sagaarvidsson

Shine a light on her

Publicerad 2010-09-28 07:23:14 i Allmänt,

Idag är det Lousie Haaga träning! Taggad till max!! Ska bli grymt kul!

Red på rundbanan i blåsten igår med Linnea, fick byta lite planering pga vädret, men det fick bra. Han tyckte det var skitkul att galoppera när det blåste på, det gick lite snabbare än det kanske skulle ha gjort egentligen. Men det var roligt, nu kommer även han vara taggad ikväll!

Jag är även grymt taggad till den 1a oktober pga the SuperCity, men sen ÄNNU mer taggad till tävlingen i helgen.
Ska bli SÅÅ himla kul!

You can go your own way

Publicerad 2010-09-26 12:37:07 i Allmänt,

Ted-träningen i fredags gick jättebra, jag är jättenöjd! Lät pållen vila igår, då jag åkte med Jonas till tvölingar på Strömsholm. Blev vare sig Grönan eller besök av Mumin :( Skit-tråkigt, men sånt är livet. Däremot hoppas jag på lite Mumin-besök idag ialla fall, ananrs blir jag vääldigt ledsen kan jag tala om!!




Ska försöka rida ut och galoppera idag, imorgon blir det rundbanan och på tisdag är det Lousie Haaga-träning. Ska bli riktigt spännande, har aldrig ridit för henne förut! Sedan blir det vila på onsdag, dressyr på torsdag, skogen på fredag, mjukgörande på lördag och tävling söndag. Det är denna veckans schema :)


Man ser inte mycket jag vet, men jag älskar färgerna på den bilden. Från en Jonas-träning i somras.



We could light it up

Publicerad 2010-09-24 09:28:57 i Allmänt,

Faaaaaaaaaan inlägget jag suttit och nött på den senaste kvarten FÖRSVANN när jag råkade stänga rutan. Konstigt..

I've got knews for you guys, min favorit-mumin kommer till Stockholm i helgen! Tjohoo! Och jag ska eventuellt (håll tummarna för mig) på grönan imorgon med mina favorit-tvillingar! Yihaa
Det kommer bli en bra lördag!

Träningen för Jonas i onsdags gick skitbra, jag är så nöjd och lite lättad efter Daniel senast. Känns jättebra!! Red ut i skogen igår och galoppade med Linnea. Han tyckte det avr minst lika kul som att hoppa, vilket är bra då det är träning ikväll igen. Denna gången är det Ted som kommer, känns riktigt bra att rida för honom så här tätt inpå tävlingen nästa helg. All support är bra support.

Det här är utan tvekan den bästa covern McFly gjort hittills!;
http://www.youtube.com/watch?v=JSdCOrAxJpk 

godmorgon sunshine

Publicerad 2010-09-20 21:53:13 i Allmänt,

Okej okej. here I am. Signed, sealed, delivered Im yours. Ohyes.

Idag har jag ridit Tutan igen, och hon var helt fantastiskt duktig! Jag älskar det här med unghästar, tycker mer och mer om att jobba med dom. Det är härligt att se hur de utvecklas och hur de verkligen försöker lista ut vad man vill att dom ska göra. Kulkul.

Wow, jag älskar Californication.

Och om inte den där jävla hästen på nedervåningen slutar spraka snart går jag ner och gör burgare av fanskapet

Skäms Saga, skäms

Publicerad 2010-09-17 13:22:15 i Allmänt,

Träningen för Daniel igår gick skit. Jag satt med skakningar och illamående redan tio minuter efter att lektionen kört igång, och jag avr nog den otrevligaste personen han mött på länge, Fan vad jag skäms. Fast Siri säger ju trots allt att det inte uppfattades som att jag var otervlig utan som om jag drev med honom. men ändå.

Jag var helt slut efter att ha jobbat för många dagar, sovit för lite och ridit för mycket. (Ojoj, sluta klaga. Rida förmycket kan man väl ändå inte göra?) Så det gick åt helvete. Hoppade ändå banan på strax över en meter bara för att jag tycker det kan vara bra att ha i ryggen. För skulle jag av någon anledning må så här vid tävling vet jag att jag trots det kan klara mig runt utan alltför mycket problem. Menmen. Nog om det.

Har ridit Tutan i två dagar nu. Sätter igång henne efter hennes sommarvila och hon är verkligen SUPERFIN! Så trevlig att rida. Hon är inte så framåt som man skulle önska av en 3-åring, men ändå. Hur många är det som är så här snälla liksom?

Anna var här med godis till mig idag och hon lät mig knappt betala vad den fulla (!!!!) lösgodispåsen kostade. Jag gissar att den kostade mer än hon lätmig betala (jag stoppade ner en 20:a i hennes ficka, för jag hade ju beställt godis för tjugo spänn)Så.. lycklig Saga just nu ;)

Att valet kunde engagera mig..wow

Publicerad 2010-09-15 21:37:12 i Allmänt,

Wow, jag sitter här och kollar på det här val-programmet på 4an. Nu vet jag ju såklart inte vad det heter, så där försvann ju mitt försök att briljera, men fan vad jag tycker sånt här är intressant. Dock kan jag ju säga att jag började titta igår när herr Reinfeldt och kompani var där, men gav upp direkt när gubben började prata om arbetslösa ungdomar. Tack och lov är jag inte det, men jag vet hur det känns att vara det (minns mina 2 månader hemma innan jag tänkte börja plugga och sedan hamna här igen) och det beror FAN inte på att man inte gått ut gymnasiet. Seriöst? Vet dom hur många ungdomar det finns i Gävleborgs län med utbildning som VILL ha jobb, men som inte kan få något? Som jobb räknas inte telefonförsäljare, för det kan du lika gärna kalla gratisjobbare, utan riktiga jobb. Det finns ungdomar som är villiga att jobba med mindre än minst lön och som är villiga att jobba vilka timmar som helst--vilka dagar som helst och som dessutom har behörighet till diverse olika yrken, men det finns verkligen inga jobb inom vissa sektorer. Försök bara hitta hästjobb vett ja. Helt värdelöst.


Linnea: "Om ett parti bara skulle skaffa en snygg partiledare skulle det ju vara klart redan"
Eller hur va?

Höst? Ja tack!

Publicerad 2010-09-14 18:19:31 i Allmänt,

Idag är det pissväder ute. På något vis kan jag dock ändå känna en liten sådär mysmys-känsla som man kan få när hösten kör igång och man sitter inomhus med en kopp varm choklad och yllejacka upp till öronen. Det är liksom... höst. Höst på Björnnäs Gård. Härligt. Nu förbereder jag mig inför några månader med lera upp till knäna, strumpbyten fem gånger om dagen för att jag vägrar jobba dagarna långa i stövlar, vantar som spricker varannan vecka och lösa unghästar-- för dom tycker allt är så mycket roligare när det blåser ute. Jippey!

Det som gör att jag orkar hålla humöret uppe är; *trumvirvel*
Att vi är TRE som jobbar hela tiden. SHITTANS vad bra det är! Jag kände redan förra veckan när jag körde själv att det är för tufft att jobba ensam nu när vi har fulla stallar. Så Saga är nöjd jepp jepp jeeepp.

 And then?!

whoop whoop

Publicerad 2010-09-08 07:20:50 i Allmänt,

Tajt dag idag, men sånt gillar vi! Först nu på morgonen måste vi ha några lediga boxar klara till Finland-besök (som tydligen ska vara ett riktigt finbesök), därefter kommer hovis direkt och sedan innan lunch kommer den nya tjejen Martina. Fullt upp med andra ord!

Min häst är så himla fin just nu! Red kondition på rundbanan med Linnea igår och han tyckte det var så kul! Och chauffören med ;)

Åkte med Melda till Nina i förrgårkväll och hör o häpna; gamlingen var dräktig!! Vem trodde det?! Så om allt går som det ska, så har vi fyra föl nästa år! I can't wait

The day that you fall- I'll be right behind you

denna dagen ett liv

Publicerad 2010-09-03 18:20:29 i Allmänt,

Träningen igårkväll för Daniel gick riktigt bra, jag är nöjd. Hoppade runt på ca 115, och han var rätt fin. Själv kände jag mig ovan att hoppa inne igen, det är mycket svårare än att hoppa ute. Nu vet jag ju att 115 cm inte är högt, men för mig är det just det. Men vi kämpar på!!

Idag har jag varit ledig, och samtidigt sjukt duktig. Red min häst på rundbanan vid tio-tiden imorse, spenderade sedan resten av dagen med att städa, laga mat, tvätta och rida lite mer. Ska ner och rida min egna pålle en gång till nu ikväll, nu ligger vi i hårdkörning!

Linnea åker hem ikväll och kommer tillbaka på söndag, så nu har jag helgen ensam, ska fan röja runt ordentligt nu!
stay tuned mina små vänner---

jag vill se på saltkråkan

Daniel-träning ikväll!

Publicerad 2010-09-02 12:10:22 i Allmänt,

Nu taggar vi inför Daniel-träningen ikväll. Jag är så otroligt taggad att det är otroligt, men Alex har varit så fin de senaste dagarna att det känns som det kan bli en kul kväll! Tänker dock inte hoppa så högt, han är rätt bra på att bygga svåra banor och höja fort, så jag planerar ta det lugnt. Om det inte visar sig att det går riktigt riktigt bra vill säga. Men vi får se... Vi tränar ju inför Gripen-tävlingen om några veckor ju... Tjohoopp

Hör och häpna, men jag o Linnea cyklade in till Mariefred igårkväll, min ursäkt var att jag var tvungen att ta ut kontanter (tveksamt om Daniel tar kort...;) ), men jag passade naturligtvis (!) på att köpa lite godis med. Som, såklart, är slut nu. Men det var härligt att röra lite på sig, för det gör jag ju aldrig i mitt jobb menar jag ;)

I've been thinking bout something
I've been thinking bout something other than you


appapppappaaaaa

Publicerad 2010-09-01 12:21:08 i Allmänt,

Hallåå mina läsare! Ny dag, solsken och strålande humör. Livet är så goooott!! Sjukt taggad inför träningen för Daniel imorgon,min häst har varit väldigt fin de här dagarna. Red på rundbanan samt dressyr igår, och han var verkligen fin att rida. Han orkar sakta men säkert mer och mer, och han blir bara mer och mer glad. Riktigt kul att rida honom just nu. Dock får han vila idag, för jag sak flytta klart in till nästa rum och låta Linnea flytta in i mitt gamla. Kanske braom hon inte behöver sova längre i vardagsrummet, eller vad tror ni?


Lyssnar på Fields of gold- Eva Cassidy och njuter av denna soliga förmiddag. Nu blir det jobb!

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela