sagaarvidsson

I'll be ready

Publicerad 2008-09-28 21:14:18 i Allmänt,

...whenever you need

Idag har jag jobbat ensam och det har gått bra. Jag o Kati har bytt lediga dagar nu,så nu är jag ledig fredag-lördag och hon söndag-måndag, känns bra :) Fick en uppdatering av Frida (hon som lånar Dino) idag och det känns jättebra faktiskt, det verkar flyta på bra där!

Måste såklart säga GRATTIS till lillbruden Elin Wallin där hemma i Storvik som tog seger idag i Högbo med Blixten! Första tävlingen på vem vet hur länge, så smäller hon till med 70% i första starten! Go go Elin! (Well I'm impressed)

Annars händer inte mycket... Jag måste ringa hovis imrgon då Pinne trampat av sig bakdoja, men han verkar överleva. Imorgon jobbar jag själv igen... Det är skönast att jobba vardagar tycker jag, för då springer ingen runt i stallet, väldigt skönt faktiskt! Man får jobba ensam i sin egen takt, and that's the way aha aha I like it ;)
Fast bäst är de vardagar då man jobbar två, arbetet är mycket roligare om man är två!

Meen nu ska jag släcka ner och slänga i lite Vänner skulle jag tro, har precis kollat den första skivan på 21 Jump street, ja jag är road ;P haha menmen, whatever that gets you through the day, huh?

Stay above the waterline

Publicerad 2008-09-26 12:33:48 i Allmänt,

Hej hallå, fredag igen! Imorgon blir det partyparty med lite utgång, men ikväll blir det lugnt. Jobbar ju idag, har lucnh just nu, ganska skönt att slappa lite. Har precis sett första avsnittet på sista skivan av Baywatch säsong 1. Shit vad jag älskar serier, det finns absolut inget bättre. Oavsett om de är skitbra eller mindre bra, såär det kul att ha nått att se på.

Ska rida Pinne för Kati idag, ska bli kul. Annars är det bara Netta som ska ridas, ganska lugnt alltså. Men det kan vara skönt att slappa med då man ridit ganska mycket de senaste dagarna.

men, jobb

En lång måndag

Publicerad 2008-09-22 17:34:41 i Allmänt,

Idag red jag för Kati på Pinnen, precis som igår. Ajaj vilken träningsvärk jag har nu, men faan vad kul det är att rida för folk! Då får både jag och Pinne träna ordentligt. Gick väl inte helt perfekt någon utav dagarna men det är helt okej... ;)

Annars har det inte hänt mycket direkt.. Menmen

...

Publicerad 2008-09-21 11:53:49 i Allmänt,

Don't you bring me down today,
Won't you save it til tomorow

Idag är det söndag och jag är ledig, finally! De tre senaste dagarna har det varit helt okej att jobba, det har liksom känts bra! Jag känner bara att jag inte orkar något mer just nu, nu vill jag bara ta avstånd från allt och bara vara jag, ensam med mina egna tankar och bara vara ifred... Vi får väl se hur det går med det

Annars är det skitfint, jag red Pinne igår och börjar verkligen hitta de rätta knapparna på honom! Måste komma ihåg att ringa hovslagaren imorgon när det är vardag med, för nu börjar det dra ihop sig ju. Så då blir man typ 1500 spänn fattigare, direkt efter löning. Yay, jag kan knappt vänta.

Kollar på reprisen av Idol just nu, så jävla bra. Men ja, ska snart cykla in till Åkers för att handla lite mat, jag dör av hunger snart och är inte ett dugg sugen på det som finns i kylen eller frysen. FY FAN, det kommer bli en tuff höst

Singin' drunken lullabies

Publicerad 2008-09-19 18:57:29 i Allmänt,

Fredagskväll... Borde händå NÅGOT kul, men vad fan nej.. liksom HALLÅ, vart är jag? Mitt ute i.. japp där är jag.. Nog för att jag älskar mitt jobb men lite mer spänning, tack. Hänt nått spännande idag? Nepp, hovslagar-folket var här så det har vart en låång förmiddag... menmen jag klagar inte ;)

Ska nog ut och rida Pinne lite senare i alla fall... Det om nått är kul iaf :) Sen blir det nog "Bandits" med Bruce Willis, han är ju underbart bra i typ alla filmer (Gisslan och Die hard-rullarna liksom..) och sedan ja.. så får vi väl se, lite träning skulle jag tro.. Börjar tappa magmusklerna nu, shit fy fan!

Dropkick Murphys , Flogging Molly , NOFX , Randy , Pennywise , Social Distortion är ny musik denna vecka som jag börjat lyssna på. OH YEAH, säger jag bara, främst för Social Distortion (-Heads up!-) och kanske att mina drömmar om Irland vaknade igen när man lyssnade på Flogging Molly och Dropkick Murphys... Who knows, maybe one day'a?

Alltså.. Nu börjar man bli sådär igen.. Man vill så mycket men har inte tiden eller möjligheterna.. Någon som känner igen sig, som känner suget i magen och känslan man får av att koncentrera sig rejält för att trycka undan tankarna och gömma dem längst bak i huvudet, för man vet att det aldrig kommer hända? Det suger, som fan.

I think I'll survive

Publicerad 2008-09-16 19:30:00 i Allmänt,

Hallå!

Idag har jag jobbat, precis som alla andra tisdagar, med Kati i stallet. Vi jobbar ju tillsammans tis-tors, medan jag jobbar ensam fredag och lördag (Kati är ledig) och sedan jobbar hon söndag,måndag (jag är ledig). Skönt schema faktiskt, oavsett vilka av de dagarna man är ledig. Jag skulle lika gärna kunna byta :)

Red Abbe barbacka idag, lagom jobbigt! Blev bara en 30-minuters tur, lika bra det, för jag behövde alla mina krafter till att hålla mig lugn när jag red Apan på eftermiddagen. Världens sötaste häst, men idag var han inte på bra humör, stegrade när vi skulle svänga av stigen och total gick emot skänkeln. Usch vilken tur att jag höll mig lugn och inte tappade humöret jag med. Annars gick det ju bra i alla fall..

Red nyss Pinne (Winnepinne), enbart i skritt eftersom han ska gå skritt varannan dag så här ett tag. Börjar lära mig hans signaler och hur han vill bli riden, men det var ju bara andra gången jag red honom (eller, tredje om man räknar med provridningen då), så helt klockrent var det ju inte. Stor han är!! Menmen :) Me likes him so far!

Oh my

Publicerad 2008-09-15 19:23:57 i Allmänt,

Sådär nu har jag tagit min första ridtur på Winne. Det gick bra! Ska försöka få lite bilder ur filmen, men det blev inte så bra, för jag ställde kameran på läktaren.. Heh, men det är bara kul att ha nått att se på och hur han rör sig... :) Jag är nöjd med idag, även om han skyggade för typ ALLT och var pigg och het som fan.. Inget fel på att vara pigg men det får gärna vara under någon kontroll i alla fall :P Men det här kommer bli spännande, det känner man ju! Finns krafter i denna killen, men vi ska ta det lugnt. Jag ska sätta mig och skriva planering så att vi inte går för fort fram, han ska ju ändå återhämta sig nu så.. Och snart är nya skritten klar, då kan han gå i den med.

Red Netta idag med, det var lagom spännande. Hon är ju helt piggelin men får bara skrittas, men enligt veterinären som vi var till idag (Tysklands landslagsvet btw) så är skadan nästan helt läkt så om ca 2 månader kan hon ridas normalt igen. Spännande eller vad?

Menmen, annars har det inte hänt mycket.. En lång dag som känns kort, men så är det alltid när man är ledig...

Tell me I'm right when I'm wrong

Publicerad 2008-09-14 20:38:12 i Allmänt,

Sådära, nu har man sett klart på "Hål i väggen" och är redo att blogga om dagen som varit. Den började bra, hästen kom lite senare än tänkt men vad gjorde det? Nu är han ju här, Winnepinne, ska bli kul att se vad det blir av oss! Han var lite spänd de  första timmarna men har nu slappnat av och fått sin kvällsmat. Imorgon ska vi kanske prova oss fram lite granna, vi får se hur det går med det :)

Och nu går det tydligen inte att ladda upp bild för sidan låser sig hela tiden, vilket är lite surt men jag får länka istället, http://ason.bilddagboken.se/p/main.html , där kan ni se bilder under 14e september.

Menmen, bra dag i alla fall, hoppas ni haft en lika bra :)

yeaaah

Publicerad 2008-09-14 09:45:34 i Allmänt,

JAAA idag kommer han, min nya häst! Han är här vid 12-tiden så nu ska jag ut och städa i skåpet och spåna boxen!! Fy fan vad kul, men fy faaan vad nervöst. Hoppas allt går bra... Menmen, vi märker väl! Nu startas min datorn snart om... Ha det så bra

And I count the minutes

Publicerad 2008-09-12 14:35:36 i Allmänt,

Nuså, nu är det nedräkning till söndag när Winne kommer :D Saga är spänd, spänd och spänd.
Och btw, Idol äger! Jag avgudar den nya juryn, de är mycket sötare och roligare än den förra, här har vi några goa (att se på iaf) typer, och missuppfatta inte "att se på" :P

Jobbar ensam idag, har tagit en sen lunch eftersom jag fick sällskap av Caroline som bor i huset här, hon var snäll nog att hjälpa mig lite med sopning och så :) Plus att jag red Ida nu med en gång, hon blir bara bättre och bättre! Nöjd med henne idag! :)

Annars händer inte mycket, det är ju fredag, funderar på om man kanske ska städa idag. Sen måste jag göra en snabb disk, sen blir det nog bara att slå i en rulle, träna lite, rita lite och ja.. plugga lite ;) Menmen, det blir nog en spännande kväll. Snart dags att ut och jobba igen, promenera Netta och Lotta, fodra, ta in, städa och göra lite allmänna småsaker. I vilket fall som helst känns det som det har varit en bra dag idag, tur det :D

Ha det!

and it's all the same

Publicerad 2008-09-10 17:34:42 i Allmänt,

Hallo.
Min katt har vart duktig och tryckt på något som gör att jag måste hålla in knappen "Fn" för annars blir det inte rätt bokstäver när jag skriver. Nån som vet hur man ändrar detta??

I vilket fall som helst så kommer Winne på söndag, yeaaay :D ska bli spännande, fin coh trevlig häst, men jag åker nog i backen ett antal gånger, det varnade ägaren för så :P menmen trevlig häst coh trevlig ägare, förhoppningsvis går allt bra!

Annars är allt bra, kom hem till mariefred igen i måndagskväll efter ett snabb-besök hemma i storvik igen. Fan vad najs att träffa er alla!!! Saknar er redan! Synd att man inte hann träffa Jeffa bara..men jag tänker besöka fler gånger :) hon kan ju glömma att hon slipper mig, grattis till henne btw som tagit mc-kort!! yeaaha

we're living on a prayer

Publicerad 2008-09-03 12:17:10 i Allmänt,

Idag har det inte hänt så mycket, jag har ridit 3-åringen Ida. Galopperade henne för första gången, spännande. Hon är lite vinglig men annars är hon trevlig :)
Händer annars inte så mycket.

Moni ringde och väckte mig igår, och naturligtvis kunde jag inte somna om sen när jag väl skulle sova igen. Ledsen Saga var det därför efteråt... Menmen...

Visst känns det som att vintern är på väg, nu är det kolsvart i rummet vid 5 på morgonen istället för ljust som det brukar vara annars.. och så är det rått,grått och trist när man ska ut för att fodra. Men det jobbigaste av allt är nog alla miljoners mygg som sitter på väggarna i stallet. FÖR TUSAN säger jag bara!

Menmen, snart är lunchen slut, vi ska longera Rigoletta med. Och sedan är det lite vardgaliga sysslor, OCH imorgon ska jag prova häst igen :) Haha

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela