sagaarvidsson

Let the rain come down

Publicerad 2008-06-30 12:59:09 i Allmänt,

Såg sex and the city-rullen igår, den var bra. En 4 utav 5! Rolig framförallt!
Läste dessutom precis ut Fyra vägar till ett liv i lycka, vilken var extremt bra och fick en att tänka till.

Annars är det itne mycket på gång, jag håller på med att tömma hyllor och lite annat som förbereder inför flytten. Ska snart upp till stallet, rida och mocka, och förhoppningsvis träffa på de som är från Skåne för att prova Bella. Elin ska hämta hem Sherry på fredag och vill de från skåne ha Bella, ska hon transporteras ner då med. Jag håller tummarna för att det går vägen!

I know there's got to be a blue sky waiting for me

Publicerad 2008-06-29 17:34:09 i Allmänt,

Idag har jag gjort nada, ingenting, inte ett skit. Förutom att jag ringde Jennys hund och katt och fick tag i en hästtransport, så då var det ordnat! Snacka om skönt att inte behöva tänka på det längre!
Dagen började med utsläpp i stallet, så jag cyklade upp dit klockan 6 (märk tiden!) för att sedan ramla i säng igen och sova till klockan 12 (mer vettig tid). Sedan vaknade jag med något som kan liknas en ångest inför flytten. Jag trodde jag skulle ta det ltie lättare, men usch vad jobbigt det känns just nu. Jag hoppas jag kommer trivas där (vilket jag säkert kommer göra) och att Dino och Bamse kommer gilla det. Men det värsta är att lämna familj och vänner, man har ändå träffat de flesta av dem åtminstonde i 10 år, en del 19. Så det kommer bli tufft.

Ikväll är det bio igen, Sex and the city-filmen, hoppas den är bra, enligt Emil är den det ialla fall.

Nästa helg är det dags för BBC, det ska bli kul! Fast Moni är inte där på fredagen förns vid nio-tio tiden på kvällen, så jag ska försöka överleva ensam bland folket tills hon kommer och räddar mig. Men förhoppningsvis blir det en händelsefull helg, och söndagkväll som dessutom blir mitt hejdå till livet som tonåring med en "avskedsgrillning" innan jag flyttar och börjar jobba dagen efter.



BBC

Vem hyr ut hästsläp?

Publicerad 2008-06-28 15:40:00 i Allmänt,

Flytten till Mariefred närmar sig med storsteg och allt verkar bunkra ihop sig som en stor tyngd på axlarna just nu. Jag har nämnligen ett stort problem, ingen hästtransport. Det går inte att transportera en häst utan ett hästsläp, hur gör man då? Tränger in den i bagageluckan och sätter de tjockaste familjemedlemmarna i fram och hoppas på jämnvikt?

Någon som vet nått ställe som hyr ut hästtransporter i närheten av Storvik-Hofors-Sandviken-Falun-Gävle? Och inte bilisten i Kungsgården, för deras släp är det fel på, jag ringde dit nyss... Har för mig att Jennys HundochKatt i Valbo hyr ut, men hittar inget telenummer dit heller... Börjar bli bråttom nu, alla tips välkomna! Antingen via kommentar på detta inlägg eller också direkt till : [email protected]
 
Men annars är det bra, det ösregnar ute, jag har inte varit upp till stallet ännu och vi ska fira farmors födelsedag vid sextiden.. Heja heja

But this is a girl thing

Publicerad 2008-06-27 21:10:38 i Allmänt,

Tack vare Jeffa så vet jag nu varifrån citat kommer, The Lord of the Rings. Naturligtvis är det Aragorn som säger det till Frodo i början av filmen, inne på Stegrande Ponnyn, eller vad värdshuset nu hette.. Så, tack Jeffa!

Hyrde It's a girl/boy thing, den var helt okej. En trea-fyra av fem. Hyrde Cloverfield med eller vad den heter, har inte orkat sett den ännu. Annars har jag spenderat hela dagen med att shoppa, flyttar om 10 dagar, så det känns som att det är dags att ordna upp allting nu. Borde boka hästsläp eftersom jag inte äger något själv heller, borde packa iordning allt som är kvar, packa alla Dinos saker, skriva en inköpslista på all mat som borde köpas in osv. För att se hur stället som jag ska börja jobba på ser ut, gå in på www.bjornnasgard.se den är verkligen fin! Spännande att flytta dit, samtidigt som det är lite småläskigt, man vet ju inte vad som väntar. Visserligen var jag ju dit och provjobbade, men nu blir det långvarigt. Freaky. Men det blir nog bra.

Skivtips: Manic Street Preachers- Send Away the Tigers

Nu ska jag fortsätta jobba med headern, men det verkar ju gå sisådär.. Men ha det!

Hjälp!

Publicerad 2008-06-26 21:22:55 i Allmänt,

Från vilken film är detta?

"Are you scared?" "Well, not scared enough, I know what hunts you!"


Den som kommer på det är bäst, bara så ni vet! Om jag visste vad man kunde ha som pris, så skulle jag ha arrangerat en tävling, men det kräver ju att jag vet det rätta svaret med, såklart.. Hmm.. svårt..

Kattungar överallt

Publicerad 2008-06-26 20:53:26 i Allmänt,

Vet ni att jag lever mitt liv genom andra? Själv är jag för feg, uppenbart problem det. Jag kanske borde börja våga mer, det förvånar mig inte om det slutar med att jag backar ur flytten till Mariefred heller. Fast det gör jag inte, såklart. Men jag borde bli psykolog, för det är så "kul" att diskutera andras problem, så slipper man tänka på sina egna.

Har ridit idag, en hel kvart faktiskt! Dino ser ut att vara bra i benet (har vilat till midsommar pga vrickning) men jag går sakta fram. Ska försöka ta lite nya bilder på honom någon dag.

Här kommer några söta bilder på våra kattungar, som är 3½ vecka gamla, med andra ord har de kommit in i den åldern då de klättrar på allt och alla. Den grå "Tjejen" (som är en tjej, bara för att klargöra) är förresten till salu om någon är intresserad, så är även den mörka bruna "Zeven", som är en hane. Leveransklar under vecka 31. Mejla [email protected] för mer information! Finns även en till röding, men den ska brorsan och hans tjej ha för sig själva. Men underbart söta är de i alla fall!


Simpson och Tjejen


Zeven

Segt...

Publicerad 2008-06-25 00:08:42 i Allmänt,

Än så länge går det här hemskt segt... Jag lyckades få en egen header ett tag, enda fram tills jag lyckades klicka bort den och nu minns jag inte hur jag gjorde... Om jag har lärt något om mig själv sedan jag skaffade den här bloggen så är det att jag inte är vidare händig av mig.

Var på bio med Elin och Lina tidigare under kvällen, såg Indiana Jones, den var urdålig tyckte jag. Trots att halva släkten varnat mig om den så gick jag på den, det har ju hänt förut att de har haft fel, men den här gången stämde det verkligen. Varning varning för den filmen! Visserligen håller vare sig Elin eller Lina med mig, men jag är ett stort fan av action/äventyrs-rullar så lite koll har jag. De som sett National Treasure 2 kommer troligen hålla med mig. Fast lämna gärna åsikt, det är alltid kul att höra andras talan med!
Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon, möte med Moni i Sandviken, städa ur hyllor och börja med flyttlasset står på listan. Däremellan ska jag dessutom ut och jogga och rida ut på hästen. Rolig dag med andra ord. Ha det!

Så ska man börja blogga då

Publicerad 2008-06-23 23:28:06 i Allmänt,

Jaha, nu var man inlurad i bloggvärlden, spännande. Men det ska faktiskt bli kul och sitta och knappa runt här, får se hur reslutatet blir. Inte alltför snyggt skulle jag tro, det verkar finnas hur mycket som helst att lära sig ju, men fan så kul är det! :)

Det största problemet just nu är att ordna med bilder, texter, menyer och jaa, det mesta, men man lär sig väl snart? De som kollar in här får ha överseende! Tanken är att jag ska skriva lite inför/efter flytten till Mariefred, om mitt nya liv som prof. hästskötare (haha) och sedan blir det en hel del matnyttiga tips som den hästintresserade kommer gilla. Därmed inte sagt att det alltid handlar om hästar, men en hel del i alla fall. Men ha det så bra, så ska jag fortsätta knappa vidare här! :)

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela