sagaarvidsson

30e januari-

Publicerad 2010-01-30 19:00:40 i Allmänt,

Äntligen går det att blogga igen. Men nu har jag ju naturligtvis glömt vad jag skulla blogga om.

Jag har spenderat större delen av eftermiddagen med att leta efter inspirationskällor och försöka hitta bra citat till de dagar då jag är helt slut på bensin. Lyckades ganska bra, och har en hel del nytt material i min lilla mapp (nördvarning alert) som jag ska börja plocka fram så fort orken tryter. För nu ska jag vara en duktig hästskötare och jobba på ordentligt. 

 Fan nu kommer det någon---


"Hon har ju inga stora boobs, så hon får inga sexighetspoäng" - Elin Nyman, ladies and gentlemen

30e januari-

Publicerad 2010-01-30 12:52:48 i Allmänt,

Oh'boy! Jag vill ha blommig falukorv till lunch, mamma!
Japp, Elin ylar och tjoar för allt hon har här uppe i lyan. Själv sitter man vid köksbordet, utvilad och glad efter att äntligen ha diskat och städat hela lägenheten inklusive mitt sovrum. Imponerad någon? I know I am.

Dagens måltid (haha, dagens lunch är kanske mer rätt--ojoj fattar ni --HUMOR) blir ost med ravioli, MUMS. Sen får vi se om det äts middag hos bossen ikväll, då det kommer provjobbare hit idag.

Idag har Lotta flyttat Jugge till en tillridare, så hej då till henne på ca.. 6 månader? Jag tror inte hon kommer tillbaka, inte efter det heller. Jag tror det är för mycket för henne, men vad vet jag? Jag kanske inte är en sån bra människokännare som jag tror att jag är? Troligtvis inte. Men jag är lite ledsen, för sen när Elin väl flyttar, och Karin har flyttat, då är det inga roliga människor kvar här längre. Naturligtvis har jag ju familjen Sohlman, men de är ju på jobbet/skolan hela dagarna, och Marielle syns sällan till före klockan nio på kvällen. SÅ vad ska en stackare göra? Skaffa sig ett liv? Nä, det blir nog dansmatta deluxe-träning och satsa på att komma i sommarform sen istället.

Och apropå sommarträning, gissa vem som orkat träna två dagar på raken? Ni gissade rätt, det är jag! Nu jääävlar

29e januari-

Publicerad 2010-01-29 11:42:13 i Allmänt,

Ledig idag! Kan det bli bättre? Mja, kanske att åka och prova häst på måndag-/tisdagkväll kan slå det, och om man sen lägger till en resa till Sundsvall någon gång under veckan för att prova häst där med, så har man slagit det mesta. Ska bli riktigt kul. Så ja.. det kan nog bli bättre.

Uppe tidigt idag för att vara ledig, hade klockan på nio för att rida Bigge ute i snön, vi har ju fått en sisådär tre decemeter extra nu, härligt att ösa fram i galopp då!! Gick riktigt bra, han var pigg och glad så.. 

Sitter och ser på the vampire diaries, men det laddar så otroligt långsamt. Funderar på att ta och träna lite, men orka det. Funderar på att låta kroppen vila i alla fall lite. Annars är det laga mat och städa sovrummet som ligger högst upp på priolistan idag. Har en känsla av att det kommer ske runt ca... åtta-tiden ikväll? ;) Jag är bäst på att skjuta upp saker!
 

Don't stop me now

Publicerad 2010-01-28 18:26:47 i Allmänt,

Ännu en dag avklarad. Känns bra. Men vart tar egentligen dagarna vägen? När man är klar med uttaget (ca klockan halv nio) har vi redan jobbat i två timmar, och varit vaken i två och en halv.. Då känns det som det skulle gått en halvtimme, det är extremt läskigt faktiskt. Sedan mockar vi och sopar, för att sedan fika och hux flux innan man vet ordet av det, så är klockan strax elva. HELT SJUKT! För sedan å springer lunchen och eftermiddagen bara iväg, och så är klockan sex och så är man här uppe vid halv sju. Jag blir rädd på riktigt.

Tur då, att man har underhållande saker på youtube, eller ch131 att kolla på. Framför allt nu då det är brist i filmhyllan, börjar bli dags att fylla på med nytt där.
Vi planerar att ha en Sagan om Ringen-uppesittarkväll här någon dag, hoppas hoppas att vi faktiskt har det också. Börjar bli sugen att se rullarna igen, helst med någon som inte låter mig spola ;)

Mcfly är riktigt bra live, och jag totaldiggar den här covern på Queen's Don't Stop Me Now.

http://www.youtube.com/watch?v=kju-T5q6Uhw

28e januari- the misery

Publicerad 2010-01-28 10:43:47 i Allmänt,

God morgon, god moorgon.
Sitter här framför datorn på fikapaus med snö upp till knäna. Eller ja.. Har alltså inte snö inomhus upp till knäna, utan snörester efter utsläpp imorse upp till knäna. Avancerat? Japp.
Träningsvärk deluxe efter allt snötraskande, det är verkligen omöjligt att få något grepp alls under fötterna för tillfället. Men det är desto mer gött att man är ledig imorgon och på lördag då ;) Ska jag bara sitta i soffan och götta ner mig.

Jag har redan planerat att jag ska baka kladdkaka på lunchen idag. Att inte ha något godis tär på mig. Jag är säker på att jag tappat minst ett hekto..

Annars går livet vidare i sin stilla gång här på gården just nu, men vet ni vad? Jag är otroligt sugen på att gå ut. Men det är ltie svårt när det dels är Ted-träning imorgon (alla upptagna...) och sedan när det kommer provjobbare i helgen (folk ännu mer upptagna..). Plus att jag kanske borde infinna mig på gården när det är provjobbare här, kanske ger ett bättre intryck? Vem vet?

If you fall I'll catch

Vi ser det snööööar

Publicerad 2010-01-27 18:15:47 i Allmänt,

Ryktet är att det ska fortsätta snöa så här tills imorgon. Alltid lika kul att veta att man kan åka pulka ner från takfönstret ;D Men jag ska inte klaga. Det hade ju kunnat regna.

Och Elin är tråkig, jag får inte citera henne från idag på eftermiddagen, då hon råkade nämna en låt som de sjunger där borta (obviously..) som barn, som tydligen är porrig. Sådär, nu citerade jag ju inte..? Haha, usch, jag komemr så hamna i snödrivan imorgon... Men det är inte första gången, för gissa vem som dök med ansiktet före idag då under intag? Jo, det var jag det! Och tro inte att det var frivilligt, dessa finnar är så extremt känsliga och får tydligen för sig att knuffa på folk titt som tätt. Inte alls att jag tänkt knuffa henne inte...

Jag vill göra snöänglar och bygga snökojor men jag är för gammal. Vem visste att det skulle bli så otroligt tråkigt att bli 20?? Tror jag ska låtsas att jag är 18 och göra det ändå!!


27e- Yet again

Publicerad 2010-01-27 13:26:40 i Allmänt,

Jösses vad det snöar därute. Skönt att vi jobbar två, annars är det såna här dagar som brukar glädjas med att aldrig ta slut. Underbart.

Vi borde åka och handla, det har jag konstaterat efter att ha gjort negerbollsdeg och ätit direkt ur skålen, och efter att dessa meningar växlats i lägenheten:

Jag: "Men du har ju glass i frysen!!"
Elin: "Nä, det är bara ett tomt paket."

Är vi desperata nu?

27e januari- Bara så ni vet ;)

Publicerad 2010-01-27 06:29:13 i Allmänt,

Trött som bara den, strax jobb nu igen. Mår löjligt bra just nu, vet inte varför, men jag är bara riktigt glad. Träningsvärk har jag också efter Pix och Bigge igår, tror det var den förstnämnda som ligger bakom det, men det var kul :) Bigge har itne blivit riden sedan han blev helklippt för tre dagar sen, så han var sjukt pigg, medans Pixman gick riktigt riktigt bra! Najs!

JOBB

26e januari- ;D

Publicerad 2010-01-26 10:12:44 i Allmänt,

Vi ska gå på Hairspray jag och Elin! Yay på oss! Att jag ahr sett den en gång tidigare är bara en mindre detalj, musikal är kul oavsett! Bara att komma bort från gården är kul i sig så...

Inga direkta planer idag, ska rida Pix ikväll tänkte jag, får se om Siri behöver någon hjälp med sina ponnyer, hon var sjuk igår så.. Annars är det nog en rätt så chill kväll på ingång. Snabb update nu, för nu ska vi strax jobba.

Hmm.. jag är inte alltid så säker på att man ska ge sig på klassiker......

25e januari- Gissa vilken dag?

Publicerad 2010-01-25 12:29:37 i Allmänt,

Jobbar ensam, så just nu är det snabbt och krot blogginlägg som gäller. Man måste ju hålla igång nu när man väl kommit igång med bloggen igen ;)

Ska ev till jönköping onsdag eller torsdag, men satsans vad dyra biljetterna var. Uuuscha. Vi får se hur det blir med det! Kan inte ruinera mig nu direkt, om jag ska åka iväg till många ställen. Men vi får se som sagt.

Annars har det varit en pissmorgon, tur att Elin tog några boxar åt mig, för annars hade jag fortfarande stått och skottat skit. Vissa dagar blir det ju bara sådär, det händer två eller tre saker och sedan läggs det till något oförutsett och vips så har förmiddagen försvunnit. Men nu är jag i vanlig tid igen, tack vare Elin som sagt.

Maaaaaaat

Bra dag, trots allt

Publicerad 2010-01-24 21:58:49 i Allmänt,

Till anonym; sorry, skriver inte på nätet vad jag tjänar ;) Men bra, kan man väl säga ;D

Okej... Elin var gullig och klippte Bigge åt mig idag, jag fick skjuts av Bettan fram och tillbaka till affären och det blev en underbar ridtur ute i skogen idag. Inte helt fel ;) Dessutom gjorde det inget att jag missade en del av skidskyttet, inga bra svenskar ELLER norskar, så det var ju värdelöst anyhow. Men bandyn däremot... Ojoj, kan vi säga utklassning?

Haha, det händer mycket samtidigt som inget ibland. Lite läskig känsla det där.. Men det är som det är ;)

We're sorry but we disagree
The boy is vermin, can't you see?
We'll drown his sins and misery
And rip him out of history

People marching to the drums,
Everybody's having fun to the sound of love,
Ugly is the world we're on
If I'm right then prove me wrong
I'm stunned (to find a place we belong)

Who is your lover,
I couldn't tell,
When hell freezes over,
That's when I'll tell,
Who is your lover,
I couldn't tell,
When will this stop.

Ändrade planer

Publicerad 2010-01-24 12:57:12 i Allmänt,

Min lediga dag verkar få en annan vändning. Jag ska rida ut med Marjut, och jag vet itne alls om jag hinner se skidskyttet pga det :/ Menmen, livet består väl ändå inte bara av skidor...? Kan dessutom vara bra om jag kan prata lite emd Marjut ang provjobbaren, hästköp osv. Så egentligen är det bara positivt.
Och med lite tur hinner jag se herrarnas skytte iaf, vilket är roligast. Det är ju masstart vett ja...



Tur att Elin är road iaf

24e januari- You're just yesterdays lines

Publicerad 2010-01-24 10:09:07 i Allmänt,

Har varit vaken i en timme denna lediga söndag, och är redan besatt av tanken att jag borde gå till Åkers och köpa godis. Fast med ursäkten att jag har slut på yoghurt, mjölk och o'boy naturligtvis. Sitter här framför datorn och tuggar halstabletter av apelsinsmak bara för att få tugga på nånting. Jag borde gå...

Jag ska klippa Bigge idag som det ser ut som, och jag försöker få in det i resten avd agens planering. Det är ju skidskytte fr.om halv tre, och sen är det bandy i stort sett direkt efter... Vilket innebär att jag inte är färdig med mitt tv-tittande förens klockan sex. Så ja.. jag borde klippa honom typ.. nu, egentligen.
Eller om det blir affären först. För varför skulle jag inte orka gå dit? Det är bara fyra km. Och fyra tillbaka, vilket blir 8 km. Helt okej att gå på ens lediga dag ju? Så får benen lite vila ialla fall. Vi går ju bra mycket längre sträcka när vi jobbar.
Jag är nästan helt inne på att gå nu, behöver bara övertala mig själv lite mer, sen så ;)

Intressantast inlägg idag, huh?

Förresten hittade vi på finskan igår innan middagen, hon hade suttit och pratat i telen i bilen, så inte vet jag. Läskigt värre i alla fall, jag vet itne alls vad jag tycker längre. Menmen, det verkar ju bara komma hit fuckon, så..


..Jaha...

Publicerad 2010-01-23 18:37:24 i Allmänt,

Okej, vart tog hon vägen? Vi slutade jobba för.. två timmar sedan... Och hon är spårlöst försvunnen. Najs. Och vi som ska upp till Sohlmans om en 25 minuter, och hon vet inte om det. Göttans göttans...

Och nu har jag sett att min kära Elin hemifrån har börjat blogga, äntligen lite vettig middagsläsning.

Spännande saker händer just nu, vi får väl se vad som sker efter.. Hmm.. Dags att hoppa ur morgonrocken och ta på sig lite kläder, strax dags för middag.

23e januari-

Publicerad 2010-01-23 12:47:04 i Allmänt,

Yay, den stora dagen närmar sig; löningsdagen. Det har börjat eka konstigt i kylen igen och o'boy-paketet är sedan länge tömt. Jag behöver mjölk, jag behöver yoghurt och kanske lite mer juice. Mat har jag däremot till nästa år...

Idag har det hänt absolut ingenting, inget roligt- inget tråkigt- ingenting alls. Vilket i sig är ganska trist.
Det är svårt att förstå den finska tjejen ibland, och ibland missförstår hon mig. Jag vet inte om det är min rostiga engelska som suger för tillfället? Eller om hon kanske inte alltid hajar vad jag menar.

Elin sitter och ser på Brooke knows best, och jag kan inte annat än höja på ögonbrynen och säga "kill me now, please". Sådär, det var väl tydligt nog?

22a januari-

Publicerad 2010-01-22 20:00:20 i Allmänt,

Okej, besatt-- igen. The secret life of the american teenager, fan vad kul den serien är. Jag säger bara till alla storvikare där ute; VEM är det Ben påminner er om? ;) HAHAHAHAHAHA helt sjukt kul.  jag lovar att tjejen som är här och provjobbar tror jag är psykiskt störd eller något liknande när jag gång på gång brister ut i gapskratt och faller ihop på stolen. Menmen. Ibland är det svårt att låta bli.

Haha japp, det går rätt så okej att prata med finnen iaf, även om jag inte egentligen minns hennes namn. Hon påminner mig lite om Kati dock, men vi får väl se. Det är bara första dagen, och än så länge har hon inte jobbat. Vi får väl se hur det går imorgon. För jag gissar att jag jobbar då med, jag jobbar nog hela helgen nu med provjobbare här. Men det är det värt. Vi måste hitta någon ny nu. Däremot har denna tjejen gjort det bästa första intrycket av alla som varit här hittills, så det är lovande. Dock har hon lite många hundar för att jag ska känna mig helt bekväm med situationen. Men vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag försöka diska. Sen är det middag hos Sohlmans.

Hare hare

21a januari-

Publicerad 2010-01-21 18:55:23 i Allmänt,

Okej, jag har varit extremt dålig på att blogga. I know. Man kan ju tycka att jag borde ha hunnit igår, då jag var ledig men nej då.

Idag har hovisarna varit här, kul för dom. De var relativt snabba, vilket var ganska skönt. Fast jag hade lite roligt åt lärlingen, såg ut som han hade spasmer där han stod och vred på huvudet och nacken ideeligen. Nackproblem-någon? Han påminde mig om Börje... Elaka Saga...

Imorgon förmiddag kommer det en 25-åring från Finland hit för att provjobba, hon stannar till söndagkväll. Gissa vem som är nervös? Hon är inte svensktalande som Elin, utan riktig finne. Härligt. Underbart. Fantastiskt. Otroligt. Ja ni ser, orden bara väller ur mig. Och jag kan helt ärligt talat inte se hur jag ska lyckas göra mig förstådd? Äsch, nu överdriver jag. Det finns ju engelska. Jag menar, det vet ju alla eller hur?-- Att finanr är bra på engelska alltså

Hoho, ojoj, humorn är på topp.

Tipp-trapp-trull

If you don't know me by now

Publicerad 2010-01-19 12:58:45 i Allmänt,

Snart hostar jag sönder. Jag har fel sorts hostmedicin här, jag vill ha något som är dämpande... Usch, jag hatar att vara förkyld. Intressant värre, huh?

Elin rockade förresten på dansmattan igår, själv hade jag lite svårare att komma igång. Jag är lite för överfokuserad tror jag, medan hon hoppar runt bäst hon vill och shejkar. Massa bilder och videor, men så lovade jag att inte lägga upp något på Elin, dum som jag är. Ibland blir det här med att försöka uppehålla husefriden lite väl påfrestande. Och vad kan hon egentligen göra? Kasta snöbollar.. Japp, men det märkte jag innan lunchen att hon inte var någon hejare på (jag stod nedanför trappan med ryggen emot och hon stod där uppe med full utsikt och missade tre stycken......), men sen kan hon iofs knuffa ner mig i snön med. Och det är inte lika kul... Kallt och blött.. Som jag fick erfara när hon körde av mig från fyrhjulingen. Ojoj. Tufft liv.

ha det ;)

19e januari-

Publicerad 2010-01-19 06:28:38 i Allmänt,

Elin sitter här och konstaterar att hon är snygg i håret.Säger bara; Mhm-- join the club.
Det är kanske det bästa med att jobba i stallet nedanför, man behöver inte åka bil eller buss till jobbet, man behöver inte springa in i massa människor orolig över om ens ringar udner ögonen ska orsaka en hjärtattack hos folk, och man behöver absolut itne oroa sig över hur man ser ut i håret. Inte förens efter lunch, då är det möjligen dags att göra något åt saken.

Nu ska vi jobba, hörs sen, ville bara dela av mig av min stora djuphet den här morgonen...

18e januari-

Publicerad 2010-01-18 05:53:26 i Allmänt,

God morgon!

Här sitter jag och pimplar c-vitamindryck som en annan vitaminberoende. Till skillnad från igår har jag fått en riktigt bra natt med sömn, så jag känner mig mycket piggare. Sista dagen denna gången som jag jobbar ensam, nu dröjer det till söndag så det känns också bra.

Det var en tjej här igår från Eskilstuna som kollade på jobb, och hon verkar ju ganska trevlig. Hon skulle komma någon gång nästa vecka och provjobba med, så vi får väl se. Annars hade Marjut fått en hel del svar från Finland med som verkar lovande, så orolig är jag nog inte längre. Känns bra!

Jag känner mig extremt hälsosam just nu, eller vad sägs om denna frukost;
En tallrik yoghurt med Cheeriosflingor, ett glas abcd-vitamin, ett glas oboy, ett glas med echinagard och en pizzabit? Mmm mums. Tror jag blir mest mätt på drycken just nu faktiskt.

Mamma och pappa var ner med Bus i fredagskväll och hon trivs riktigt bra. Det evrkar som hon och Börje kände igen varandra, för de leker som galningar och turas om att tränga ner mig från sängen eller soffan. Så det är bra.
En bra sak med att mina föräldrar kommer (finns många bra, men den här är en av de långvariga fördelarna) är att pappa tar med sig bra musik som jag slänger in på telen sen.

Menmen, lång dag framför mig, även om de tack och lov börjar bli enklare nu.
Höres sen,

The walk

Publicerad 2010-01-15 20:39:15 i Allmänt,

Jävla förkylning alltså.. Snart har man väl förbrukat fyra rullar papper bara för man snyter sig var tionde sekund...

Och kan någon SNÄLLA rädda mig från Elin? High SchoolMusical 2? Seriöst???? Klockan är halv nio, lite tidigt för en sån skräckis kanske?

Gick jättebra med Pix och Trixe idag, båda fick vara ute på rundbanan och galoppa, och jag tror de behövde det lika mycket som jag. Träningsvärk är på ingång men det är helt okej. Fan vad kul det var!

Så, jag lyckades se herrarnas sprint i skidskyttet, och jäklar vilken uppvisning det var av de två norskarna Svendsen och Björndalen! Kan man ha annat än djup respekt för idrottsmannen Björndalen? Så snabb, så stark och säker... Helt sjukt!
    Sen var det ju kul med den svenska segern i damernas stafett idag, starkt gjort, även om de andra lagen var lite svagare än normalt kanske. Men det ser ju onekligen bra ut inför OS. Och HUR jag ska lyckas få sömn under den tiden vet jag inte... Jobb-OS-Jobb-OS.... fullspäckade dygn utan tvekan. Jag borde börja sova ikapp nu redan.


And every second, one breath not to breathe
I watch as he moves to the beat
While I'm on the floor
I watch from my seat
And watch as he sways with the trees
And slowly he moves, but elegantly
I'm more on the edge of my seat

15e januari- Been there before

Publicerad 2010-01-15 09:14:10 i Allmänt,

Gissa vem som missade Made in Sweden igår nudå? Jo, jag. Såklart. Klockrent. Jag som sett fram emot det. Men så är det. Men vad gjorde jag då? Jo, jag var nere och red Pixman, vilket inte heller var fy skam. Det gick riktigt bra faktiskt :)

Jag och Elin gjorde en fuling och köpte pizza igår, och sedan var jag för trött för att gå ner i stallet med en gång, så jag såg lite på kostymdramat "Tess" medan jag helt glömt bort vad som skulle komma på fyran vid nio, för att sedan gå ner och rida halv nio. Dumma Saga. Menmen, jag överlever nog!!

Ikväll kommer mamma och pappa ner hit med Bus :D Jag har saknat min fina katt, hoppas hon känner igen sig här. Känns bra att hon får komma tillbaka hem igen.

Nu sitter jag och väntar på att min OTROLIGT sega dator ska ladda herrarnas sprint i skidskytte från igår, men det går inte så bra. Väntar med att se Private Practice avsnittet tills dess att jag vaknat lite mer..

Jag har förresten apont i halsen, faaaan om jag blir sjuk nu.

14e januari-

Publicerad 2010-01-14 06:27:59 i Allmänt,

Yes, dagen vi alla väntat på har äntligen kommit! TORSDAG DEN 14E JANUARI! Amazing.
Idag börjat Private Practice sändas i USA, vilket innebär att det nya avsnittet kommer laddas på denna datorn klockan 06.00 imorgonbitti (trots att jag är ledig)!! Det kommer även en till serie i usa, som jag helt glömt bort vilken det är vilket är smått irriterande...

Och ikväll börjar ju Made in Sweden :) Glada dagar nu!!

All of this lovecrap

13e januari-

Publicerad 2010-01-13 13:15:11 i Allmänt,

Sista minuten på lunchen, snabb update med andra ord. Vi väntar en hovis till ett-åringen Karl som trampat sönder en hov. Stackaren är alldeles halt..

Vet ni att det är underbart väder ute? Och att jag älskar min mobil, för den har en riktigt bra kamera! Ska ta en del fina vinterbilder på hästarna om jag bara hinner :)

Ikväll är det Pixman som gäller, ska rida dressyr. Marjut är borta till fredagkväll, så jag har lovat rida honom tills dess. Sen får vi se om kanske Siri behöver hjälp med någon ponny också. Man kan ju alltid hoppas!!

Och HJÄLP. Elin har precis meddelat att det blir Moulin Rouge på tvn här ikväll. WTF?!!
Elin: "Du slipper ju Romeo och Julia i alla fall"--- Wow, kul att det finns något positivt med det.......


When the sun goes down
It's here waiting
It's still right here for you now
And when the sun comes out
It's still waiting
It is still right here for you now

It's too bad for the running man

Publicerad 2010-01-12 20:01:44 i Allmänt,

Slut på arbetsdagen. Vi är trötta och hungriga, vilket kan förklara den fina konversationen som pågått uppe i vårat kök:

Saga: "Shit, jag har spenderat mina matpengar på godis idag."
Elin: "Du borde börja röka, eller gå på crack"

Hjälp...


Annars är det bra, jag ser fram emot "Mästarnas mästare" på tv idag, min stora förebild Stefan Holm är ju med. Roligt roligt!

Glada hästskötare :)

12e januari- Fire on the mountain

Publicerad 2010-01-12 10:48:43 i Allmänt,

Okej, snabb fika medför snabbt inlägg. Ska skriva mer sen kanske. Vem vet.

Min dator är dum, den vill inte göra som jag vill, är det helt ärligt talat SÅ svårt att starta Windows Media Player och spela lite låtar? Kom igen..

Annars är det bra, det är så där mysigt dimmigt ute just nu; ni vet när det är alldeles vitt men inte på ett grått, mörkt och tråkigt sätt utan sådär ljust, vitt och härligt sätt. Man kan liksom ana att solen finns där ovanför oss och att den värmer, men utan att man faktiskt ser den. Wow jag trivs.

Du som kommenterade; (hette visst "-") jag stormtrivs på min arbetsplats så absolut! :D Jag älskar att vara här!
Och utan att vara alltför lame, men vem skulle inte gilla det här stället, när det är tyst på morgnarna, när det är sommar och man ser solen komma upp medan man går ut med hästarna, eller när man rider Abbe barbacka ner till hagen varje morgon och bara andas in? Im in love

Haha, lät bra,som om jag försöker försökan allting. Inte egentligen. Jag kan nog bara säga att ord som skrivs ner på dator kommer ut fel, men jag älskar mitt liv, titta nu låter det sådär igen-- och trivs ganska bra med vart jag är idag :) Och jag hoppas att alla ni andra också gör det!!

På lördag ska jag visst åka till Daniel och prova häst, who knew? Vad det är för någon vet jag ännu inte, Marjut messade nyss med nyheterna. Hör av mig mer sen :) Puuuusshej

11e januari- wait for this

Publicerad 2010-01-11 05:55:45 i Allmänt,

Ensam idag igen, känner mig lite smått morgontrött men annars är det helt okej. Jobbade till 18 igår, kändes lite drygt men det är som det är.
Igår var en pissdag men jag håller tummarna för att idag blir bättre! Bra mycket bättre...
Något positivt är att det ska bli varmare dessa dagar åtminstone, så man slipper ha tolv halsdukar, fjorton tröjor, fem byxor och två jackor. Konstigt att man har ont i nacken sen?

Idag är det Hanson som håller mig sällskap på morgonen med deras nya musik. Underbart!


Nu ska jag ner,

10e januari 2010

Publicerad 2010-01-10 05:46:21 i Allmänt,

Gud vad tidigt det är. Sitter här helt ensam framför elementet och datorn med yoghurt och oboy till frukost, i väntan på att gå ner i stallet. Mitt enda sällskap för tillfället är Tyler Hilton som spelar massa låtar på youtube. Inte helt fel, det är faktiskt ganska skönt att det är helt tyst i resten av lägenheten, man hör bara när jag klickar på tangenterna. Rätt så najs.

Mindre najs, är det faktumet att det äröver 20 minus ute för tillfället, och jag har två timmars utsläpp framför mig. Taggad någon..? Inte jag i alla fall.. Men, jag överlever nog ;)

Extrem träningsvärk efter ridningen igår, Trixe var pigg men det gick bra, Pixman var och pigg, men han var om möjligt ännu mer stel än vanligt. MEN, efter en tjugo minuter var han mjuk och riktigt trevlig :) Så det var en rolig, kall kväll igår.

Aja, vi letar folk nu igen. Så såsmåningom kommer det nog provjobbare igen. Hm..


It aint me baby that you're looking for

9e januari 2010

Publicerad 2010-01-09 17:36:26 i Allmänt,

Hej på er gott folk!

Sitter här och tuggar kyckling som mamma gjort och fryst in åt mig. Vilken snäll mamma jag har :)

Idag har jag varit på tävlingar på ryttarstadion med Siri och Biggles. Det var ju debut för årets hopptävlingar och hon startade en LC och en LB. Sammanlagt var det en helt okej start på året, och jag tror hon i stort sett var nöjd.
Det var kul att komma bort från gården ett tag trots kylan.

Ska snart ner och rida Trixe och Pixman, Elin kom just upp och hälsade att det kryper på där nere och är minus 22 grader. Hm, dags man lägger på en rem.

Menmen, ha det folk!

An evening at the big top

Publicerad 2010-01-08 16:48:04 i Allmänt,

Okej, konstig dag.. Sandra åker hem ikväll och så var det bara jag och Elin igen... Menmen, thats life I guess.
Jag sitter och kollar på hästannonser tills ögonen bränner och jag är egentligen hungrig och borde laga mat. Defenitivt diska. Utan tvekan. För det är min tur. Men ja. Jag är lite irriterad, men sånt är ju som sagt livet.. Men det jobbiga är bara att det blev så otroligt mycket krångligare för oss nu, men jaja. Nog om det...

Red Abbe på rundbanan idag, mysigt att galoppera fram i snön, trots att det kändes som om hakan och tårna skulle trilla av. Hon är härlig, tanten, även om hon inte orkar så mycket längre. Men det är tufft att vara halvt avställd och dräktig när man vill så mycket. Hon ligger på som bara den när man är ute, men det är bara att skratta och haka på. Mysigt som sagt :)

Här kommer en liten lista på det som jag konstaterat att jag vill ha när det kommer till häst:

Ska vara gammal nog att ha en hel del erfarenhet när det kommer till tävling samt hinder. Den måste kunna ta hand om avstånd och dyl när jag själv inte ser, och ska utbilda mig mer än jag den. Alltså en läromästare vi pratar om, inom hoppning. Dressyr kan jag och är bra på, hoppningen är det sämre med. Vill gärna kunna komma ut och starta någon LC-LB så småningom, och lära mig mer om tempo, balans och dylikt. Hmm... Borde väl finnas någon sådan där ute?? Det tycker nog jag iaf. :)
Gärna ett sto med skaplig stam, men valacker duger nog det med.. ;)

Hm.. annars inte mycket att säga, det är kallt. Extremt kallt. Inte lika kallt som ni har det i norr har jag hört, men nära inpå.

Snart blir det dessutom lite Gilmore Girls, och leta lite mer.

8e januari 2010

Publicerad 2010-01-08 10:21:06 i Allmänt,

Oj, inte bloggat igen. Vad ska man göra...?

Nu letar jag officiellt häst igen. Jag har redan hittat några som jag skulle kunna tänka mig prova, vi får se vad som händer. Jag tycker i alla fall att det är jätteroligt att leta, det finns så mycket roliga hästar där ute. Att det sen är svårare att hitta något som faktiskt passar, det är en annan femma! Men jag behöver något att träna på, jag blir tokig annars.
Sen har jag en plan.. ;)

Är ledig idag, och imorgon men då har jag erbjudit mig (självmant av någon anledning..?) att följa med när Siri ska tävla i Stockholm. Men jaja, det var ett tag sedan som jag var med på tävling så det kan ju bli kul ändå :) Trots kylan.

Jag drömde att det var grönt gräs nu med sol och värme ute. Gissa vem som vaknade halvt deprimerad??

Menmen, snabb uppdatering fick ni åtminstone, nu ska jag fortsätta leta häst. Wohoo

4e januari-

Publicerad 2010-01-04 18:54:29 i Allmänt,

Ojoj, det verkar som att jag blogg-torskar lika mycket detta år som det förra avslutades. Fy fy.
Men vad ska jag skriva om då.. Hm.

Jobbat ensam idag, samtidigt som jag försökt (läs försökt!!!) städa ut mitt gamla rum för att flytta ut i vardagsrummet och ändå hålla snyggt i hela lägenheten. Spännande försök som inte gick alltför bra. Det hela slutade med att jag jobbade till halv sju, att Elin fick städa hela lägenheten samt diska och att jag nu sitter här framför datorn i köket väldigt hungrig. Men jag vet inte om jag vågar äta ännu, för Elin tyckte vi skulle vara trevliga och äta samtidigt. Humm. Ska vi verkligen försöka lura i folk att jag är trevlig? Är inte det att förvrida sanningen en hel del?

Men det känns bra annars att bo här ute samtidigt som halvt som halvt inne i Elins rum. men hon har börjat bete sig så konstigt och säga så konstiga och halvt fundersamma saker att jag inte är hundra på att jag vågar bo med henne. Weird.. ;)

Meeeen, nu kommer det någon (VEM VEM VEM?) så jaaa. ha det gött, gott folk ;)

1a januari 2010

Publicerad 2010-01-01 20:31:46 i Allmänt,

Jaha hörrni, nu är det ett nytt år!! Och som alltid är min första fråga;
vad har ni för nyårs-löften?!

Själv har jag inte så många andra än dessa;

Jag ska börja äta ännu mer godis
Jag ska dricka ännu mer
Jag ska festa hårdare

Haha nä, skoja bara. Men till skillnad från alla andra ska jag inte ha "Jag ska sluta..." utan det ska utvecklas åt det bättre hållet så att man VILL hålla sina löften;

Jag ska ha det bästa året hittills
Jag ska bli mer galen
Jag ska bli mer tokig
Jag ska våga mer
Jag ska bli ännu mer omogen

Låter det som att jag kanske kan klara av dessa? Om ett år vi får vi väl se...

Gårkvällen tänker jag inte ens nämna för den är lämnad bäst utan kommentarer (ASG), men jag hoppas att ni alla hade en trevlig kväll/natt.

Jag och Elin fick ett roligt erbjudande ang fest nästa helg idag, Jojo är så söt- Sen kan det säkert bero på att vi fungerar som något slags mer modernt och baklänges förkläde från hennes sida sett vilket gör att hon får lättare tillstånd från los parents, men det är skitsamma. Vi gillar henne ändå :)

Jaa nu ni, nu ska jag nog se en film och lägga mig för att somna i soffan där ute. I morgon väntar en dag med disk, städning och början på rumflytt. Det ni. På måndag kommer ju Sandra, hoppas Jonas köpt en ny dammsugare innan dess, för så här kan det inte få se ut då. Och ja just det, det luktar sjukt najs i vår hall just nu, höet nerefrån luktar kodynga och anturligtvis sätetr det sig direkt i kläder, mössor o vantar plus skor.. Sweeet dude. Not.

Meen, tidig kväller med lite godis, chokladtårta och gott att dricka.
God fortsättning eller vad mn nu säger--- 

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela