sagaarvidsson

27e september- A la Espania

Publicerad 2009-09-27 12:31:31 i Allmänt,

Saga är i Spanien, och kommer det ett "a" för mycket nu sa är det för att det inte finns ett ao, alltsa a med ring ovanför!

Msn suger, jag kommer inte in härifran men men, jag har en dator iaf, tur det eller vad säger ni? Nu kanske ni undrar hur det kommer sig att jag sitter pa ett internet-café sa här en spanien-dag klockan tjugoöver tolv? Jo, det regnar ute. Inte sa mycket, men till räckligt för att jag ska halla mig inomhus en stund till.

Annars har jag det bra, bättre än jag kanske förtjänar med tanke pa vissa omständigheter, men det skiter jag i. Dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag i ;)
Förutom idag, sa var det trakigt väder igar med, vi var en snabb sväng ner till poolen, men gav upp vid lunchtid. Sedan kom regnet pa eftermiddagen, sa vi satt uppe och gjorde en massa inomhussaker istället. Nu är det sa att jag behöver vissas adresser, exempelvis din nya MONI! Sedan ska jag leta reda pa eniro pa vissa andras, minns ju knappt hälften av folks adresser längre... Och om det är nagon som känner att den förtjänat ett kort men inte far ett.. Ursäkta i sanna fall! Eller ocksa är det bara du som tycker att du borde fa ett medan jag tycker annat :V Vi märker väl. Fan, jag är väl inte gjord av pengar heller.. Kanske jag borde sam-skicka vykort? Typ Till; Monika Dahlqvist Adress-Storvik OCH Farmor Arvidsson Snaviken? Kan man inte göra sa? Borde man ju kunna..? jag ska testa!

Äter som en gris, massa glass och diverse godsaker gar ner ska ni veta, men inget godis dock. Duktiga jag, haha... Har dessutom hallt mitt löfte att börja plugga böcker sa jag verkar smart till högskoleprovet, läser en ny varje dag. (NÄR ÄR DET BTW?!) Maste kollas upp, och det snart! Maste köpa lite engelska böcker med, sa jag kan plugga lite ord som jag kanske inte fattar. Mycket jag borde göra. Menmen, ha det bäst sa länge, sa ska jag försöka komma in och uppdatera senare!

Ha det PUSS  

23e september- Packa packa packåsna..

Publicerad 2009-09-23 22:50:46 i Allmänt,

Jag suger på att packa, ärligt. Jobbar hårt på det just nu, men vilken tröja är bäst, vilken klänning, vilka byxor väger minst osv osv. Ujuj. Försöker hårt att inte låta som världens tjej, men det är lite svårt.

Klippte mig idag, var väl på tiden! Blev lite kortare än innan (nähä?!) eftersom det var ganska slitet, men jag är rätt nöjd ändå.

Spännande imorgon. Spännande spännande. Fast jag är ändå inte så taggad, av någon anledning. Hm, kanske taggar jag imorgon? Får väl se! Just nu känns det iaf som jag skulle platsa bra i någon av "Ensam hemma"-rullarna, ni vet när de packar i kaos kvällen innan? That's the way I feel.

Trevliga dagar annars, synd bara på tidsbrist. Men konstigt nog är det så att alla drar i en, helst samtidigt, och jag vet inte hur jag ska balansera det. Blir bra att åka iväg en liten stund.

Nä, packa klart nu ditt slöa fanskap.. Pusshej på er, hörs inte på några dagar nu, take care!

21 september- Kings of Leon, jo tack för den..

Publicerad 2009-09-21 23:16:58 i Allmänt,

Ena dagen bloggar jag tre gånger, dagen efter noll. Känns inte mer än rättvist att jämna ut siffrorna med en idag!

Gjort en hel del nyttiga saker idag, inte mer än rätt att jag förtjänade en glass nere på Lappens med gott sällskap?? Tycker inte jag iaf!
precis inkommen, äter inköpt ostkaka och sylt, men jag är grym besviken!! Ostkakan som serverades som dessert på Björnnäs kommer jag aldrig kunna uppleva igen, men det här var verkligen ett bottennapp! Jäkla skit också... Jag drömmer om den ostkakan, mhm mhm!!

Träningsvärk deluxe i magmusklerna btw, ingen berättade för mig att det var så jobbigt att bli skjutsad på moppe i två timmar (!). Usch.

Menmen, 11 % kvar av batteriet på datorn, så god natt på er. Snabb update idag iaf. Nu ska jag leta efter min bitchkatt som gömt sig när herrarna kom in. Barto som vart så förvånandsvärt snäll... Hon är konstig ibland, Bus..

Och japp, tack för den Elin, nu kommer jag ha den låten på huvudet resten av dygnet.. Och najs, telen är kvar i stallet.. Moni, skicka tack??
God natt på er, pusshej!

Tredje gången gillt ;)

Publicerad 2009-09-19 23:06:53 i Allmänt,

Tredje gången jag bloggar idag, har jag brist på annat tro..?
Kom precis in från cykelturen ifrån Moni, var uppe i Rabo och såg på film med henne och Anna. Vi såg en Hugh Jackman rulle, blev ju lite frälst efter X-Men igår, så idag blev det Australia, där även Nicole Kidman är med. En trea av fem. Hade förväntat mig mera (!) mycket mera..! Alltså, får jag säga att den börjar som att man skulle se på en parodi? Helt weird... Menmen, han är ju bra iaf ;)

Jag hade en fästing på min tattuering (av alla ställen..) idag, Anna fick hjälpa mig ta bort den. Jag stod där redo med sågen och skulle precis köra igång när hon räddade min högra arm. Vilket kanske var bra om jag tänker efter, jag är ju trots allt högerhänt.. Konstigt bara med en fästing, det är den andra i år och jag har ALDRIG haft fästing före denna sommaren.. Nått är på väg att hända... :v
The tide is changing, I can feel it in the water

Menmen... Nu ska jag gå och göra annat. Kanske blir det ytterligare någon rulle, vi får väl se! Pusshej, godnatt

19e september- taggad och klar

Publicerad 2009-09-19 17:01:14 i Allmänt,

Okej jag har börjat komma längre på min eget-företagande-skiss. Dock skulle jag kanske behöva någon att starta samarbete med? Känner någon någon som inte är alltför gammal (gärna under 90-års strecket sådär...) så skicka ett mail till mig vettja ;) ( [email protected] )
Söker någon som har kontakter, kan hästar och är bra på att rida. Ålder 18-..89?
Och som har tid och vilja att vara med, som tror på sig själv och kanske också har kunskap av den ekonomiska delen.

Undrar om det är för att jag har råd att vara billig som jag är så taggad? Från 2500 för ponny och 2800 för häst känns inte dyrt. Men då är heller inte hovslagare inräknat iofs. Men det här med eget känns som det kan gå att få ihop, jag är riktig taggad faktiskt! Om jag bara kunde få komma igång nudå, men jag ska ju till Spanien först. Så det är först aktuell från oktober.

Men det känns som 16 år av hästar, utbildningen och försäljningen av Dino och alla andra hästar som bidragit till att jag lärt mig så mycket mer, äntligen kan komma att ge betalning. Kanske. Vem vet. Jag är i alla fall seriös. Hoppas på att det kan väga upp det faktumet att jag inte tävlat direkt mycket, att jag inte har ägt hästar värda 500 tusen med plus bakom, och att jag bor mitt i ingenstans. Menmen...

19e september

Publicerad 2009-09-19 13:18:12 i Allmänt,

Nej nej neeeeej!! Det som inte får hända har hänt; jag är ap-förkyld! Skiiiiit också...
Jag skyller på Moni...

Annars händer inte mycket just nu, var hos Moni med tvillingarna igår och såg på Idol och käkade pizza. Inte helt fel ;) Såg sedan X-Men II med pappa, har aldrig sett någon av dom filmerna, men jag gillade den! Verkligen! Så nu vill jag se ettan och trean. Ska leta rullar i hyllan senare.

Har nu vart på affären, hunnit börja tvätta, diska och skala potatis. Jag är duktig jag :)
Bus trivs ganska bra men har hittills lyckats skrämma skiten ur de andra tre hankatterna, inklusive den stora Barto. She's a bitch. Without any doubt.

Menmen, ska fortsätta vara nyttig och duktig och käka godis (a) medan jag hänger tvätt. Sen ska jag se Stepbrothers   med bl.a Sean Williams Scott (American Pie) och håller tummarna för att den är bra. Väntar och ser om Elin hör av sig om vi skulle hinna hitta på något idag eller inte, vi får väl se hur det blir med dagen. Troligtvis upp en sväng till Rabo ikväll och kanske se film? Märker väl...

Ha det gott gott folk ;) Pusshej

17e september- Ohyeah

Publicerad 2009-09-17 17:28:02 i Allmänt,

Det här är vad jag kallar riktig 17e september, inte mitt i natten!

Ska strax åka med farmor till Stocksbo och hälsa på Eva och Peter, ska bli kul! Men var bara tvungen att meddela att jag hittat min underbara katt!! :D
Allt är bra nu!

Menmen, det är America's Next Top Model på ch131 nu så jag ska kolla vidare. It's a beautiful day!

17e september- You make me feel

Publicerad 2009-09-17 00:48:34 i Allmänt,

Wow, det här borde få gå under 16e egentligen, men är klockan efter tolv så är den!

Efter att fått tips angående min bortsprungna katt begav jag mig in till Sandviken med buren i högsta hugg, men gick bet :( Ingen katt. Men förhoppningsvis vet jag vart hon finns nu.
Ska till Stocksbo imorgon med farmor, ska höra om jag kan sova över där efteråt så kan jag leta katt hela dagen om jag vill på fredag! Jag är stressad.. Börjar bli dags nu!

Håller på och letar jobb, men efter allt idag så är jag säker; att starta eget är bästa och för tillfället enda utvägen.
Hästjobb kan jag få bara jag blinkar med mina refernser, framförallt utlandet, men jag har ju precis flyttat hem och det av en anledning; det är HÄR jag vill vara just nu. Det är jobbigt och slitr på en att vara borta från vänner och familj under långa perioder. Annars hade jag stannat på Björnnäs. Som jag förresten saknar om dagarna. Ine jobbet så mycket som hästarna och personerna! Ingen fattar min "Akta- ANKA". Jag gråter inombords...

Men nej. Starta eget. Ska ordna lite saker. Men det är ju strax Spanien, så kan inte göra hur mycket som helst på sju dagar.. Men i alla fall kolla om det finns intresse där ute, annars är det ju ingen direkt mening. Men ärligt. Inridning, tillridning och utbildning vet jag ju att jag kan. Problemlösning och travare tillhör ju bara mina största intressen, finns inget bättre än hästar som ger utmaningar! Helt insane. Bäst av allt vore att köpa in en häst (travare?!) utbilda, kanske tävla och sälja. Eller om någon vågar satsa på mig och lämna sin försäljningshäst här. Men det är svårt att få folk att lita på en 20-åring. Den där tvåan och nollan säger inte så mycket om hur jag är som person, utan bara att jag är ung. Stupid.. Menmen.

Red idag igen, ÄNTLIGEN! Inte ridit sen jag flyttade hem för TIO dagar. Inte brist på hästar direkt, snarare tid. Tros att jag inte gör något om dagarna. Förutom letar katt, ränner i Sandviken, och som idag i Valbo. Ujuj.

Menmen, tänker på dig ;) Pusshej och godnatt så småningom

OCH

Publicerad 2009-09-14 11:25:41 i Allmänt,

Och och och!!! Jag såg nyss på min fina lilla serie-sida att OTH OCH Gossip Girl sänds i the big states idag :D Gissa vad det betyder.... YAAAAAAAAAAAAAAAAAY

14e september- finemang

Publicerad 2009-09-14 11:23:49 i Allmänt,

Efter en helg i Göteborg (jag såg massa träd, stoora hus och inte så mycket sol) sitter man här och undrar vad man ska göra med dagen. Jag vet ju att jag har tandläkartid, jag vet bara inte vilket tid det är. Jag vet också att jag inte vill åka in till tandläkaren, men att jag borde eftersom en viss Saga har hål. Men det är dyrt.

Jag vet också att jag borde ta mig in till Sandviken med bror bara han vaknar någon gång, och att jag borde gå till arbetsförmedlingen (SUCK!) och att jag borde sätta upp lappar efter min fina katt (kan ingen ringa ang henne aldready...)

Jag vet en massa saker som inget vet att jag vet! Helt otroligt. Jag ska försöka hänga lite med Moni idag, vill se på en massa film och tv (men som vi alla vet finns det inte mycket på tv den här tiden) och även hitta på något kul. Efter att ha raderat min inkorg igår vet jag heller inte om det var imorgon eller idag som Lina ville ha med mig till Hofors. Och strax pank på mobilen. Saker o ting blir bara bättre o bättre, sweet... not

Jaja, glad som en solstråle- upp o hoppa, nu blire film med starka ting (säkert the Core eller nått) och sen så!
Pusshej

10e september- And I'll get through this

Publicerad 2009-09-10 19:11:32 i Allmänt,

Whoa glömde blogga igår. Ojoj.

Allmänt seg dag idag, åkte in till Viken och satte upp lappar ang Bus (lovar att de känner igen mig i sandviken nu, och att de snackar om den där galningen som går runt och ropar bus!!) och har efter det ätit, städat, flyttat in, handlat mat och sett på Grey's. Ska strax över till Moni med the twins för en Idol-kväll med (förhoppningsvis!) lite uppvärmning på Singstar.
Missade Idol igår eftersom tvn var upptagen, men jag är lika glad för det ;)

Var upp inatt strax innan tre och såg första set i tennisen med Söderling och Federer (såg även slutet på damernas kvartsfinal, men där har jag inget direkt intresse), men insåg snabbt att Söderling visserligen var bra men troligtvis inte tillräckligt. Båda såg ut att ha problem med sina servar, men Federer är ändå.. Federer.. Så klockan fyra gick jag och la mig igen.

Mamma åkte till Spanien idag och jag laddar inför helgen som kommer. Och tydligen är jag en mamma-stand-in för katterna just nu; i vanliga fall gillar de mig inte men nu får jag inte bort dom ur knät. Och min "t" knapp har hakat upp sig, så ibland blir det fyrtioelva t:n medan det ibland inte blir ett enda ett. Irriterande värre, nu måste jag för en gångs skull kolla vad jag skriver.
Ha det bäst, pusshej!

8e september- When I'm with you

Publicerad 2009-09-08 22:00:46 i Allmänt,

Min fina katt har rymt från moster Heli. DUMMA HENNE! Dum katt, minst sagt! Jag blir lite ledsen... :(
vad ska jag göra nu liksom...? My soulmate är lost för alltid... :P Haha nä nu ska vi inte överdriva.

Var in till Sandviken med Moni, hade tänkt leta efter henne men blev påmind om att det är bättre att avvakta och ge henne en chans att gå tillbaka till Heli innan jag lägger mig i. Håller tummarna hårt och önskar att Bus går tillbaka. Min katt...

Meeeen, annars är det gött! EN viss person vet hur man charmar och får ordning på dagen (!) trots dåliga nyheter, så annars det är riktigt gött! Börjar komma in i livet i Storvik igen, även om jag säger "där hemma" när jag pratar om Mariefred osv.. Menmen

Btw så lirade jag lite Singstar med Moni och ägde på alla låtar där det var en manlig ledsångare av nån sjuk anledning... Hmm... Men sen äre inte mitt fel att jag inte klarar Carola-låtar!!!
Och Idol, omg behöver jag säga mer än JURYN <3 Helt insane!!

Och vet ni, min nacke har börjat haka upp sig, jag fastnar och så klickar det när jag böjer mig framåt eller rätar upp mig. Sjukt.

Nu ska jag göra annat, pusshej

7e september- The girl is back in town

Publicerad 2009-09-07 21:04:14 i Allmänt,

Nu är jag i Storvik. Efter att ha lämnat av min underbara kissekatt Bus hos moster Heli och lämnat kissen Börje i Mariefred så är det tomt. Jag saknar framförallt Bus. Min fina katt... Mycket finaa katt!
Jag saknar dessutom den virriga Elin, jag trodde inte det skulle bli så himla tomt. Men det är det.

Men annars hör'ni, så är det förjävla skönt att vara hemma där med familjen igen! Jag har saknat alla.

Men ja, mer update bjuds det inte på, ska fortsätta flytta in i mitt rum och fortsätta städa. Jag trodde jag var skitig av mig.. Uttrycket; You ain't seen npthin' yet kändes som en passande fras.. Och värre blir det med lite otur eftersom det finns en ännu ej öppnad garderob att städa ur..
Menmen, good luck chuck som man så fint säger these days.
Pusshej, so long!

7e september- I'm coming back home

Publicerad 2009-09-07 09:24:03 i Allmänt,

Idag flyttar jag. Sitter här på golvet bakom soffan men framför min tillfälliga säng på Björnnäs Gård.
Vet inte om jag riktigt förstått ännu att detta innebär att jag inte kommer tillbaka hit. På riktigt alltså. Ska såklart besöka och hälsa på, har i stort sett lovat alla det nu, så då är det väl bara att göra som man sagt :)

Festen i lördagskväll var grejt, en perfekt avslutning på min tid här! Det är roligt med sånna tillställningar och det bjöds på häst-stjärnor, härlig mat, gubbar på stolar som halvstrippade för the boss, jag fick lära mig Hästens skål (här står man på bordet dock!), det var ett riktigt bra live-band som spelade till ett-tiden ungefär och vi hoppade upp och ner medan de lirade av den ena rock-klassikern efter den andra, sen blev det dans till tjugo i tre för våran skull innan vi gick upp och lade oss! Riktigt rolig kväll, dock har jag träningsvärk i ena vaden och som faaaaan i nacken! Påminnelse till mig själv till nästa gång är uppsatt hår, fy fasen säger jag bara. Och att det var lite hårt att börja jobba på morgonen igår behöver jag kanske inte nämna... :P

Avslutningsmiddag hos Sohlmans igår, trevligt trevligt. Även om jag som sagt inte insett att jag ska härifrån nu. Menmen.. Ska fortsätta kolla att allt är packat och dona, ni får ha det så bäst så länge!
Pusshej!

4e september- Break a leg ;)

Publicerad 2009-09-04 18:21:14 i Allmänt,

Jag luktar som en blöt katt, är alldeles dyngsur och är hungrig. Feed me!
Jag gillar det här med att sluta på jobbet. Idag bjöd Lotta, Anders och Karin på bullar och tårta!! Gissa vem som blev glad ;) Att jag sedan fick ett litet bidrag till Spanien gjorde inte saken sämre... :D
Sedan efter intag (och flera liters regn innanför kläderna typ) så fick jag även ett glass-bidrag av Agneta och familjen, snacka om lyckad dag!

Annars är det förberedelser inför festen imorgon som gäller, vi fixade och donade i ridhuset till sent igår och idag lades det golv. Gissa om jag är glad att det är ballerina-dojor imorgon för min del eller? De som kommer med stilettklackar kommer trilla och slå ihjäl sig :v

3e september- A day to die for?

Publicerad 2009-09-03 17:28:45 i Allmänt,

Ni vet hur de säger att man aldrig ska önska att en dag ska ta slut, då det alltid finns någon där ute som ber för att dagen aldrig ska ta slut? Döende, de som ska lämna någon osv osv? Sorglig tanke egentligen, men i vilket fall så är det här en dag som jag vill att ska ta slut. NU vore bra.
Jag är arg, irriterad, nära inpå ledsen och bara allmänt pissed off. Den här dagen har kanske inte varit dålig på något sätt, men jobbet har varit så himla jobbigt. Det är stressigt, jag vet inte vart jag ska ta vägen och bitvis ser jag in-och-ut. Piss dag.

Känner att det här blev en glad, positiv och allmänt upbeated bloggning, men ibland suger allt. Utan någon egentlig anledning kan tyckas. Längtar inte efter festen heller. Bara skit.

2a september- Now I ain't getting into heaven

Publicerad 2009-09-02 22:30:49 i Allmänt,

Elin ser på Dawsons Creek, now who's the geek?!
Det är så... 2008... Eller när jag nu köpte dom.
I vilket fall är det en väldigt smörig serie, har extremt svårt att föreställa mig att det finns killar eller ens tjejer som är sådär. Men jaja, underhållande på många andra nivåer, typ två.

Red Abbe nyss, tog en galopp på rundbanan i fullt tempo, riktigt sweet! Skönt att rensa tankarna lite. Kan behövas ibland. Inte för att jag har många tankar just nu, men en är mer än noll och tar upp extremt mycket mer plats. Who knew?

Hm, annars händer det inte direkt mycket, inte... Jag har hoppat av ekonomi-kursen pga vissa omständigheter angående sluttentan, men som Elin sa; när det gäller mig är hon inte förvånad. Typical me, tydligen. Läskigt att en som inte ens kände mig under min studieperiod tycker det. Spooky.

Nu ska jag fortsätta leta jobb, puss på er!
Och just dte, jag har återfunnit min kärlek till Jon Bon Jovi, framförallt Blaze of Glory albumet. Bäst är Santa Fe utan tvekan.

And I blame this world for making
A good man evil
It's this world that can drive a
Good man mad
And it's this world that turns a killer
Into a hero
Well I blame this world for making
A good man bad

1a september- Fem dagar

Publicerad 2009-09-01 12:40:06 i Allmänt,

Vet ni vet ni vet ni? Nästa tisdag börjar Idol, yaaay! :D
Dock har jag ju flyttat hem tills dess, så vi får väl se om teven är ledig eller ej... Men annars kommer jag och våldgästar dig, Moni!!

Annars jobbdag som vanligt, precis käkat heta kotletter med spagetti yummie yummie! Ska ta paus en stund nu, sen är det jobb igen. Ska försöka skriva lite på min inlämnings-uppgift med, eller så blir det senare ikväll. Har kommit en bit, på tankeplanet i alla fall :P

Ha det gött så länge, vettig update idag jag vet, pusshej!

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela