sagaarvidsson

30e juni

Publicerad 2010-06-30 22:03:47 i Allmänt,

Två dagars Ted-träning och en timmes jogging nu på kvällen har tagit hårt på denna kroppen. Fy fasen. Men det har det varit värt ska ni veta! Igår var det bästa jag och min häst gjort hittills, det gick så OTROLIGT bra! Jag är så otroligt nöjd med min häst, han är verkligen urduktig.

Idag däremot gick det inte lika bra. Det åskade samtidigt som jag red lektion så det första varvet på banan var helt ur fokus med en blick upp på molnen varannan sekund. Red honom helt fel på en och samma oxer ca tre gånger innan jag tog mig i kragen och hoppade resterande varven med lite bättre ridning. Är nöjd med honom, men inte så mycket med mig själv. Extremt dåligt fokus där ett tag...

 

24e juni

Publicerad 2010-06-24 09:47:09 i Allmänt,

ÄNTLIGEN!
Ikväll bär det av mot Storvik igen. Kommer runt ett-tiden inatt, tack och lov för snälla farmor och farfar kan man väl säga! Dock har otroligt korkade jag lovat följa med på tävlingar som börjar klockan 8 (!!) på Skästa, vilket innebär att vi åker hur tidigt som helst! Men jag ser fram emot det ändå, var ett tag sedan jag såg Elin in action live senast.

Träningen för Jonas igår gick jättebra, jag har världens bästa häst i stort sett. Vi körde en hel del olika övningar för en gångs skull, bl.a travserier och galoppserier, studs (jag är faktiskt över min grabb som hoppade 10 studs på varannan cavaletti och varannan 90-1m några gånger utan att dö) och kombinationer. Han var som sagt riktigt duktig. Och tänk att även jag skötte mig. Imponerande.

Nu är det fikapaus, jag borde äta något. Och sola min redan brända rygg.  

23e juni

Publicerad 2010-06-23 18:29:34 i Allmänt,

Okej, bloggade jag aldrig igår? Eller var jag bara hemskt dålig på det här med datum..?
För det avr ju igårkväll som vi körde Singstar.
Efter att Annikka och Riikka bestämt sig för att det var läggdags där vid, vadå 10-halv elva-snåret?, så bestämde jag och Heidi att det var dags för en promenad. Med varsin flaska i handen så drog vi ut och var tillbaka vid tolv någon gång. Vette fan vad vi gjorde där ute egentligen, jag vet bara att det på något mystiskt sätt är fullt med mintgrön tandkräm i en av Heidis fina blomkrukor. Vem kan det varit?

Hoppträning för Jonas ikväll, taggar! Dock är jag helt sönderbränd på ryggen så det är inte speciellt lockande att behöva rida i tröja. Inte utan heller kan ju tilläggas, haha. Men det ska nog gå bra. Borde egenetligen gå ner nu och se om det är dags att bygga bana... Hare bsät, kurre-banan

22a juni

Publicerad 2010-06-22 21:56:23 i Allmänt,

Idag har varit rätt relax och lite härligt lay-back sådär. Den nya tjejen som är här och provjobbar tror jag kan vara bra. Hon sitter och sjunger Singstar med oss just nu, så det visar iaf att hon vågar vara med och leka lite. Ska man orka bo och leva i samma lya som mig måste man vara lite öppensinnad ;)

Idag red jag Alex tillsammans med Siri och Ulrika. Red en stund på rundbanan innan det blev lite grundläggande mark på gräsbanan. Red ju cavaletti igår med Siri och körde massa travarbete. Min häst hatar (!) verkligen flugor annat som flyger (precis som jag) så han är inte direkt mysig att rida i skogen med just nu. Tur att han trivs så bra på banan. Vi båda älskar gräset, det är verkligen det roligaste stället att träna på!
Gick i alla fall bra både igår och idag.

Ooh I want you
I don't know if I need you
But ooh I'd die to find out

ohyes

Publicerad 2010-06-21 12:41:43 i Allmänt,

Broken med Takida är en så otroligt jäkla skön låt, hade helt glömt bort den. Så nu sitter jag här i köket och skrämmer mina rumskamrater halvvägs till döds med mitt otroliga head-shakande och och viftande med armar. Har ingen lust att tala om att jag lyssnar på musik, de får gärna tro att jag är på väg att få en hjärnblödning-- inte mig emot. Desto roligare har jag!!!




Aah, Spanien. Dags i höst igen

21a juni

Publicerad 2010-06-21 10:54:21 i Allmänt,

Jobbar ensam idag igen, Riikka är dessutom sjuk, så jag får ingen hjälp därifrån heller. Menmen, jag ska inte klaga, jag är ju frisk. Eller ja, så frisk man nu kan kalla mig...

Vi hade en skön kväll igår med först middag uppe hos Sohlmans för att sedan dra ner och ta några kalla och sjunga singstar. Jag och Siri ägde (hon fick inget att dricka dock!!) som alltid, men för en gångs skull kom även Heidi och Riikka med och sjöng. Tror att hästarna nedanför hade lite ont i öronen efter att vi lirat av "Zombie" för fjärde gången.

Min häst fick vila igår trots allt, jag var rätt slö och trött, men idag ska vi ut en sväng. Har ju en häst som inte alls tycker om att vara i skogen eller ens utanför ridbanan om det är flugor och dylikt, men han får bita ihop. I värsta fall kör jag markarbete med fokus på travarbete. Bra med en backup-plan! 

I may speak gibberish--but I don't talk shit

Forever

Publicerad 2010-06-20 17:46:08 i Allmänt,

efter att ha suttit här och lyssnat på en massa Dropkick Murphys är jag inte bara lite sugen på att åka till irland, skottland, wales eller bara england. Men helst till Skottland. Skulle vara så otroligt att få åka dit, jag är hemskt avundsjuk på de som varit där, jag vill jag vill jag vill oooockså. Ju.

Tar en liten fika just nu bestående av resten av den rökta laxen tillsammans med lite Fazer mjölkchoklad. Kan det bli bättre? ;)


OCH, tack vare min underbara mamma och pappas musik på denna datorn ahr jag hittat min favoritlåt från Grey's Anatomy--- "Grace"-Kate Havnevik. Fast jag letar fortfarande efter ytterligare en låt, jag vet SÅ bra hur den går men vete fan vad den heter.. Så, känner du nu att JAHA det är just DEN låten hon menar, kommentera vettja ;) Den är från säsong två.

20e juni

Publicerad 2010-06-20 06:59:34 i Allmänt,

God morning gott folk! Solen skiner och jag har redan varit nere och matat hästarna. Sitetr nu själv här uppe och käkar rökt lax och dricker coca cola. Det är vad jag kallar frukost! Spelar lite av pappas musik för att vakna upp så här på morgonen. Blev en sen kväll igår, och dessutom var jag så uppe i varv att jag inte kunde somna på någon timme heller. Weird.

Nu är det strax jobb, men räkna med flitiga updates i framtiden nu när jag äntligen har dator igen!

19e juni

Publicerad 2010-06-19 19:08:02 i Allmänt,

Mamma och pappa har varit här idag och lämnat en ny dator. TAAAACK säger jag, då jag äntligen kan sätta mig vid nätet dagligen igen. Och all musik som det är på den här datorn, shit vad jag har saknat det! Och så fick jag massa mat, mumsigt värre!! Nu kan jag äntligen vara mätt igen.

   

wow, update

Publicerad 2010-06-12 20:43:53 i Allmänt,

Titta här, Saga har fått tag i en tillfällig dator. vad kan hon skriva för livsförändrande inlägg denna gången? Jaa ni, fortsätt läs så kan ni sedan njuta av att ha slösat bort ytterligare tre minuter av ert liv.

I torsdags och igår har det varit Ted-träningar här på gården och jag och Alex har kämpat på. Första dagen var ett hopp-pass på gräs, andra dagen markarbete på fm och hoppning på lite halare gräs (pissväder) på em. Sjukt kul har det varit!! Min häst har återigen bevisat att han är en duktig kille som hoppar med hjärtat och han var ritkigt fin de två första passen. Lite mer trött sista passet igår, men hoppade ändå med stor glädje. Riktigt nöjd är jag, för en gångs skull!

Annars händer inte mycket just nu. Nu på kvällen har jag sprungit runt med en sån där underbar känsla ni vet, när man känner att man ärdär man borde vara, att allt för tillfället stämmer och att livet bara är så jävla. GÖTT.

kan dessutom avslöja att när klockan är strax efter 18-snåret på vardagar spelas inget mindre än "16 and pregnant" här uppe i lägenheten. Sådär, då var det sagt. Pinsamt? Lite bara. Bara liiiite. Lite, alltså.
Gudars vad jag är glad att jag inte är gravid, och 16.



OCH!!! Att jag nästan glömde, puuh. Vad i helvete var det för grey's avsnitt senast i onsdags??? Jag dog ju i fotöljen, vad håller amerikanarna på med? Sådär får det ju inte vara... Och nä, jag har inget liv ;)

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela