sagaarvidsson

happ

Publicerad 2011-04-09 13:14:56 i Allmänt,

Jag älskar hundar. Fy fan, jag vill ha en hund.. Dumt bara att jag har en katt... Kanske efter henne sen någon gång.

Är hundvakt åt Doris, Ulle kommer om någon timme för att hämta henne. Hon har varit här sen igår, och vi har haft sååå roligt! Det bästa med hundar tror jag är att man kan gå på promenad. Alltså.. lät fel det där.. Att man har en anledning till att gå på promenad skulle jag nog ha skrivit. Var ute och gick igårkväll med Hanna. Har fått in som rutin att vi är ute och går några kvällar i veckan vilket är så najs! Jag kan ju inte springa med mitt onda ben än så länge...

Desi är fortsatt besatt av "Brothers and Sisters". Jag älskar hur jag lyckas få mina nya arbetskamrater smittas av mina besattheter av tv-serier.. muhahah

och apropå inget, men den nya Britney-låten, så jävla bra är den väl inte? "till the world ends" känns väl lite.....lite?

Så här måndagen efter

Publicerad 2011-04-04 13:13:15 i Allmänt,

Tävlade i lördags på hemmaklubben Gripen. Hoppade en 90 cm och 1 meter, 4 fel i båda klasserna. Dock sjukt nöjd, båda felen var ryttar-fel den här gången till skillnad från andra gångerna då det helt enkelt varit han som vägrat hoppa. I första klassen red jag först fel väg så att vi blev uteslutna (höhö duktigt gjort) så jag staratde om efetrsom det var en clear round, och fick då ett stopp på sista hindret då jag slutade rida. oerhört knepig sväng, borde ha ridit honom framåt men gjorde det lite sent. Dock sjukt nöjd med resten, han bara flöt och var riktigt fin!!

I 1 metern rev han ett hinder, också direkt ut hörnet som snett igenom, bara för att jag red på. Red iväg honom för att det var det hinder han stannat ut sig på alla andra gånger vi varit där och tävlat, men naturligtvis var han itne det minsta tittig denna gången så vi hamnade i botten på hindret och han rev. Duktigt av honom att hoppa ändå, likaså hindret därefter för avståndet stämde inte eftersom jag red så fel på första. Vädligt glad ändå, tyckte jag hittade ett rätt bra flyt.

Det kommer nog en film senare, men eftersom det var så mörtk i ridhuset vet jag inte riktigt hur bra det syns. Ni får två bilder, den ena från 90:n den adnra från 1 metern. Ursäkta den urdåliga kvaliten.




Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela