sagaarvidsson

23e januari 2013

Publicerad 2013-01-23 10:48:23 i Allmänt,

Yay, Top Model på tv. Nyss inkommen från en 45 minuters promenad ute i solen med Disa. Jävlar vilken skillnad det är på temperaturen ute, här uppe är det rätt skönt i solen och nere vid sjön trodde jag att jag skulle förfrysa benen och näsan. Snacka om kallt!!
Härligt med sol dock!

Jobbar kväll idag, börjar 16.30. Otroligt skönt med de passen, man hinner med så mycket på dagen om man kliver upp i tid. Städade större delen av lyan igår så idag blir det fokus på resten. Börjar få en klarare bild av hur det ska se ut här när jag är klar. Blir till att rusta i vår! (och med det menar jag att pappa får rusta..)

Idag vet jag att en del folk väntar på ett resultat och beslut, och jag väntar jag med. Dock tror jag att jag är rätt så ensam med att hoppas på ett negativt besked. Jag tror det skulle styra om i grytan lite och så kanske det skulle bli lite skillnad och ordning. Haha.

22a januari 2013

Publicerad 2013-01-22 21:12:38 i Allmänt,

Länge sen man skrev här, beror mest på det faktum att jag varit utan internet hemma och bara haft mobilen tillfänglig. Men nu kan jag surfa på brorsans nät igen haha.

På fredag är det äntligen lön igen, har en massa räkningar att betala men ser mest fram emot att kunna lägga undan en bra början på ett sparkapital till en ny häst. Lustigt att man ser fram emot lönen bara för att kunna lägga undan den...

Saknar stallet något grymt nu för tiden. Har ju alltid varit en hästtjej, och nu plötsligt har jag inte suttit på en hästrygg på månader. Sjukt. Känns som en del av mig saknas just nu, så det är verkligen dags att skaffa en häst igen. Nu när ekonomin tillåter det på riktigt.

3e januari 2013

Publicerad 2013-01-03 10:56:17 i Allmänt,

Idag är det dags för jobb igen, jobbar 13-20. Typiskt att det ska snöa ute nu när det är glashalt under. Blir till att köra försiktigt till Hofors.

Dagens träningspass blir ett yogapass, då jag har lite träningsvärk fortfarande och då är det skönt att mjuka upp kroppen lite :)

Dag 3 på det nya året, än så länge klarar jag mina nyårslöften utan större problem, även om godiset är svårast att klara sig utan. Men det gäller bara att fortsätta övertala sig själv att jag inte behöver det och fortsätta träna och äta rätt. Så får vi se hur det går.

Efter att ha kikat igenom bloggen från tidigare år är det ju bara att inse att mina nyårslöften troligtvis inte kommer hålla, jag ahr verkligen varit sämst på att försöka börja träna ordentligt och ännu sämre på att sluta äta godis. Men i år har jag ju motivationen till skillnad från tidigare. Vore rätt coolt om man i slutändan kunde tillhöra dom dör som svarar "Godis? Nej tack, jag är inte så förtjust i det!" haha. I wish...

2a januari 2013

Publicerad 2013-01-02 18:32:10 i Allmänt,

Jobbat idag, haft riktigt kul dessutom. Gillar verkligen mitt jobb, känns som en bra plats för mig att vara på! Och det känns också som att det kommer naturligt, vilket jag aldrig hade trott egentligen.

Nyss hemkommen efter att ha varit på långpromenad med pappa och Disa i det underbara vädret. Vi gick mellan 1,5-2 mil vilket var bra för mian stackars slitna ben som lider av träningsvärk sen igår (inte bara benen som drabbats av träninsgvärk förresten.)
Men det känns bra, för då märks det att man gjort något vettigt igår. Och att träningspasset tog som det skulle. Får se hur lång tid det tar innan man är i riktig form igen nu då. Ska satsa stenhårt på det nu, blir lite yoga för den här stackars trötta kroppen senare ikväll.
Just nu vill jag bara hoppa in i en varm dusch, men känns som att klockan egentligen är lite för lite för det... Hm.

Älskar att öppna på jobbet, det gör att dagarna är så otroligt mycket längre. Varit uppe sen 4 imorse, så har hunnit med en hel del idag!
Nu duscha, sen vila lite haha

Fortsättningen på året

Publicerad 2013-01-01 21:25:22 i Life,

Så inför nästa år då? Jag har såklart några nyårslöften i år igen, och jag hoppas för min egna skull att jag kan hålla mig till dom den här gången.
Sen hoppas jag innerligt att mitt inre behov av att resa och se världen kommer stillas lite i år, och att jag kan spara pengar för att kunna resa år 2014.

2013 kommer gå i ett hälsosammare tecken (OM jag klarar mina mål alltså) och jag ska försöka få in ett träningspass om dagen nu. Och ett annat mål är att få in riktiga långpromenader med Disa varje dag.

Här är det första passet jag gjorde idag, för att påbörja mitt nyårslöfte.

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

Jag AVGUDAR Jillian, som man kunnat se i bl.a "Biggest Loser" och "losing it with Jillian". Tänk om man kunde få ha en personligtränare som kunde pusha på en ordentligt. Då kanske man skulle få lite resultat med. Men nu gäller det att hålla ut trots att ingen står och skriker på en, haha.

Meeeen, nu blir det kväller, upp kl 4.00 imrnbitti för att ha en stängning. Så, ett hälsosamt gott nytt år på er igen.

Gott nytt år!

Publicerad 2013-01-01 21:19:54 i Life,

2012 var ett händelserikt år. I januari slutade jag mitt jobb på Björnnäs där jag varit i 4 år sammanlagt och började studera till Engelska lärare. Tog med mig två unghästar hem för att hjälpa förra chefen lite. Samt att Disa och jag var hundvakt till två fina brudar.



I februari hoppade jag av skolan för att jag fortfarande längtade bort härifrån och inte kände mig riktigt klar med hästlivet och för att jag tvekade på min karriär som engelska lärare.

mars-april spenderades i jakt på nytt hästjobb tills det ultimata i Belgien dök upp, därav en flytt till Sint Truiden, Belgien, i maj.
Där spenderade jag sommaren och slutade i september.
 
Oktober spenderades hemma i Storvik hos min älskade hund, i jakt på nytt jobb. Igen. Denan gången något mer " riktigt".

November påbörjas nya jobbet på Statoil, vilket det visar sig att jag älskar och verkligen passar för. Riktigt rolig månad.

December;- Disa blir dålig, Disa blir bra, en mysig jul med familj samt jobb och inte så mycket mer.

Så i stort sett ett väldigt händelserikt år..
 
 
 


 

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela