sagaarvidsson

OHYES baby

Publicerad 2010-07-31 21:25:42 i Mcfly,

Mcfly's första liveframträdande av "Party Girl" och ett litet medley av deras andra låtar från ikvälls show i Glasgow:

http://www.youtube.com/watch?v=NbMVNE_Tnnc&feature=youtu.be

Önskar jag kunde varit där. Ni får stå ut med den något dåliga kvaliteten i bakgrunden. Men ändå, ibland vill man verkligen vara på två ställen samtidigt.


Elin; joo men kläderna är för småa, jag har ju fått arbetsmuskler igen haha

31a juli

Publicerad 2010-07-31 13:42:13 i Life,

okej, ledig idag igen. och jag är duktig att lägga ut saker på tradera. Vilket är ett måste om jag ska ha råd att betala min hovslagar-räkning denna månaden haha. This is killing me, hehe.
Så söker du efter vita ridbyxor (nya), tävlingsskjorta (ny), One tree hill säsong 3 och 4, Baywatch säsong 1 eller på heder och samvete JAG säsong 2, så har jag alla dessa ;) Bara att kommentera. Har även Dawson's Creek säsong 1, 2 och 4 till salu.

Annars händer itne mycket. Jag ska ner och mocka min hage strax och sedan rida lite tror jag. Han får ta det lite lugnt idag med, ska ut på grusvägarna.

Jag är så jävla smart att jag nästan blir rädd

Publicerad 2010-07-30 19:12:54 i Mcfly,

OKEJ, jag har fått en sprillans fin idé mina kära vänner. Vem följer med på roadtrip till England i ca två veckor nästa sommar? Tills dess har jag körkortet avklarat och eftersom drömmen har varit England i så många år nu... lika bra att passa på! ;)

Nu till det fina dock, det kommer bli en McFly-resa. Jag vill gå på så många konserter som bara möjligt, och det ger en finfin möjlighet att få se landet med. Så nu lär jag bara dra ihop 3-6 pers att dra iväg med. Om du hittat till denna bloggen via twitter så kommer lite snabbinfo om mig; jag är 21, helt jävla galen och älskar livet. Du kommer inte tycka vidare om mig om du har något emot folk som pratar högt, sånna som dansar runt och hoppar omkring när de är glada, om du inte gillar sånna som sjunger fast de är nära inpå tondöva eller om du har något emot folk som sjunger låtar de egentligen inte kan texten på. Råkar du däremot vara en som kanske är likadan eller rent utav en som klarar av allt detta är du välkommen att följa med mig ;)

Man måste ha något att se fram emot om man ska klara av vintern, eller hur? Så spana in the dudes i Mcfly om du inte vet vilka de är, känn efter om du kan tänka dig studsa runt till deras musik (nu är den ju mer dance-inriktad efter senaste singeln "Partygirl") och släng en kommentar här eller på www.twitter.com/inkedrider

Seeee yaaaa

utlovade bilder

Publicerad 2010-07-30 11:26:09 i Life,

Här kommer bilderna från igårkväll, när vi höll på att regna bort.
















Någon som ser vägen?






En bil som håller på att flyta bort kommer lastad med grus

29e juli

Publicerad 2010-07-29 07:25:38 i Allmänt,

Det gick jättebra att rida för Jonas igår, I'm so back. Jonas hade en jättebra övning som stärkte självförtroendet igen. Ska lägga upp en video senare om min dator väljer att samarbeta vill säga.

på måndag kommer farmor och farfar, yaaay!! De ska få se Alex för första gången, och så ska vi ut och äta. Jag längtar


Det åskade utav bara fan klockan fyra på morgonen idag, t.o.m Riikka vaknade. Säger bara det ;)

JOBB

27e juli

Publicerad 2010-07-27 07:11:27 i Allmänt,

Hmm, det var visst ett tag sedan man bloggade här.
Men jag har haft fullt upp med Ted-träningar, omkullridningar och annat roligt. Ska försöka komma ihåg att ladda upp lite bilder/videor från Tedträningen sen.

Ska till Strömsholm med Ninja och Abbe idag vid lunch, Ninja har tappat plasten på ena hoven, och när en av hovisarna kom ut för att fixa den förra veckan visade det sig att han egentligen inte kunde.. lärlingen verkade kunna mera om vi säger så. Menmen, hoppas allt går som det ska denna gången istället.

Min häst är trött, med all rätt, och jag med. Försökte rida ut i skogen igår, men så fort vi kom innanför träden kom ca en miljon myggor till anfall. Jag fick snitsa fram mellan trädstammar medan min häst kickade och småsprang bäst han kunde, kan inte påstå att jag red direkt långt. Red in där kl 19.05 och var ute kl 19.07... Så han fick springa lite på rundbanan istället. Ska eventuellt rida lite för Jonas på onsdag, bara lite markarbete och småhopp runt kanske max 80, bara så han blir lite mjuk. Idag försöker jag mig påskogen igen och fungerar inte det får han nog gå längs grusvägarna i skritt bara. Jag hatar när det är så här hårt ute. Man hade ju kunnat tro att det pissväder som varit de senaste två dagarna hade kunnat mjuka upp marken, men nej då.

oj, nu ska jag jobba.

Out of the darkness a light shines
It's burning through my coldest night
We can find our way
Together we'll make it
With every step we take
Moving closer together
If we're gonna survive
The dream must stay alive

17e juli

Publicerad 2010-07-17 18:03:27 i Allmänt,

Okej, regn NU. Åska. NU. Tack. För ärligt, vem fan överlever den här värmen mycket längre till? Inte jag i alla fall.

Har varit duktig och ridit Alex och Ida redan, blir Dippe lite senare. Skönt att jobba igen, att vara ledig två dagar på raken tar en hel del påpsyket när man inte har något godis hemma. Det slutade med att jag astte mig och såg på Eclipse. Eller, på halva. För sen orkade jag inte mer.
Jag tror jag har för stora förväntningar efter böckerna. För jag är inte så säker på att jag tycker filmerna är så fantastiska som man gärna lurar sig själv att tycka.

Meen-- Jasper, wow. Hur snygg kan man bli? Screw Team Jacob och Team Edward, vart kan jag signa up för Team Jasper??

15e juli

Publicerad 2010-07-15 20:02:55 i Allmänt,

Okej, jag funderar nu ärligt på om jag ska blondera mig igen. Så, vad tycker NI?
Askblont, eller ...brunaktigt som det är nu?

tar och jämför två bilder så ni får se. Ingen utav bilderna är exakta färgen, om jag stananr med brunt är det något ljusare än denna, och blir det blond är det mer mot askblond som gäller. Men det ger ett hum iaf. Så, hjälp mig nu ffs. Fattig flicka ahr iten råd färga håret alltför många ggr ;)




eller...

14e juli

Publicerad 2010-07-14 12:29:38 i Allmänt,

Det klagas från alla hörn och kanter att jag inte bloggar, men för tillfället har jag så fullt upp att det faktiskt är svårt att hitta tid. Jag är mer aktiv på twitter! (www.twitter.com/inkedrider) Att jag dessutom passar på att sova varje ledig minut gör det inte direkt lättare... Helt ärligt, jag är svensk.. Fan inte gjord för den här värmen!! Vi har haft 36 grader som max, och tack o lov är det "bara" 26 grader idag.

Jag lider med de som tävlade i falsterbo i värmen, men kul att det gick så bra för svenskarna! Fått lite roligt skvaller därifrån som inte kan få en att göra annat än le och skratta för sig själv. ledsen, men jag skvallrar itne vidare, it's not mine to tell!!

Sohlamns är i finland för tillfället, så jag har fullt upp med att rida i värmen. Red Siris nya ponny på rundbanan som lovat idag, han har börjat konstra med henne och jag blir inte direkt förvånad att en 12-åring blir rädd när han kastar sig ner i diken och dummar sig. Men det gick bra, han kunde gå avslappnat i alla gångarter och till sist satt allt som det skulle. Han är ju en riktigt fin och trevlig ponny egentligen så jag njöt mestadelen iaf :) Roade ett gäng med grabbar som väntade på skjuts från vandingsleden när han bråkade runt, kul att man kan bjuda på ett skratt ibland ;)

Riikka och Heidi sitter och kollar på Human Trafficing och jag har höjt upp musiken ordentligt i mina hörlurar på datorn för att slippa höra. Det är en film som verkligen äcklar mig och jag har ingen lust att se den igen. Blir sjukt illa berörd, fy fan.

Meeen, om jag skulle hålla mitt löfte och ringa min kära Lina nu kanske.. så slipper man bli utskälld (och dränkt med blondinskämt) ikväll igen.

lunchtid-bbc radio 1OHYEAH

7e juli

Publicerad 2010-07-07 21:26:00 i Allmänt,

Åkte till Strömsholmskliniken med Ninja och Abbe idag, det var Ninja som var patienten. Hon går ju lite på tårna i fram så det skulle ordnas till. Hon var väldigt snäll och duktig medan Micke filade, klippte och plastade hennes framhovar. Hon fick lite lugnande när vi var inne på andra hoven då hon troligtvis hade lite ont av att hålla all vikt på det andra fram vilket hon ju är ovan vid. Men hon var duktig. Nu håller vi tummarna och hoppas att detta går vägen!!


Tränade för Jonas nu på kvällen. Jag är 50/50 nöjd.  Gör som jag blivit tillsagd och väljer ut tre positiva plus tre negativa saker med detta träningspass.

Detta är positivt:
* Jag hade stadig hand som låg i rätt position hela passet
* Min sits var bättre än normalt
* Jag hade ett bättre överliv än normalt

Detta var negativt:
* Jag hade inte full kommunikation mellan huvud och kropp
* Jag lyckades inte rida Alex framför mig som jag normalt vill göra
* Jag fick inte ordentlig kontroll över Alex yttersida

6e juli

Publicerad 2010-07-06 12:37:10 i Allmänt,

Sitter här och lyssnar på John Mayer- "Heartbreak Warfare" samtidigt som jag äter choklad och ser på lite bilder som Riikka tog på mig och Alex igår. Jag red lite markarbetshoppning med Siri, fokuserade en hel del på sisten och mina hälar. Gick bra första delen av banan innan jag tappade fokus. Jag var så otroligt trött, ni skulle bara veta! Första lediga dagen på 9 dagar nu, känns bra. Sov tills Lina ringde och väckte mig imorse.Vid tio, DEN NI!

Har åkt fram och tillbaka till Strömsholm fyra gånger på två dagar, varav den senaste var igårmorse, vi åkte klockan 6 (!!) på morgonen för att hämta Marina och Maccarena. Fy fan. Nu måste vi dessutom åka dit igen imorgonbitti för att hovisarna ska få kolla på Ninjas hovar. Hon är dålig i fram. Kul kul.

Jag är dessutom trött på mycket just nu, en hel massa. usch. fana tt folk inte kan lyssna, jag pratar väl svenska? Eller, i detta fall; engelska?!!

2a juli

Publicerad 2010-07-02 10:08:41 i Allmänt,

Det är VARMT ute idag! Fy fan. Jag hoppas det finns en bil ledig så vi kan åka och bada på lunchen.


Saknar dessa jönsar, och dumma som de är gick de på Eclipse utan mig. So what att jag inte kan se den med dom förns om en månad, de kunna väl vänta? ;)


Grattis till farmor och bror som båda fyller/fyllt denna vecka! Ledsen att jag inte kunde vara med hemma och fira!!

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela