inte på det viset. Men hon gav mign ineting gratis, och inte jag henne heller. Menmen

Siri och Jojo kommer upp hit ikväll, vi ska lira Singstar, köpa pizza och käka godis.
Jag har ett bra liv

7e november- Jaaaa

Publicerad 2009-11-07 14:12:44 i Allmänt,

Säg att jag är duktig. Jag äter kyckling och potatis med creme fraiche. Jag har lagat hela måltidne själv, utom det sistnämnda. Den är färdig på burk.
Jag är ju duktig nu när jag är ledig. Inte nog med att jag red 3 hästar igår, jag diskade, gjorde matlådor och städade lite också. Och nu idag, ska jag rida 4 hästar, städa mitt sovrum och vara social. duktiga jag.

Jag har ridit Jugge för första gången idag, det är Lottas P.R.E, riktigt mysig var han. Hittade knapparna bitvis, men lite nytt eftersom Lotta vill att han rids lite "annorlunda" jämfört med våra hopphästar! Men kul var det.

Har nyss ridit den stora Lillenn, och på bossens begäran har vi hoppat. Det gick jättebra!! Jag är sjukt glad över hur bra det gick, han kändes så lyhörd och fin! Hade ju några mardröms-scnearion beredda där innan jag skulle rida, men det gick som sagt riktigt bra. KUL

Nu ska jag strax ner och rida Fenny (för första gången) och hoppa Bellis. KUL KUL KUL, jag gillar mitt liv igen.

Pusshej

6e november- Yiha

Publicerad 2009-11-06 15:00:54 i Allmänt,

Puh, andas. Precis ridit Bellis, ska strax ner och rida Abbe och Biggles. Ska bara hämta andan och käka lite först.

ledig idag, vaknade med ett ryck halv nio då gubbarna borrade upp nya vattenkoppar nere i stallet och det hörs etremt (!) bra upp genom golvet. Trodde först att det var datorn eller något som höll på att explodera. You never know

Idol ikväll, spännande spännande. Hoppas som vanligt en hel del på Erik och Tove, men tror och vill att det är dags för Rabhi eller hur han nu stavas, att åka hem. Jag har aldrig gillat smörsång. Okej, Westlife köper jag, men still. Hmm..

Och yay, det har sänts ett nytt avsnitt av först Americas Next Top Model cycel 13 OCH the Vampire diaries. Jag dog av lycka.

Neej, kladdkaka och sen ner. Pusshej

Hellre omogen än övermogen

Publicerad 2009-11-05 17:01:19 i Allmänt,

Den som klagar på att jag uppdaterar sällan nu är dum. För det här är tredje gången idag. Nog kan ni klaga att jag inte skriver något vettigt, men jag skriver i alla fall skit kontinueligt. WOW, svårt ord att stava till.

Jag tänker fortfarande inte skriva vad jag har kommit fram till, men jag kan tala om att jag är nöjd med mitt beslut. Jag måste dock prata med bossen en stund och diskutera lite med henne, men annars så. Jag har fått mina frågetecken uträtade och det är inte längre så mycket som är oklart uppe i huvudet på mig. Rent tekniskt, ja, psykologiskt-nej.
Haha jag tycker synd om er, jag fattar fan inte själv vad jag skriver. Den som inte redan är bortvillad borde få medalj.

Elin kallade mig omogen, men det kan jag tala om -- Jag är hellre omogen än övermogen!! HIHI ;)
Oops nu ringer det viktigt folk här, bäst jag är tyst. ANnars kanske Elin ger mig en sån där blick som dödar.

Seriöst inlägg deluxe.

yes

Publicerad 2009-11-05 13:10:55 i Allmänt,

Jag har pratat med mamma och pappa, då känns det alltid lika bra. Så det så! Men ni får inget veta, inte än. Man vet ju inte vad som händer. Jag kanske ångrar mig. Eller så blir allt fel. Snöslask kan ju vrida om huvudet på vem som helst.

5e november- blötslask

Publicerad 2009-11-05 09:49:36 i Allmänt,

Neeej, nu är det snöblandat-regn ute, det är blött och hästarna blir dyngsura. Vi får nog ta in dom till 12. Pissväder. Jag som hade hoppats kunna vakna upp imorse och kliva ut i ett vitt land. Men inte då.

Gick bra att rida Bellis för Marjut igår, och hon har kommit med ett förslag som jag har svårt att neka till. Men jag måste fundera, är det verkligen så smart? Men ärligt. Det är en jättechans. Som jag kanske aldrig mer kan få? Men det finns några frågor att få rätsida på.

Men. Ja, annrs är det jobb strax igen, Elin dricker sin sjunde kopp kaffe nu och när den är tom går vi. Ha det, pusshej

4e november- snö, snö o snööö

Publicerad 2009-11-04 17:22:57 i Allmänt,

Matpaus. Sen ska jag ner till stallet och rida Trixe, sedan löshoppa Tutan o Calle för att sist men inte minst rida Bellis för Marjut ikväll. Rolig kväller med andra ord.

Hade skrivit ett riktigt långt inlägg tidigare idag innan datorn dog pga dåligt batteri. Så, ja.. Här kommer nu en kort update.

Red Bellis igår, riktigt roligt, älskar den hästen; hon vill alltid jobba och är med en. Jobbade ganska hårt resten av dagen, vi vilade inte så mycket någon av oss (jag och Elin) igår och inte direkt idag heller. Men ja.
Det är roligt att ha något att göra igen. EXTREMT! Sen på kvällen red jag Lillen, den största hästen i stallet på 186 cm. Han var också trevlig, han var stor, men ändå lättriden, mysig och kul, men väldigt svag i kroppen. Han kan knappt bära sig rakt, utan vill gärna gå med antingen baken eller frambenen inåt. Men när man väl rider och orkar hålla om honom orkar han skapligt.

Longerade Lillen idag, och även där var han väldigt svag. Men jag tror det blir bättre med lite träning.

Meen, nu ska jag nog ta mig ner till stallet och sätta igång. Om Elin dessutom lyckas dra sig bort från One Tree Hill, så kanske jag är lycklig nog att få lite sällskap.

OCH NUUUU, nu snöar det ordentligt!! Det är vitt på marken, och vi har haft det första lilla snöbollskriget  med! Nu är Elin på, ha det!
Pusshej

3e november- The girl is back in town

Publicerad 2009-11-03 09:35:30 i Allmänt,

Fear not, Saga is back. Och nu är hon dessutom levande på riktigt igen. Hur bra känns inte det??

Har jobbat ensam två dagar på raken, jobbar idag äntligen med Elin igen. Blev lite kaos igår med några hästar, har ett vackert blåmärke på armen och vaknade med världens nackspärr, men annars lever jag.
 It almost took a funeral to make me feel alive
Ska kika lite på cdon nu, vill ha fler singstar plattor! Än så länge äger jag skiten ur Elin men så snart hon blivit varm i fötterna kommer hon äga mig om vi bara har en skiva. Hon har ju dessutom kunnat träna nu nonstop i två dagar...
Men nä, ha det så bra folk så länge

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela