sagaarvidsson

Är jag godis-botad?

Publicerad 2009-03-31 17:33:47 i Allmänt,

Nu är jag så hungrig att jag tror jag dör.. Helt otroligt hungrig! Jag har precis kastat in klyftpotatisen i ugnen och ska snart börja steka korv, men hjälp alltså! FOOOOOOOD!!!!
Jag är ledig idag, har spenderat hela dagen med att kolla på Robin Hood- säsong 1, som jag köpte igår. Nu äter vi dessutom socker igen (:D) så jag åt lite godis tidigare med. Underbart! Eller så inte. Det smakade inte alls lika gott längre. Så vem vet, kanske har de här två veckorna hjälpt, kanske kan jag lägga pengar på bättre saker än godis i framtiden? Vi får väl se ;)

Jag har haft kontakt med en tjej i Bollnäs ett tag nu angående Dino och hon ringde tidigare och ahde ebstämt sig; hon vill ha honom. Så hon ska skicka efter honom med lastbil, hon får honom på prov 3 veckor och sedan så får vi se. SPÄNNANDE spännande! Låter som ett verkligt bra hem, skulle passa honom att få komma ut mycket i skogen och aknske träna lite lättare då och då. Hoppas det går vägen. För jag vet att det kan skita sig likväl, så det är ingen mening med att ta något för givet, han kan lika gärna komma tillbaka efter de tre veckorna. Men vi får se. Håll tummarna!

Menmen, nu börjar dte lukta bränt och jag skulle gissa på att det är potatisen, dags att kolla ugnen! Ciao!

Bus och Böjen på äventyr

Publicerad 2009-03-29 13:35:19 i Allmänt,

Idag har mina små kissemisser vart utomhus för första gången. Snacka om ena fegisar! Jag tog Bus i famnen och skulle gå ner för trappan, så satte hon klona i armen på mig och stack in igen. Det tog fyra timmar (FYRA!!) innan de vågade sig nedför trappan och ner på marken. Helt sjukt.
Men det var kul, skönt att de kan vara ute nu!

Ska strax ner och rida Netta, Helge och kanske Masse, vi får se. Han verkade lite orolig, hoppas han inte har början till kolik eller något... menmen.. annars händer inte mycket, var uppe hos sohlmans igårkväll och såg på wallander, stannade ganska länge och innan man visste ordet av det hade man bara fyra timmar kvar att sova eftersom vi dessutom ställde fram klockan. Fyyyyyy

Nej, nu är det jobb!

Sing a song for liberty

Publicerad 2009-03-27 18:35:16 i Allmänt,

Idag åker våran prao-tjej Amande, så jag blir ensam tills på söndag någon gång. Elin är med Jojo och Jonas på tävling i Borås, så nu har jag lyan för mig själv. Party party! Eller så inte... Det blir nog film ikväll.

Snabb fråga, vad ÄTER man till film om man inte äter godis? Gurka? Apelsin? Eller äter man inte alls? Är det kanske därför folk blir smala när de slutar äta godis, för att de slutar äta helt? Det tror jag.. Så mitt tips; skippa GI-metoden och dyl och sluta bara äta! Tjoho vad pigg man måste bli!

Jag har lyssnat så sjukt mycket på Dropkick Murphys under den här veckan, så jäkla bra! Framförallt att rida till, sjukt bra tempo! Nog för att ingen annan håller med mig, men det kan inte bli så mycket bättre. Jag hatar att rida till sån där långsam musik, det suger, man får inget tryck i hästen.


Haha vad roliga de såg ut, de trodde jag ju inte. Man förväntade sig nog att de skulle se lite "hårdare" ut, menmen...

Nu ska jag ut och rida Bollen, ha det så bra!

Ge mig godis, NU

Publicerad 2009-03-21 09:56:09 i Allmänt,

Att inte äta socker tra hårt på mig ska ni veta! Socker är verkligen som en drog, jag kan nästan lova att det är enklare att sluta med heroin eller röka XD Här går man runt och skakar i kroppen, man kastar sig över allt som liknar mat, ni ska bara se hur mycket frukt, grönsaker, lasagne och bröd det går åt här just nu. Vi är helt otroliga. Men det är ganska skönt ändå att veta att man blivit lite nyttigare.

Ska ut och jogga idag igen (vilket jag bävar inför, har haft världens träninsvärk nu sedan joggingturen i tisgdags..) och sedan får vi väl se vad man hittar på med dagen. Kanske rida, eller bara ta det lugnt. Framförallt diska och städa i alla fall, defenitivt. Hur vi kan få det så HÄR skitigt på ett dygn är helt sjukt...

Red Masse för första gången igår, gick helt okej. Han gav inget speciellt intryck egentligen, var som vilken brun 5-åring som helst, men ganska kul ändå. Får se om jag rider honom imorgon, förhoppningsvis med mindre antal ryttare som hoppar runt i ridhuset då... Jag gillarinte riktigt att rida samtidigt som andra hoppar, man måste avbryta sin ridning gång på gång och så måste man hela tiden ha koll på vart alla befinner sig så man inte är i vägen bakom ett hinder... Jobbigt jobbigt. Menmen, ni får ha det så bra, så ska jag fortsätta sitta här och längta efter Ballerina-kakorna som jag har lagt i garderoben!

Hurtiga jag

Publicerad 2009-03-18 12:36:33 i Allmänt,

Fy faasen vad jag är stel! Hurtig som jag är, gav jag mig ut på årets första joggingtur igår. Jag hade planerat att ta det ganska lugnt sådär första gången efter vintern och allt, men slutade med att jag sprang nästan 7 km ändå. Helt slut var jag efteråt, svetten rann och lungorna var halvvägs på väg till Spanien på en lång semester när jag kom tillbaka till stallet. Men ändå, vad härligt det var! Solen sken (vilket inte hänt ofta den senaste tiden) och jag var ledig.
Idag däremot ångrar jag mig lite, jag borde ha tagit det lite lugnare. Trappan upp och ner till lägenheten är en mardröm, men än så länge lever jag.

Och gissa vad, blå himmel idag med! Fem över sex imorse sken solen, hur underbart som helst att gå upp då. Märks att vi närmar oss den enklare tiden, då det är helt sjukt underbart att vara hästskötare.
Menmen, nu äta lite till, sova lite, sen rida ut Pixman och sedan jobba igen. Ha det!

:)

Publicerad 2009-03-16 10:37:16 i Allmänt,

Hej hå!
Jag har spenderat min helg med att jobba som hästskötare i Skövde. Vi åkte i torsdagskväll (ca 3 timmars körning) och kom hem runt åtta igår kväll. Det blev ganska så blandade resultat på starterna (Pix, Quintus och Lotta var med) men bäst var Quintus utan tvekan. Han hoppade bättre än resultatet visade. Pixman däremot var helgens besvikelse, Jojo var itne alltför nöjd efteråt, han vägrade ut sig i alla sina starter utom en. Lotta fick ltie blandade resultat, debuterade140 men stannade ut sig. Synd, men det kommer ju fler chanser!

Annars händer inte så mycket, vi får se vad som händer resten av veckan. Med lite tur kan vi hitta på något kul. Jag är ju ledig imorgon, så det ska bli ritkgit najs faktiskt. Menmen, nu är det dags att jobba igen  :)

You've got me wrapped up..

Publicerad 2009-03-05 10:05:29 i Allmänt,

..in your illusion

Hejsvejs, här kommer ett kaffepaus-inlägg. Vi har jobbat på bra idag än så länge och ska snart gå ut och köra igen. Efter lunchen är det dags att rida lite (blir nog Pix för min del) och ikväll ska jag rida Helge en sväng. Vi måste ju träna på vår hemläxa till nästa pass för Camilla. Jag vill inte bli en av dem som inte tränar emellan lektionerna, jag vill ha snabba framsteg. Eller, framsteg överhvudtaget duger ju det med hehe.

Menmen, annars händer inte mycket. Elin är ledig imorgon och på lördag, sedan tar jag tåget hem på lördagskväll, ska bli skönt att komma hem och ladda om lite batterier. Men vi höres!

Tearing it down

Publicerad 2009-03-04 06:21:54 i Allmänt,

Ridlektionen för Camilla Toll igår gick bra! Hon var hård, men schysst, och jag red tills jag nästan spydde; precis som det ska vara! Jag är inte så nöjd med min egen ridning, men Helge gick i alla fall bra bitvis! Vi hade lite problem med öppna i galopp i höger varv, då jag är dålig med min högerarm. Intressanta övningar, helt klart värt den tiden man lade ner!

Jobb för övrigt idag, uppdaterar mer senare, men nu är det fortsatt frukost. Och; inget mer socker efter den 15e mars, får se hur det går. Hihi puss hej

I keep on dying..

Publicerad 2009-03-02 10:22:03 i Allmänt,

..Cos you're busy waisting life

Jag har så ont i nacken, axeln och armbågen. Dumma Tutan igår. Vi löshoppade och med den tekniken som vi kör med här, så är det alltid en liten risk att det blir något, vilket det blev igår. Menmen, jag klarade mig fint med lite blåmärken bara. Men idag är det unghäst-träning som gäller, fy fan. Jag är ju ledig idag, precis som igår, så nu har man tid.

Red ut Pix och Ginger igår, fitn och härligt väder, men det höll på att gå illa med Ginger i skogen. Vi klättrade uppför en inte alltför brant backe när hon halkade till med ena frambenet, och på två sekunder var vi nere på knä, med mig halft över halsen, när hennes bakben började glida. Så då åkte vi nedåt medan hon sparkade i fram, jag fick hjälmen över ögonen med luggen som sällskap såklart, hon kastade sig åt sidan in bland granarna. Men det slutade bra, jag gjorde halt, såg till att sikten kom tillbaka, kollade hennes ben och så, inga sår eller svullnader och så skrittade vi hem.

Red Abbe på kvällen, gick riktigt riktigt bra! Så himla kul! Vilken samling i galoppen hon fick på slutet, med bakdelen under sig och lätt stöd i handen. Helt otroligt! Dressyrlektion för Camilla Toll imorgonkväll, på Helge tror jag det blir, ska bli riktigt kul det med! :D

Menmen, nu är det nog dags att diska...

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela