sagaarvidsson

Never ever

Publicerad 2012-09-19 17:29:25 i Allmänt,

Trodde aldrig jag skulle börja gilla Bones, men tro fan det gör jag. köpte säsong 1 igår för 40 spänn, tänkte i värsta fall är det ju bara att kasta skiten om den visar sig suga, men såklart fastnade jag. Jag som dessutom är fattigast i stan, så lär väl inte ens ha råd att införskaffa säsong 2.. yay.

Maaat

Publicerad 2012-09-11 15:03:00 i Allmänt,

Sitter hos mor o far och väntar medan mamma lagar mat. Bortskämd eller? Skulle nästan tro det.. Mariefred väntar i helgen, såå taggad! Ska bli kul o träffa folket igen. Saknat dom alla något otroligt! Sitetr här och söker runt på lite utbildningar som vanligt, men tror för en gångs skull att jag hittat något jag tror kan passa mig.. vi får se ;)

Awesome

Publicerad 2012-09-04 20:05:34 i Allmänt,

Efter att ha pratat med bästa Eva så känns livet rätt bra. Ska försöka ta mig ner till Mariefred nästa helg och följa med henne på tävling. SÅ taggad att träffa henne igen, ska bli så kul! Och har jag riktig tur följer Desi med, å det vore ju att slå två flugor i en smäll egentligen. Och med riktig riktig tur är Hanna ledig också. Så då blir det TRE flugor i en smäll. Höhö. Life is goood

sluta stressa..

Publicerad 2012-09-03 17:59:27 i Allmänt,

Haft en ritkigt bra dag idag med hundarna. Ibland är det skönt att ha Babs o Bea här för då kan de leka Disa trött och sen så sover hon resten av kvällen ;)

Måste sluta panika vad gäller framtiden, det är inte hela världen egentligen, utan får ta det lugnt och känna efter har jag kommit fram till. Alla svar behöver inte falla på plats samtidigt, utan det får ta sin tid helt enkelt.

Nu ska man ner till Lappens o käka god glass med Elin och Disa :D

Jaha..och sen då?

Publicerad 2012-09-03 13:32:25 i Allmänt,

Okej, att hitta ett program som startar i januari i Gävle eller Falun verkar vara i stort sett värdelöst. Inget av det som jag är intresserad av startar då.
Alternativ som man har:
1. Välj en halvårs lång kurs och börja studera ett program i augusti.
2. Välj ett program på distans
3. Välj ett program på annan ort=flytta IGEN

Alt 1:
Kan välja att studera en kurs i ett ämne som verkar intressant, som jag antingen knyter an till augustis program, eller också bara för att lära sig någonting nytt. Känns kanske som slöseri på tid och pengar dock?

Alt 2:
Har redan provat att studera på distans, och det är inte alls givande. Jag behöver den sociala delen också, både som motivation i arbetet och för att bara komma ifrån att ha lektioner över datorn hemma.

Alt 3:
Hunden? Hitta boende? Vad göra med lägenheten som jag redan har? Känns som ett svårt alternativ, även om det egentligen kanske är det bästa.

Såå vad gör man? Anmälan öppnar den 17e september till den 15e oktober. Tur att man har några veckor på sig att bestämma, för jag vet vare sig in eller ut här. Det är svårt att vara vuxen..

Vad fan ska man läsa då?

Publicerad 2012-09-03 11:52:36 i Allmänt,

Fan det är redan september, vart tar tiden vägen? Strax dags att söka in till skola för vår 2013. Skitläskigt. Men som vanligt är jag jättetaggad på att plugga, bara att jag inte kan bestämma vad jag skulle vilja göra. Allt som dagarna går kommer jag på fler ämnen och inriktningar som intresserar mig, men vad man kan bli utav de i slutändan är svårare att veta. Jag skulle verkligen vilja lära mig mer om saker jag tidigare inte pluggat, bara fortsätta lära mig nya saker. men som sagt, vad blir man då i slutändan? Svårt svårt svårt. Men nu är det dags att bli vuxen som det sägs ;)

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela