sagaarvidsson

Sommar sommar sommar!

Publicerad 2012-07-29 12:09:01 i Allmänt,

Japp, nu är det sommar! Har varit varmt o soligt hela veckan, underbart!! Lite för varmt kanske, men det är dumt att klaga när det äntligen är soligt ute ;)

Har börjat träna en ny häst, ett underbart litet sto som är skitmysig att rida. Mjuk o kanonbra steg, förstår varför dom vill satsa på dressyr med henne. Ska bli kul att få träna o utvecklas med henne, se åt vilket håll det går åt. För ryktet säger att hopn även hoppar bra.. men vi får väl se :)

hopaps på att få ner min hund snart, mycket som ska stämma såklart, men nu är det dags. Antingen det eller också kommer jag till storvik igen hehe ;)

Hm, annars händer det inte mycket här. var i tyskland i helgen som var på show, och hade så jävla kul! tävlingarna var på en stor djurpark. Klappat elefanter, tigerbäbisar, sett geparder, känguerer m.m. Och dessutom avr det världens fest, och det är inte ofta ens boss bjuder på shottar... men kul hade vi, så jag är inte den som klagar. trist att man missade Riddardagarna där hemma, och Moni som var på besök, men ibland är det som det är.. och jag ska inte klaga på livet, jag har det bättre än jag haft det på länge. om bara hunden kommer snart så är allt perfekt.

vet inte om det är solskenet ute eller om det är nått i luften bara, men just nu är livet finfint!

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela