sagaarvidsson

Jag ska berätta en hemlighet jag

Publicerad 2011-02-28 20:35:59 i Allmänt,

Okej, ska jag berätta då? Jo, så här är det va. Att jag är FÖRJÄVLA nöjd med kvällens träning idag! Det trodde ni inte va? Inte jag heller serr'ni, men så är det. Sen gick det kanske inte så sjukt bra egentligen men det kändes bra efteråt och jag kände ändå som att jag fick lite nya insikter i min ridning och lite mer om min häst.
Jag tycker att Pontus var bra att träna för, han hade bra övningar (som visserligen var anpassade för att passa oss alla så här första gången-- han har ju inte sett alla förrut) som var lite tekniskt svåra men som han ändå kunde förklara hur skulle lösas. Det skulle jag nog säga är den viktigaste egenskapen hos en bra tränare; att den kan förklara hur man ska lösa ett problem, en uppgift eller hur man borde tänka.

Inte ofta jag är nöjd efter första träningen för en ny tränare, men idag är jag det. Kul.
Dessutom var min häst jättefin redan på uppvärmningen.

Gaaah whoop hoop

en ledig torsdag

Publicerad 2011-02-24 11:20:40 i Allmänt,

Okej, jag har precis blivit hotad att om jag inte bloggar ska Linnea bryta sig in på min blogg och göra det åt mig, så det är nog bäst jag skriver lite nu när jag ändå är ledig.
Sitter och ser på "A Good Year", vilken måste vara världens absolut mysigaste film. Jag blir så sugen på att åka till frankrike när jag ser den.
Ska ni höra något helt otroligt? Jag har blivit astaggad på att börja plugga, antingen språk eller också psykologi. Trodde inte den dagen skulle komma då jag längtade tillbaka till att sätta mig i skolbänken, men tack och lov verkar det som att även jag mognar till slut. Grattis till mig. Dock vill jag inte börja plugga nu. Funderar på att ta några sommarkurses på distans först, sen plugga lite förberedande kurser under hösten för att söka in vt 2012. Då har jag deussotm några månader på mig att lägga undan pengar, jag är itne beredd att sälja Alex än bara för att jag i så fall flyttar. Språk finns i uppsala, stockholm och umeå samt dalarnas univ, och psykologi finns i örebro, uppsala, stockholm, umeå och.. göteborg? tror jag. Eller nått sånt. Jag vill egentligen inte flytta speciellt långt, men vi får se vad som händer. Jag har också en annan plan men den har jag inet funderat ut hela vägen ännu, men det är alltid bra att ha alternativ, eller hur? aja, det är långt in i framtiden, mycket kan hända.

Burlesque

Publicerad 2011-02-17 09:35:14 i Allmänt,

Gaaah den filmen var så jävla bra!!! Han är SÅ het han som spelar Jack i den rullen! Seriöst så tror jag att varenda brud (och kanske även den enda killen i salongen-- vad vet jag) satt och dregglade ner popcornspåsen när grabben sprang runt utan kläder. säger bara SHIT! Lätt värd att se om ni inte har sett den redan!

Jag älskar dessutom Cristina Aguilera, hennes röst kommer fram så mycket bättre i sån musik än i den där 90-tals-skiten hon sjöng förrut. Om man ändå kunde ta dom tonerna som hon tar... Och Cher, älskar henne med. Även om hon är så uppsprutad och opererad att det är svårt att säga om hon är glad eller ledsen bara genom att tolka hennes ansikte. Finns ju ingen skillnad, hon har bara ett fejs stackarn. Kan tänka mig att DET inte stod på varningstexten när hon började med sånt där skit. Men sjunga kan hon fortfarande!

Ledig idag, träning för Marjut ikväll. Jag tänkte stå över Ted imorgon, jag orkar verkligen inte rida då med utan tänker ta det chill o relaxa lite istället. Denna dagen kommer handla om att städa. på riktigt den här gången.

awhoopetiwhoop

Publicerad 2011-02-16 13:01:51 i Allmänt,

Nya tjejen Desiré kommer på lördagkväll, spännande. Hon kommer alltså ta Elins plats. Elin flyttar måndagkväll.. Sen flyttar Linnea nästkommande lördagkväll. Vem som ska ersätta henne? Det vet nog ingen just nu.
Känns lite stressande att inte ha hittat någon samtidigt som jag känner lite whatever. Jag är redan rätt trött, så varför inte tynga ner lite mer? Lite till kan jag nog ta.

Annars inte mycket på gång, vi ska på bio ikväll, den där nya rullen med Christina Aguilera, Burlesque elelr avd den heter... Spännande..pf, nu ska jag käka daimtårta.

Light speed

Publicerad 2011-02-10 13:23:38 i Allmänt,

Ledig dag nr 2, och det är snöstorm ute. Oerhört glad att jag är ledig, för då kan jag vara inne hela dagen ;)
Dessutom är det rätt najs att ha skitvader ute en av ens lediga dagar för då kan man rida ut den dagen det är fint väder och nästa dag kan man fokusera på att städa och fixa inne och sen rida på kvällen. Härligare lösning finns inte!


Höll liten hopplektion för Anna idag, var roligt precis som alltid. Jag vill verkligen satsa på det i framtiden, vet att jag måste ut o tävla lite mer själv först men om vi snackar om en period om ca 10 år så borde jag ha det ordnat tills dess. Kan man hoppas på iaf... ;)

onsdag

Publicerad 2011-02-09 22:05:58 i Allmänt,

hmm, kikar lite lätt på Glee och kan verkligen inte släppa hur extremt fula vissa människor är när de mimar... ohmygod säger jag bara... Annars är jag för en gångs skull lite road.

Red ut min superduper pigga häst idag. Red upp på berget och galopperade lite, vilket behövdes. Trodde jag skulle åka av en stund där då jag hängde i ena stigbygeln i stort sett men när han tappade lite balansen hamnade jag i sadeln igen. Thank god för dåligt underlag. Egentligen borde jag kanske inte ha galopperat ute, men han är så laddad med energi just nu att jag inte hade något att välja på. Mötte en bil på vägen tillbaka hem och höll på att skrämma skiten ur den stackars chauffören när min lilla pålle kastade sig runt i cirklar precis framför bilen. Men det slutade bra, ibland är det fint med diken. Funderar på att byta bett när jag hoppar och rider ut, nog för att han lyssnar på detta bettet med men det känns dumt att behöva dra med all kraft för att han ska stanna. Bättre då med mindre hjälper.

Living on a prayer-YEAH

humorhumor

Publicerad 2011-02-09 10:51:36 i Allmänt,

Pennycan!!

Höhö, dålig humor här uppe just nu, men vi har rätt kul iaf. Jag o Linnea are going strong känns det som, har kommit närmare henne den sista tiden, rätt kul. Fint väder ute btw, och träningen för Marjut igår gick...okej. Eller nej, jag är riktigt nöjd på sätt och vis. Hoppade banan på ca 105-110, han var jättefin. Dock riktigt jäkla pigg, det var brallar och hopp här och där och jag tror vi hoppade högre i hörnen än över hindren egentligen. Men det var kul. Skönt att känna att han är med.

Tråkigt är dock att bogskyddet jag köpte var för litet, och tiden för att byta har gått ut eftersom det legat i storvik bl.a och att jag sedan GLÖMDE det där när jag var hemma senast. Men Siri blev glad, för det innebar att hon fick det till Trixe. Tur att min olycka kan glädja andra ibland med...

Nya tjejen har bestämt sig för att hon inte vill stanna, det är för hårt stalljobb för henne, så nu letar vi igen. Livet är bra spännande, och på något vis känns livet ändå riktigt jävla bra!!

The heart wants what the heart wants

Morsning

Publicerad 2011-02-08 07:05:59 i Allmänt,

Nya jobbarn har imponerat på mig. Den ni. Men det känns bra, hon jobbar i bra tempo och är noggrann, allt jag kräver av folk!

Ikväll är det träning för MARJUT, vilket ska bli sjukt kul! Taggad till max, det var sååå länge sen som jag red för henne nu. Skojskoj.
Annars händer nog inte så mkt ikväll, ska försöka ta det lite lugnt, är ju ledig imorgon och på torsdag vilket behövs. Jag behöver städa... Det som också är bra med den nya tjejen (okej, jag kanske kan börja kalla henne för hennes riktiga namn Elin nu?) är att hon diskar direkt efter sig och håller rent. BRA! Det behövs här hos oss

Och varför säger man "ta det piano"? Jahapp....

Some people run right into the fire

Förändringar på ingång

Publicerad 2011-02-07 07:12:30 i Allmänt,

Okej, så jag har varit lite för upptagen de senaste dagarna för att sätta mig här och blogga. Eller nej, sanningen är nog att jag har varit för slö...

Hade två jättetrevliga dagar hemma, med bl.a bio (Love & other drugs--skitbra!!!). Tillbaka på gården nu, såg Melodifestivalen med Linnea, hade egna melodifestivalen med Linnea, Anna har flyttat ut, Elin har flyttat in med sina två möss och nu...sitter jag o äter frukost. Kan bara tillägga att mina katter tyckte att det var en väldigt rolig idé att vi skaffat frukost på bur

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela