sagaarvidsson

jobb...

Publicerad 2012-01-16 21:35:39 i Allmänt,

Just nu har jag bara en sak i åtanke: JOBB. jag måste hitta ett jobb. Med 115 kronor kvar på kontot fram till nästa lön (då jag bara får betalt för en veckas jobb och pengarna för stuider landar inte på kontot förns slutet på februari) känns det väldigt tomt just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det, men å andra sidan; om det är något jag lärt mig under mina 4 år på gården så är det att leva på absoluta minimala summa pengar. Så egentligen är jag inte orolig. Eller, jo, Men bara lite ;)

Annars händer inte mycket just nu. Jag går upp till stallet och fixar hästarna om morgnarna vilket är riktigt skönt att få gjort, och sen är det i stort sett relaxa som gäller. Börjar bli lite smått uttråkad, men jag måste försöka låta kroppen återhämta sig ordentligt nu när jag kan.

....Okej, någon som har jobb åt mig???

Se upp på vägarna

Publicerad 2012-01-13 10:32:17 i Allmänt,

Jippey, yiiiihaaa wohooo!! Nu har Saga tagit körkort!! DEN NI! Nu behöver jag inte längre be folk om skjuts, kan åka ensam på tävlingar och gud vet allt. Supersweet!!!!

Glad tjej, japp japp. Sitter här i soffan hos mamma och pappa, efter att ha tagit ett kokhett bad nu på morgonen. Hade utsläpp i stallet imorse, tog tack och lov bussen fram o tillbaka idag istället för att gå. Det är rätt kallt ute nu har jag märkt. Sen kan det kanske bero på att jag inte klär mig ordentligt, "glömmer" så lätt att det är vinter ute fortfarande ibland..Menmen, inte mycket att göra åt!

Dagen kommer förhoppningsvis spenderas med att jag åker in till Valbo och köper nya skor, för nu har jag slitit ut ytterligare ett par. Jag går alldeles för mycket för att min plånbok ska vara nöjd...

Hare hare!

Kaaallt

Publicerad 2012-01-10 10:44:20 i Allmänt,

Nyss inkommen från stallet. Det är en ca 4 km promenad dit upp och sen ska man hem igen med. Hade morgonfodringen idag och av någon anledning har jag börjat ta lång tid på mig att mocka, fixa foder och vatten o dyl. Det är rätt skönt att slippa stressa med alla sysslorna för en gångs skull. Livet börjar kännas bra kan jag tala om! Känns som det går i rätt riktning och att det bara är några smådetaljer som ska på plats.

Hästarna verkar trivas i sitt nya hem, dem är väldigt avslappnade och ser ut att gilla läget. Känns bra det med :)

Nej, nu ska jag äta upp gröten och sen kanske hoppa i ett kort varmt bad innan det blir till att bära flyttkartonger från mamma och pappa.

Månadens punkter är följande:
*Promenad innan frukost
*Nyttig frukost, ingen tårta, glass eller godis
*Riktig lunch
*Sallad minst en gång om dagen
*Komma igång med plugget
*Fixa minst en arbetsintervju
*Träna minst 2 dagar i veckan

release me

Publicerad 2012-01-09 12:20:05 i Allmänt,

Nu har jag flyttat tillbaka till Storvik. Anlände igår med två stycken ur-goa unghästar och en jävla massa väskor. Det tog tid, men nu är jag här igen!

Klockan är kvart över 12 och jag har redan gått upp till stallet med Disa, släppt ut hästar, fixat stallet klart för idag, promenerat hem, badat och fixat. Näst på schemat är att gå ner och handla lite mat till lyan. Tog ju inte med mig nånting alls från Mariefred, trots att det finns hur mycket som helst kvar i frys o kyl där. Menmen, det kan jag väl bjuda dom nya tjejerna på ;)

Inte långt kvar till skolstarten, känner mig oerhört taggad vilket är gött med tanke på att jag var skoltrött typ hela gymnaiset.. Men nuuuu så!

Har svårt att vänja mig vid tanken på att bo här igen, men jag vänjer mig nog så småningom....
och då äre party!!



If we could only have this life for one more day

Publicerad 2012-01-05 11:55:30 i Allmänt,

Nytt år! 2012! Året då jorden går under?

Nu händer det saker här, på söndag flyttar jag tillbaka upp till Storvik för att börja plugga. Efter 3½ år i Mariefred är det alltså dags. Spännande och lite läskigt på en och samma gång. Nu är det till att bli vuxen på riktigt känns det som. usch,..

Har då kommit in på Lärarutbildningen i Engelska, årsk 7-9 i Falun. Sjukt spännande ska det bli att köra igång igen, är t.om riktigt sugen på att börja plugga. Känns som det var några år sedan man var det nu.

Tar med mig 2 st unghästar hem, en 1-åring CiCiSeñor-Tornesch-Irco marco, och så en 2-åring Nintender-Sea Crest.
Riktigt najs ska det bli. Roligast ska bli att ha hästarna uppe hos Wallins, som på den gamla goa tiden. Just nu sitter jag bara och freakar ut för jag verkar inte få tag på något hö... piss.. Någon som vet någon som säljer hö i storvik-sandviken området? Gärna småbal eller löshö. Inte rundbal..

Och nu ska jag jobba... har dessutom slut på godis så det här kan bli spännande..

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela