sagaarvidsson

love is easy

Publicerad 2012-10-31 15:52:54 i Mcfly,

Mcfly har äntligen kommit med en ny singel, wohoooo! älskar videon, den är så gjord för fansen med deras humor.
<3

http://www.youtube.com/watch?v=APlPjz9Ry84&feature=youtu.be

biggest loser

Publicerad 2012-10-28 14:08:17 i Allmänt,

Sitter och bl.a kollar på the biggest loser. Shit vad jag älskar Jillian och Bob, tråkigt att hon lämnade serien. Hon är verkligen en riktig motivationskälla, helt fantastiskt duktig på att inspirera folk att ändra sina liv och dessutom helt sjukt fit. Och han, lätt snyggaste man kan se på tv, och fantastisk coach. Galet. I love them!

lallalallalala

Publicerad 2012-10-22 13:04:47 i Allmänt,

Städar brorsans lägenhet, ska städa min egen sen medans jag väntar på Frida. Har hundarna idag, så det blir en långpromenad i skogen strax, ska bara äta klart innan.

Annars inga stora planer idag, har en del som måste göras, men det blir ingen yoga iaf så då tjänar jag ju lite tid. Väntar på att min bok ska komma, 3-6 dagar betyder väl egentligen "kommer imorgon"? Eller hur? Väntar med spänning. lite som att läsa "the dirt" bara att det är ett band jag lyssnar på än idag. wehoo GE MIG BOKEN NU

Filosofiska tankar?

Publicerad 2012-10-21 22:41:49 i Allmänt,

Just beställt "Unsaid things- our story" av Tom Fletcher (Mcfly). Kan knappt vänta tills den är i mina händer! Då ska här läsas! Finns det förresten något bättre än att lägga sig i ett kokhett bad med lösgodis och en skitbra bok? Skulle inte tro det. Nu har jag ju inget badkar i lägenheten, men mor o far har :) vad skulle man göra utan deras hus? De har nu ett gym, (jag väntar fortfarande på att de ska bygga en bar- en vacker dag kommer jag få som jag vill!) en yogastudio och ett badkar. Allt jag behöver i denna världen, jappjapp

Jobb jobb

Publicerad 2012-10-21 19:35:12 i Allmänt,

Riiight... Hm, kan man bara inte få svar från Hofors snart? Vill verkligen ha det där jobbet, jag behöver en lön och stadig inkomst för fasen! Det är väldigt jobbigt att inte veta hur man ska försörja sig för tillfället, framför allt som julen, nyår och allt annat dyker upp. Hoppas verkligen på att få ett positivt svar!

Åkt på en muskelbristning och sträckning i vaden, skitmysigt! Gör löjligt ont att gå så det blir ingen yoga eller dans på måndag/onsdag nästa vecka. Utan vilar upp benen lite istället. Får ta långa promenader med Disa istället för annan motion, hon behöver ju fortfarande röra på sig.

Sjuk hund :/

Publicerad 2012-10-19 13:28:27 i Allmänt,

Disa var jättedålig igårkväll, var vaken i princip hela natten med henne. Tack och lov verkar hon må lite bättre idag, hon vill fortfarande inte dricka men försöker äta i alla fall. Alltid något. Man blir så löjligt orolig när ens lilla vovve blir dålig. problemet är väl egentligen att hade hon varit en häst hade det inte funnits något problem eller oro, i stort sett 99% av alla hästsjukdomar så har jag rätt och vet hur de ska hanteras. Men inte när det kommer till hundar. Men, utgick från att hon var som en häst och gav i princip samma behandling så det slutade gott i alla fall.
Får se hur hon mår senare idag, just nu ligger hon bara och sover.

Inte mycket på dagens agenda. Skulle ha varit hundvakt idag igen, men med tanke på att Disa är helt slut så var det bättre att ställa in. Så. därför borde jag sepndera dagen med att städa istället, hur kul nu det kan vara... Men det måste ju göras. Sen ikväll får vi se vad som händer, men är hon inte bättre än så här så stannar jag hemma med min lilla tjej.

thuuuursday

Publicerad 2012-10-18 18:14:48 i Allmänt,

Varit hundvakt idag. Spännande spännande! Disa gillar när Bea och Babs är här, så hon får någopn att busa runt med.
Gick fram och tillbaka till stallet, så blev en långpromenad. Sweet, med min underbara träningsvärk efter gårdagens pass... Mina vaderf brinner kan jag tala om, men gud vad kul det var! Ordinarie tränare var borta, så vi körde väldigt mycket dans med vikter=killer!
SkitKUL :D

Annars har jag blivit beroende av Scandal och Hart of Dixie- har alltid gillat den sistnämnda men på något vis glömt bort den. Men har nu börjat kolla igen=LOVE!

Och tjaaa...nu har man världens huvudvärk, så ska sitta här och hoppas på att någon snäll människa svänger förbi med en påse godis. Eller nått.

Onsdag på schemat

Publicerad 2012-10-17 13:18:09 i Allmänt,

Har precis kollat på "the cold light of the day", en ny actionrulle med bl.a Bruce Willis. Alla vet ju hur mycket jag älskar honom, så kanske inte världens största överraskning att jag såg den. Tyckte den var sådär. Den var aldrig riktigt spännande, kan erkänna att jag spolade lite stundvis. Den får en 3:a av 5.

Dans på schemat idag annars, åker in till 4 och kör lite :) Ska bli riktigt roligt, jag älskar verkligen att dansa! Spenderar större delen av tiden med att garva åt mig själv i spegeln, ser så sjukt töntigt och löjligt ut när man ser hur man sjävl ser ut jämfört med läraren. Men som sagt, det ska vara kul att träna!

ytterligare meningslöst babbel...

Publicerad 2012-10-16 22:20:56 i Allmänt,

Varit hos Wallins en sväng på em, blev ingen coreträning, hade för mycket annat att göra. Men fortfarande dans imorgon iaf. Skönt det!
Vart hemma hos les parents och käkat lite, nu när mamma är i Spanien så är det pappa som står för käket, faktiskt riktigt duktig på att laga mat! Idag var det paj och sen pasta med baconsås. Skitgott!

Disa och jag var ute på långpromenad på kvällningen, i det mysiga regnet. Om ni tror att jag är sarkastisk så har ni fel- det var riktigt mysigt att gå omrking i blöta lövhögar med strilande höstregn. Det luktar till och med höst. Snart kommer väl snön också. Ser nästan fram emot det- Nästan.

Som vanligt försöker man planera inför framtiden, om jag bara kunde få ett svar snart så skulle alla tankar och funderingar vara borta redan...
Nu blir det lite "That 70's show" och "How I met your mother". Wohoo

Äntligen!

Publicerad 2012-10-16 12:39:36 i Allmänt,

Underbart väder ute! Tror någon hört mina klagomål! Fasiken vad najs!
tror det blir att åka in på Core-träning i Sandviken idag, vart ju yoga igår med farmor så kan vara bra att göra något mer ansträngande idag. Nog för att yoga är nog så ansträngande när det kommer till stretch-övningarna, fan man är ju stel som en pinne. Sliter LITE på psyket när en 80-årig gammal dam bredvid kan göra vissa rörelser längre än en själv... Menmen, hon har ju gått på yoga i några år också,
det har ju inte den här stela tjejen gjort. Men det ger resultat i alla fall, är väl huvudsaken det!!

Imorgon är det dans, sen funderar jag på att prova dans med vikter på torsdag, skulle vara kul att prova på. Men vi får se, plånboken är rätt stram just nu så... Ett jobb skulle ju sitta fint ;)
Men, ska inte klaga om det nu, utan passa på att njuta av det här underbara vädret med min lilla vovve ute i skogen tror jag!

Hästabstinens

Publicerad 2012-10-15 22:41:53 i Allmänt,

Yeah buddie..
Blåser och ösregnar ute. jag som måste gå sista promenaden med Disa...har precis duschat dessutom, inte ett dugg taggad kan jag tala om. Men har man hund så har man!

Sitter och kollar på hästar till salu, inte ett dugg farligt. Nu hoppas jag på att få det där jobbet i Hofors så att jag kan spara ihop tillräckligt med cash för att köpa mig en häst så småningom. Ge mig pengar!!!

hösttankar 2.0

Publicerad 2012-10-14 22:42:34 i Allmänt,

Nejmen, sitter jag fortfarande här? Hur gick det till? Jag skulle ju gå ut med Disa och sen gå och sova. Men det visar sig att det är svårt att slappna av när huvudet är fullt med massa tankar. Sitter och läser en blogg som var väldigt spännande året 2009 och ibland kan jag inte låta bli att vara arg på mig själv. Ibland kastar jag bort saker och ting på ren fego, fy på mig. Varför var jag så feg förr i tiden för? Undrar lite om saker och ting alltid måste hända vid fel tillfälle här i livet, hade det varit idag hade jag kanske agerat annorlunda. Jag är ju vuxnare nu. Eller?
Eller också var det kanske aldrig meningen att det skulle fungera. Kanske hade jag reagerat lika oavsett beroende på när i livet saker händer? Nu tänker jag alltså inte bara på år 2009, utan på åren där emellan också. Fram till nu. Hur kommer det sig att man tar beslut som man vet att man kommer ångra? Kanske är det bara jag, men snart borde det väl vara dags att ta sig i kragen... Eller?

Nu snackar vi heller inte jobb. På den fronten har jag aldrig ångrat något beslut. Även om det ibland låter så. JAG vet att jag valt rätt, sen kan andra tycka vad dom vill.. kan jag ju låtsas att jag tycker i alla fall.. nej fan, solen vart är du.

Hösttankar

Publicerad 2012-10-14 22:09:58 i Allmänt,

Hmm. Inte mycket gjort idag inte. Varit på lunch med Frida, städat, säckat ihop framför tvn och sen inget alls i princip. Rätt säker på att jag just nu lever det mest innehållslösa liv man någonsin kan göra. Möjligt att man uppskattar en sån här tillvaro när man är pensionär och har jobbat ihjäl sig ett halvt liv, då leder och resten av kroppen är så utslitet att man bara längtar efter den eviga vilan. Är ännu inte riktigt där kan jag tala om. Fan, snart får någonting ta och hända. Och ja, jag är fullt medveten om att saker inte händer av sig själva, "Man får gapa länge innan det flyger in en grillad kyckling i munnen på en" som man så fint uttrycker det, men jag tycker verkligen att jag gör så gott jag kan med allt jobbsökande och annar skit. Håller tummarna stenhårt att det går min vägen på det jobb jag var på intervju i torsdags. Man vet ju aldrig.. Kan ju för fasen inte bestämma mig heller, men får jag jobb här hemma så stannar jag, men vad gör jag om jag inte får det? Hur länge kan man springa runt i samma värdelösa fars utan inkomst och utan att något händer? Livet springer förbi och det känns som jag står i startställning och väntar på att någon idiot ska skjuta startskottet. Istället för att bara springa på en gång. vad fan väntar jag på egentligen? Ska man bli en sån där stackars sate som sen fyller 65 och aldrig har gjort något med sitt liv? man vill ju se världen. Hela världen. Visst, jag har varit i Belgien och jobbat, få förunnat. Men varför skulle jag inte kunna se mer?

Äsch fan, det här jäkla vädret kommer ta kål på mig. Vart är solen när man behöver den som mest? Egentligen så älskar jag ju hösten, men när det har regnat för länge så glömmer man hur underbar den årstiden egentligen är. För egentligen så finns det inget mysigare än att gå och sparka i löv i alla möjliga färger. Så, nu skiter vi i det här med att klaga på livet. Försöka njuta istället. Vända på skiten och se det från den ljusa sidan. Inte många som kan gå hemma hela dagarna i väntan på något annat. Kanske man skulle försöka uppskatta vardagen lite mer istället kanske??

Höst <3

Publicerad 2012-10-08 11:48:10 i Allmänt,

Satans vad underbart väder det är ute! Helt otroligt underbart! Ska nog passa på att utnyttja brorsans balkong lite under dagen, han är ju trots allt inte hemma för tillfället. Bara dumt att slösa på en balkong som är vänd åt solen större delen av dagen.. ;)

jag älskar verkligen hösten. Alla färger i träden är det bästa, röda-orange-gula löv, och så en blå himmel på det..Svårt att toppa det alltså!

Annars är det yoga på dagens planering, samt sköta lite planerande och business. Oavsett vart jag hamnar i slutändan så tänker jag passa på att njuta av den här underbara dagen på bästa sätt med världens bästa hund.

Hööööst

Publicerad 2012-10-06 11:41:34 i Allmänt,

Underbart väder ute idag! Tror minsann att det blir en långpromenad med lilla vovven senare! Sitter just nu och njuter på brorsans balkong och kikar på X Factor US, så mycket bättre än den svenska versionen.

Känner mig lugn nu inför framtiden, allt har trillat ner på plats och passar bara på att njuta av livet en stund istället för att oroa mig.

Life is good people

decisions, decisions..

Publicerad 2012-10-03 23:37:38 i Allmänt,

Wow, verkar som att mina böner blev hörda på ca 2 sekunder där. Nu gäller det att tänka igenom allt, göra beräkningar och bestämma sig. Känns banne mig som att det här kan vara min stora chans, bara jag spelar korten rätt. Hmm, svårt svårt. Men fan så kul! Berättar mer sen när jag vet mer ;D hohoo

saknar mitt gamla liv

Publicerad 2012-10-03 19:23:13 i Allmänt,

Sitter och läser mina blogg-inlägg från januari 2011 och framåt. Fan vad jag saknar det där. Det är ju det jag vill göra. Klart jag minns hur jävla jobbigt det var (fast det där var innan jag gick in i väggen i april, det lär jag ha i åtanke), men jag tror helt ärligt att om saker och ting inte hade spårat som de gjorde, så hade jag fortfarande arbetat på björnnäs. Jag vill ju ha den där känslan som jag hade då, då allt var som bäst i jobbet och allt. Att rida flera hästar om dagarna, att ha ett härligt gäng att arbeta med och den där gemensamma sociala grejen när man är i stallet om kvällarna. Det var det jag saknade som mest i Belgien, när alla gick in till sig efter jobbet och det var det. Att inte sitta och smörja med inackorderingarna som råkat bli ens bästa vänner. Att inte sitta och sancka skit utanför stallet medan de andra röker. Att inte slänga sig i soffan med en filt, en bra film och en bra polare efter att ha arbetat halvt ihjäl sig i regnoväder, snöstorm eller överdriven värme. Det saknar jag. Tror att det är därför jag har svårt att släppa hästvärlden, och att det är därför jag saknar Björnnäs. Vilket jag gör något grymt., Vilket är jättekonstigt på ett sätt, men det var trots allt mitt hem i 4 år och det var där jag kunde utvecklas till att vara mig. Jag saknar hästarna. Att jobba med något som jag vet att jag kan. Att umgås och jobba med folk som vill åt samma håll och nå samma mål. Att utvecklas. Att träna. Att må bra, även om vissa dagar fick en att må dåligt, även om vissa människor gjorde livet surt för en. Så saknar jag Mariefred.

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela