sagaarvidsson

28e oktober- Nu är det jul igen

Publicerad 2009-10-28 14:37:31 i Allmänt,


Ikväll är det dags för Michael Jackson- rullen, spännande spännande! Jag ÄLSKAR att gå på bio, tänkte ju passa på nu sista gången såhär inför flytten imorgon. För om jag inte minns fel, händer det inte speciellt mycket nere i Mariefred. Men det är bra, då får jag fokusera på hästarna igen.

Känns som jag har tio miljoner jäkla saker att hinna med innan imorgon, har precis postat två paket med Schenker, vilket krävde ett fint besök på biblan eftersom våran skrivare befinner sig i studion, och handlat glass, måste hämta hjälmen hos Moni, hinna packa klart ALLT, hinna torka kläderna som ska packas... Och jaa... jag vet inte. Hinna sätta mig på 18-bussen in till Sandviken och ja.. Hm. Det blir nog bra. Späckat schema har ingen dött av förr, eller? Jag menar, magsår och annat stressrelaterat, det är bara för mesar. Här sitter ju bruden som käkar möglig tårta utan att veta om det, hon som har lust att ställa sig mitt i gatan för att bli överkörd när hon ska till tandläkaren och hon som fortfarande inte kan skilja på olika psykologiska synvinklar i skräckfilmer. Tough bitch.

Menmen. Såg Ensam Hemma idag efter att ha blivit inspirerad av annat folk, det är ju en tvätt-äkta julrulle, och är lite sugen på att kasta i tvåan samt Nu är det jul- igen med den sjukt sköna renen. Har ni inte sett den-- dags att se den!! Skrattgaranti om ni har samma sköna, sjuka humor som jag ;)

Här kommer några bilder från Twister-kvällen hos Moni, ibland händer det saker ;)







Jag kommer sakna alla, men jag är ju hemma snart igen.Pusshej

27e oktober- Nu börjar julfirandet!!

Publicerad 2009-10-27 10:26:11 i Allmänt,

Jag vet att det inte är första november ännu, så egentligen rent tekniskt sett så fuskar jag; men jag kan bara inte stänga av msuiken! Sitter här och lyssnar på Celine Dions julskiva.. DÖM MIG INTE! Men ärligt, med lite glögg i handen börjar jag få de rätta julkänslorna. Helt kanon. Känns underbart bra det här! Jag är på bra humör med ont i munnen, men vad gör det? Det är ju snart jul!!
Ingen är lyckligare än jag

Jag borde börja packa. Men jag orkar inte riktigt ännu, de viktigaste sakerna har jag ändå framme så länge det går. Men jag borde åka ner till Moni och hämta min jälm och lite ridkläder. kan vara smart att få det gjort innan torsdag.. Annars inte mycket på schemat idag, ska vänta in Eva och Peter innan jag drar ner på byn och skickar iväg lite mer saker, sen blir det Sandviken med mamma och lite shopping inför torsdag. Sedan är kvällen ledig. Än så länge ;)

Men nej, klar-bloggat för en stund, blir säkert lite American Dreams innan jag gör något nyttigt.

Deck the halls with boughs of holly
It's the season to be jolly
And be thankful for all that we have
All the lights and decorations
Put up in the anticipation
Of the joyful celebration
That's on its way
We're counting the days
'Til it's time for Christmas day

Oh and God bless us everyone
The good and the bad
The happy; the sad
Oh and God bless us everyone
Here's to family and friends
It's good to be here again
  

..

Publicerad 2009-10-26 21:14:59 i Allmänt,

Tandläkare med humor borde inte få finnas. Bara så ni vet.

26e oktober- Jag ser rädslan i ögonen

Publicerad 2009-10-26 17:53:40 i Allmänt,

Hej alla små möss där ute.
Här sitter jag och svettas inför tandläkaren om en timme, paniken brinner inombords och jag har god lust att skita i det. Men det ska jag inte. Det kan jag inte. Jag hatar att vara 20.

Meenmen, annars är det mesta bra, mamma och jag har precis velat med en gammal gubbe från tradera som varit arg och virrig-- snacka om att öka på min stress-situation. Piss. Men som sagt, annars är det mesta bra!

Fast hjälp, nu kommer det en gammal tant och sitter och skriker här i köket, varför har vi grannar? God knows. Hähä. Menmen. Igen. Shit, märker ni hur nervös jag är? Man kan ju tycka att någon som gladeligen tar nålar och tattuerar sig utan att blinka borde kunna borra en tandjävel, men inte denna brud inte. Får kalla kårar bara jag tänker på den där pet-saken de andvänder när de kollar efter hål. Jag menar; om jag inte ens kan tugga på den sidan utan att det gör ont, hur ska hon då kunna trycka utan att det gör ont? Men then again, det är bara smärta. Det är inte så att jag dör (hoppas jag...) och jag klarade ju t.om att flyga ToR Spanien trots min rädsla.. Dags att bli stor, heja heja.

Haha, märker ni vad jag försöker tagga mig själv? Är lite rädd för att jag kommer backa ur när jag sitter på bussen och hoppa av för tidigt och byta buss hem igen. Som en annan skolkande fjortonåring.. Aaaaaasch, jag VILL INTE!!!!!!! Om jag inte överlever detta, så vill jag passa på att tillägna några sista ord till de som betyder mest. Eller så inte, jag har inget att säga.

Ha det bäst, I know I wont
Pusshej

25e oktober- Dam di-dum

Publicerad 2009-10-25 23:09:45 i Allmänt,

Wow, det är helt otroligt. De senaste tre komedierna jag sett har varit skitbra! Hur ofta händer det? Det är väl allmänt känt att fyra av fem komedier suger, men ojojoj! Har precis avslutat the boat that rocked och den var riktigt skön! Jag satt här framför datorn och fnittrade för mig själv, den hade verkligen några fina moments!

Klockan 17.30 landar jag i Mariefred på torsdag, med förhoppningar om fint väder de närmaste veckorna. Vet inte om jag pallar snö direkt med en gång, så snälla alla vädergudar som läser min blogg-- vänta med snön till januari ;)

Annars händer inte mycket, ska försöka se Michael Jackson-rullen nu på onsdag, men vi får se hur det går med det, då Elin ska tävla KM under dagen också och jag har lovat haka på. Inte för att jag gråter över det, det är roligt med tävling!

Meeenmen, jag ska sova och försöka kliva upp i tid. Och just det ja, imorgonkväll ska jag till den där förbannade tandläkaren. Men det är på tiden, för nu ilar det i munnen bara jag dricker vatten.. Weird.

Over and out, puss

23/24e-oktober

Publicerad 2009-10-24 01:01:29 i Allmänt,

Downtown another day for all the suits and ties
Another war to fight
There’s no regard for life
How do they sleep at night
How can we make things right
Just wanna make this right

We believe
In this love

We are all the same

Human in all our ways and all our pains
So let it be
There’s a love that could fall down like rain
Let us see
Let forgiveness wash away the pain
What we need
And no one really knows what they are searching for
We believe
This world is crying for so much more

21a oktober- This Time Around

Publicerad 2009-10-21 22:43:03 i Allmänt,

Wow, här händer det saker i superspeed.
Jag hade tänkt blogga om att jag ska gå på Twilight- New Moon premiären,  det skulle bli huvudnöjet i detta inlägg. Men så blir det inte. Nog för att jag SKA gå, på premiären alltså, men det har hänt annat efter det.

Marjut ringde mig nyss och ska ringa mig imorgon igen, spännande spännande. För nu är det så här; jag ska flytta tillbaka till Mariefred. Ett tag. För den andra tjejen ska flytta hem och jag är ju sugen på att jobba igen. Jag blir bokstavligen talat galen av att inte ha något vettigt att göra om dagarna och jag vet aldrig hur jag ska fördriva dom på vettigt sätt. Jag ligger ju och drar mig till halv tolv-tolv om dagarna allt som oftast, och sedan sitter jag framför tvn/datorn tills att någon kommer hem från jobbet/skolan, jag drar dit och ser ännu mer tv/film och sedan hem strax efter midnatt. Meningsfullt liv. Inte.

Men ja. Jag kommer garanterat sakna alla småsaker igen, som bio, valbo, kompisar osv. men vad gör det? Det handlar om en tidsbegränsad period och jag får känna mig användbar igen. Jag har saknat det. Att vara 20 år gammal och bo hemma som en parasit är inte alltid speciellt bra för ens självkänsla och jag vill ta i med hårdhandskarna igen och tjäna egna pengar. Så en flytt tillbaks ner till gården är välkommen. Extremt.

Sitter annars och ser på Drömmarnas Tid, som nu kommit in i serie 3, och jag är helt förstenad. Mitt hjärta pumpar hårt och jag önskar att jag levde på 60-talet, återigen. Jag vet inte, det bara känns som en skön tid att vara ung på. Inte för att mitt liv är direkt hårt, jag är mycket friare än vad jag antar att tjejer var då, men ändå.
Det får mig också att önska att jag aldrig behöver leva under en tid då Sverige är i krig, eller i alla fall att jag är väldigt gammal då den tiden kommer. Inte bara serien som får mig önska det, utan allt allmänt. Någonstans tycker jag att det är en sjuk värld vi lever i, och jag förstår fortfarande inte meningen med allt krigande, men sen är vi ju människor också. Inte kan man säga att det var bättre förr heller, för människan har nog varit ett monster sen dag ett. Det var väl så vi överlevde. Sen kan man nästan bara skratta åt det dom vissa påstår; att det skulle vara annorlunda om kvinnor styrde världen, för seriöst?- Har ni sett en elak brud någon gång? Inte kul.

Meeenmen, nu ska jag försöka göra ordning lite, vi räknar ner till mammas ankomst tillbaka till kalla Norden.
Pusshej på er, nu ska jag försöka tänka på en packlista.
PUSS

19e oktober- I'm gonna live forever

Publicerad 2009-10-19 23:47:44 i Allmänt,

Vet ni vad? Idag blev jag spontanbjuden på bio och det är minsan aldrig fel! Moni och Angelica skulle gå och så undra Moni om jag ville haka på, gratis och fine by me säger jag bara! Jag tackar aldrig nej till gratis rulle!!

FAME, så sjukt skön film! Inget jag kommer se igen inom den närmaste framtiden, men den gav en extrem skön feeling när man satt där i den minimala salongen med FYRA andra personer förutom oss... Sköna dansnummer, helt okej sångare och den gav en grooving feeling. Classy!

Plus att jag känner igen den där grabben, Marco, från något, men jag kan inte komma på vad. Det stör mig lite. Men det kommer väl ikapp en så småningom..

Var ju och provred idag, vilket gick bra! Mysigt sto, passar bra om man vill ha det lite relax utan krav. Mysigt mysigt. Plus att jag har alltid gillat skäckar!

Menmen, dags att avsluta nu, bara 13 minuter kvar tills nytt dygn.
Pusshej

18e oktober- Ona Mountain

Publicerad 2009-10-18 21:48:49 i Allmänt,

Idag har jag varit med tvillingarna på ponnytävlingar på GRS, Elin startade Sherry i LB och LA i lagklassen. Hon fick en fin start med en 2:a placering i LBn, kunde mycket väl ha blivit en första plats, med tanke på att ettan hade fyra fel den med. Men ni förstår, i omhoppningen på hinder nr 10 hade nummerskylten försvunnit, så Elin lade en volt för hon var osäker på om det verkligen var rätt hinder. Sedan gick hon felfritt resten av de sista hindren. Lite surt, men samtidigt så vad gör det? Det var en jättefin runda och han såg bra och lättsam ut.

I LAn sedan (debut för dom!) så fick hon fyra pet, alltså 16 fel. Men jag tycker inte att det säger så mycket om hennes runda egentligen. När hon kom in på banan höll funktionärerna på med kombinationerna hur länge som helst, innan de tyckte att avståndet stämde bra, vilket kan få vem som helst ur rytm. För det var det hon var, ur rytm. Hittade ingen galopp, utan gasade här och stoppade där, men jag tycker det var en bra runda ändå. För trots att hon hittade vare sig avstånd eller tempo, så tvekade vare sig hon eller häst på hindren. Och det tyder ju på att de inte har allt för stor respekt för höjden :) kanoner kanoners.


Jag har precis börjat se en ny serie, the Vampire Diaries (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Vampire_Diaries_(TV_series)), och ja jag vet, det är mycket med vampyrer just nu (Twilight, True Blood etc etc) men jag gillar den verkligen! Lite för att en (grabben till vänster) av mina gamla favoriter från Everwood(http://en.wikipedia.org/wiki/Everwood)  är med, men mest för att det är en skön story. Plus att jag gillar twisten mellan "the good and the bad", I love it I love it I looove it. Kunde jag bli mer besatt? I don't think so.
Så har ni brist på saker att göra, se den serien, eller varför inte den deprimerande Everwood för den delen? Det är mitt tips i alla fall, nu när serier som One Tree Hill & co börjar sjunga på sista versen och bli riktigt dåliga!
Kunde de valt en fulare bild btw? Stackarna ser ju helt.. hehe ut... Mycket bättre i serien ;) hii
Nej, fortsätta, pusshej

17e oktober- Give me the truth

Publicerad 2009-10-17 23:50:49 i Allmänt,

Uh-uh, det är bara 20 minuter kvar tills klockan slår tolv, vilket innebär att jag måste göra en supersnabb bloggning om jag ska hinna idag. Jag har ju som mål att blogga varje dag, även om jag är värdelös på det titt som tätt. Men ärligt, 20 minuter att blogga låter kanske som en mindre evighet, men jag har alltid svårt att hinna med på tangentbordet. Tankarna har hunnit rusa iväg innan jag skrivit första ordet i en mening, och då måste jag gå tillbaka i minnet för att komma på vad jag skulle skriva från början. En mindre evighet försvinner med andra ord rätt så snabbt.

Var med tvillingarna i Valbo idag, lite smått stressade blev vi på slutet vilket slutade i en ganska spännande slutrucsh mot bussen, men jag fick i alla fall med mig ett nytt grått linne från Gina och så några armband från samma shop. Jag tog dessutom en underbar kladdkaka mitt i allt, och satsade stenhårt på Triss. Vann på båda lotterna men kammade hem NOLL på de fyra nya.. Inte min dag ;)

Imorgon är det tävling i Gävle som gäller, jag följer med Elin som support och för att få något att göra. Jag håller tummarna att det går bra för henne, hon ska starta LB plus LA med laget. Så för att sköta det hela helt regelrätt håller jag alltså på laget med, trots att jag egentligen avskyr Högbo. Menmen. It's not their fault. inte egentligen åtminstone.

Meen, slutbloggat om dagens icke-intressant händelser, myohmy vad jag har slut på roligt att säga.
Såg nyss Role Models med bl.a Sean Williams Scott (Stifler-undret), och det var fan en av de bättre komedier jag sett de senaste månaderna. För ärligt, vad händer med dagens komedier? De amerikanska börjar närma sig den svenska standarden, vilket alltså innebär att japanska actionrullar är mer underhållande. Men jag hoppas på en ändring, ska försöka plocka hem lite filmer nästa vecka. Laglig som jag är hyr jag ju på macken, och om jag får som jag vill ska jag komma in i min gamla vana att se 5-6 nya per vecka. Det är ju trots allt sju dagar per vecka.. bara att köra på.
Men nej, nu blire lite Good Charlotte (jag har hakat upp mig på the Truth) och sen ska jag låtsas göra nått annat än sitta framför datorn.
Pusshej!

16e oktober- Live learn life love die dust gone

Publicerad 2009-10-16 13:56:39 i Allmänt,

En ny dag. En regnig dag, men det är rätt lugnt för jag sitter ändå framför datorn. Sånna dagar är sköna. När man kan ha pissväder ute och ändå må bra. Det är ett gött liv.

Ikväll är det Idol hos Moni, YAY! Vi var ju där igår (jag och the twins) och körde lite Ticket. Riktigt kul, för jag vann (!), vilket jag inte gjort sen... December? Ungefär. Så efter att ha vunnit överlägset så körde vi singstar istället. Där äger ju dock Moni.. Men det skyller vi på att hon inte har något liv (a).
menmen.

Jag ska fortsätta vara duktig och röja lite, mamma kommer på torsdag, så den som är duktig på att räkna inser att det innebär att jag har sex dagar på mig att få det att bli rent. Good luck.. Meen, nej. Hejsvejs!

We build our ivory towers to protect us from the flood
A fleet of vessels made of wood so they won't rust
But can we see the bottom of the bottle when we start to drink?
There's fire on the mountain fire and it's coming our way

14e oktober- Nu spånar jag igen

Publicerad 2009-10-14 23:38:07 i Allmänt,

Jag missade det senaste Greys avsnittet på tvn idag, så jag var tvungen att trösta mig med att se det plus nästkommande direkt på nätet. Och kalla det inte en lame excuse för att få se nästa avsnitt med, jag var verkligen förkrossad över min miss och det var det enda som kunde trösta mig. På riktigt.
Jag kan hålla med allmänheten om att Mark och Lexie är det nya "Derek-Mer"-paret, utan tvekan. De andra börjar kännas lite uttjatade, och helt seriöst hoppas jag att detta är sista säsongen. Man kan bara mjölka en ko så länge.. ;)

Körde några högskoleprov på nätet idag, allt går klockrent (framförallt engelskan där jag fått full pott på alla prov som fanns att göra) utom matematiken, jag ORKAR verkligen inte tänka efter. Jag tar fasen så mycket hellre och räknar fram svar på olika matteprov än att jag sätter mig ner och försöker tänka matematiskt logiskt, för det är inte jag! Inte det minsta, inte ens i närheten. Jag känner att jag blir galen bara jag närmar mig det delprovet, men vad ska jag göra. Det är bara att bita ihop, låtsas att jag är vuxen och skriva. En timme, hur lång tid kan det ta egentligen?

Läste precis klart "Intrigernas Hov" av Barbara Cartland. Den handlar i stort om en skottsk tjej som skickas till Frankrike för att vara sällskap åt den 14-åriga skottländska drottningen som är på andra sidan kanalen för att få skydd från engelsmännen samt gifta sig med den franska kronprinsen. Där råkar hon ut för diverse intriger, blir näst inpå bränd på bål och hittar (såklart) sin stora kärlek.
Kul läsning, jag gillar den genren en hel del (om jag är på rätt humör) men ja. Man blir ju lite vriden. Kärlek på den tiden verkar vara så stort. Hade de inte insett att kärlek är en illusion (som jag läste i någon tidning häromdagen) på den tiden? Tydligen inte. Fast, det var kanske enklare att vara hjälte då, jag skulle tro att det är svårare att komma inridandes i sammetsdräkt på en svart (historier säger vit jag vet-- men svart är mycket snyggare!) springare och rädda en dam ur nöd i dagens samhälle.
Hur skulle det se ut? Orakad grabb i kostym kastar sig ut från tåget (som naturligtvis redan stannat och öppnat dörrarna för andra passagerare), slår ner fienden (det är den stackars solbrända, blonda svensken som efter att flygit från solresa i Grekland väntar på pendeln in i stan) med sin handväska och så lever de lyckliga i alla sina dagar. Eller, tills dess att börsen ändras och stackars riddarn blir pank och frun hamnar på gatan. It's so sad.

Hmm, känner att detta blev ett seriöst inlägg. Jag tror det är så att jag skjuter upp disken så länge som möjligt, det är det som är problemet. Klockan är snart halv tolv och jag har fortfarande inte diskat. Hm. Men jag ska; NU!
Ska bara bjuda på lite bilder från stockholmsresan. Enjoy!


Hästar är för mesar!

  
Och så hade vi kul med Perra. Och jag posade bäst jag kunna med dessa smala gossar.


Emma-gubbe i skägg-Saga-Frank.

Så. Nu kan jag diska i lugn och ro.
Pusshej

14e oktober- You judge a soul by a lie that was told

Publicerad 2009-10-14 11:46:03 i Allmänt,

Tjena alla små stjärngossar!

Spenderade kvällen hos Moni igår i hennes lya, där det bjöds på middag, brända grönsaker (vad gör hon inte för att slippa äta grönt den damen..), Idol 2008 (!) och ja lite tv i smått o gott. Massa bilder som Frank skickat till henne, (GE MIG NU MONI!) men datron dog så jag fick inte se alla. Jag hoppas på att Moni vaknar upp ur sin koma och vidarebefodrar idag...

Menmen. Idol 2008 is the shit, fan vad kul det var att se alla auditions igen! Vi satt och roade oss med elaka kommentarer, jag hade Caspian som armstöd och så käkade vi godis, vaniljmunkar och drack Cola. Jag är inget fan av cola men igår funkade det! Riktigt najs kväll helt enkelt.

Har fått ett mejl av the former boss som jag precis knåpat ner ett svar på, och utan att säga något om det innan jag vet vad som händer, så kan jag bara konstatera att det kan bli några spännande kommande månader. Precis vad jag behöver. Inte direkt att jag har brist på annat..

Hittade Bus igår, jag borde ju få en katt-hittar-medalj. Men sen släppte jag ut henne när son satt och tjölade vid ytterdörren, för vill hon gå ut så får hon väl gå ut då. Nu vet jag att hon lever, hann kasta i henne lite piller, mat och vaten med så hon kanske klarar sig några veckor ytterligare. Who knows.

Menmen, nu ska jag se Cloverfield eller vad rullen heter, kom ju på att jag köpt massa film innan jag åkte till Spanien men inte sett mer än EN av dom. Så, byebye
Pusshej

I speak these words but baby you don't even listen
These things I say just go right through your head
I'm like a gun but I am low on ammunition
I'm like a book that is waiting to be read

What is the source of all this pain that you've been dishing
Could they be lies that maybe you've been fed
Consider well the kind of stream where you've been fishing
I'm like a book that is waiting to be read

You never know baby, you never know baby
You never know baby, you never know
You judge a soul by a lie that was told baby
You never know baby, you never know

13e oktober- Plant a seed, plant a flower, plant a rose

Publicerad 2009-10-13 12:55:49 i Allmänt,

Jaha ni. Jag sitter här och kollar på bilder från Björnnäs, och det sköna är ju att jag lånade Elins kamera på slutet och hennes bilder följde rent automatiskt över till min dator vid överföring; och ojoj vad roligt jag har! Jag längar tillbaka en hel del, men det känns så lång bort men ändå så nära. Men jag måste försöka ge Storvik en ny chans, känner mig som sjutton typ och inte tjugo när jag bor här- som om jag skulle flyttats tillbaka i tiden. Men, det kanske finns sidor av denna by som jag inte visste om när jag var yngre, vem vet.

Men här kommer ett lagom snällt exempel av min favorit-finne; --kaffe någon?!



Men jaja, jag ska leka snäll. En stund. För det är aldrig roligt att vara snäll för länge. Men det vet ni kanske redan?
Såg nyss senaste Harry Potter-rullen på nätet, har ju bara sett den en gng och jag ser aldrig en film enbart en gång, det måste vara något fel på mig (mer known as the Saga-syndrome) eftersom jag först ser filmen, sen ser den en gång till för att analysera, är den bra ser jag den gärna en tredje gång för att lägga märke till alla smådetaljer och är jag extremt nördig och blir bjuden på film kan jag det hända att det även blir en fjärde. Dock är jag dålig på att inte avslöja handlingen för folk, så det kan vara smart att tänka efter en gång extra innan man ser en rulle med mig. Så, nu är ni varnade ;)

Hm, inte mycket på gång annars, det är tyst i huset men jag ska snart dammsuga lyan, diska lite efter maten och kanske försöka rensa upp lite i köket. Om jag orkar. Middag hos Moni ikväll, kan bli kul. Satt och såg Wipeout där igårkväll till sena timmen var slagen, hoppas på något liknande idag.
Menmen, med Hansons Middle of Nowhere Acoustic på datorn kan inte mycket trycka ner en idag, så hej på er!
Pusshej

Can you tell me who will still care?

12e oktober nr 2

Publicerad 2009-10-12 16:32:05 i Allmänt,

Nu ska jag se Catch and Release, finns det någon mysigare mysfilm eller? Bara att krypa upp i soffan med godis, värmepåse och kuddar. Mums. Trots att denna rulle råkar ha en dåligt agerande Jennifer Garner (ohmy, jag har svårt för henne) så är den att rekommendera, riktigt najsig en grå måndagseftermiddag! I vanliga fall älskar jag måndagar, men denna känns tråkigt nog väldigt trist. Meen, ändring på det NU!

Pusshej, blir säkert tio inlägg till idag eftersom jag är rastlös och utan nytta o göra.

12e oktober- The Sound of Silence

Publicerad 2009-10-12 15:52:28 i Allmänt,

Jag ska skaffa ny mobil, min är bara dum och dryg numer.
Och det här med att behöva ladda var fjärde timme (inte alls överdriven siffra ;) stör mig inte alls. Iinte aalls..
Aja.

Vaknade tjugo över tolv idag, har hunnit vara ner på Apoteket, handlat lite mat och diska. Är inte något vidare pigg, så bli inte förvånade om jag inte svarar i telefon, för det tar typ hundra år för mig att hitta grön svara-knapp. Elin undrade om jag skulle med till Valbo, synd att jag är totalpank i några dagar till bara, hade varit kul att göra något annars!! Synd att hon inte kunde vänta någon dag med den idén :/

Var med tvillingarna in till Högbo igår och såg när Elin hopptränade Sherry. Jag är lite smått imponerad över vilken teknik han hoppar med, öppnar upp riktigt bra när han tycker att det är värt att lyfta på benen. Om Elin bara orkar lägga ner lite extra tid på markarbete så hon klarar rida honom ordentligt mellan hindren, så kommer dom gå långt, för hoppa kan han, det är bara det där lilla extra som fattas just nu! Annars har jag inte mycket över för Cia, inte tillhör hon mina idoler men det kan kanske bero på att jag alltid haft svårt för tränare som inte kan ge konstruktiv kritik-- kom igen de är där för att lära sig!
Annars tyckte jag iaf att Sherry hoppade med större övertygelse än någon av de andra, trots att han måste vara den som är grönast. En av ponnyerna var ju en kategori mindre så det märktes ju såklart att den gick på nära maxad kapacitet, medan den andra d:n gick på maxad den med. Och trots att Sherry inte är så van vid stora hinder (första gången de hoppade 110 på bana igår tydligen, tidigare enbart enstaka hinder) så var det inga problem för honom, han tvekade inte på någon av tripplarna heller (öppnade extremt på en trippel så Elin höll på att käka grus) utan man såg att det bara handlar om att Elin ska hitta känslan och tempo. Hon sitter på en fin pålle. Och jag känner mig som mig själv igen!
Det har varit tomt utan hästar, nu fick jag tillbaka liten bit av det jag saknat, känns väldigt bra.

Ska äta nu strax, ha det bäst så länge. Pusshej

10e oktober- I've had my dream

Publicerad 2009-10-10 22:47:52 i Allmänt,

Hemma från storstan Stockholm. Fullspäckad dag (som framstod som något oplanerad och oorganiserad dock) och jag har haft extremt kul!
Naturhistoriska museumet var det första stoppet för dagen, och NEJ, jag rörde inga fiskar. Inte som levde iaf ;)
Vi sprang och jäktade bäst vi kunde, petade på fejk-skelett, skrämde upp småbarn när jag satte fast handen i ett björn huvud och skrek högt som fan och låtsades att den bet mig ((a)), pretended to be smart as always men tröttnade snabbt när det visade sig handla om saker som jag hade noll koll på och jaa.. Det var väl all där. Åt mat, som smakade skitilla, så det var ingen mat-höjdare direkt. Inte för att jag är kräsen av mig, knappt någon stortätare heller men vad fan, det ska ju gå att tugga och svälja i alla fall...

Sedan var det då den riktiga höjdaren; HAIRSPRAY! Den var asbra, men seg publik. Hon som splade Tracy påminde mig om Sookie från Gilmore Girls, han som spelade Link dansade gött och så var det väl allmänt kul, men Lassgård; OJOJ.  Fan vad jag skrattade...!! ASbra, jag är glad att jag fick chansen att gå!

Men vet ni vad det bästa med dagen var? Jo, så här är det då; att på vägen dit fick vi fylla i svååra (riktigt svåra alltså) frågeformulär (med frågor såsom; vad finns mellan berg och dal") och på hemvögen presenterades vinnarna; JAG OCH EMMA!! Tadaaaaaa, vi jobbade ju ihop hon och jag och jävlar vad stolta vi vart! Blondin-power deluxe är nog det minsta man kan säga-oh-ah!

Nu blir det lite "Skruva den som Beckham" innan jag fortsätter läsa lite, och dona allmänt. Ha det bäst, pusshej 

9e oktober- Now I've realised

Publicerad 2009-10-09 12:47:25 i Allmänt,

Well hello again!

Här sitter man bänkad framför tvn i väntan på att börja städa. Jag hoppas lite grann att om jag väntar tillräckligt länge, kanske dammsugaren kör igång själv, disken fixar sig själv och allt jag behöver göra är ta ut soporna. I'm still waiting...

Men i vilket fall som helst, så sitter jag och ser på Kanadas Next top Model, och jag avgudar Jay! Svårt att inte tycka om en person som har sådan sjukt stor utstrålning, han måste vara den manliga motsvarigheten till Carola, för man kan säga vad man vill om henne men utrstålning har hon.

Och vet ni, ikväll är det Idol ;) Efter att ha trott att det var fredag igår (det här med att inte jobba förstör veckorna..) så är jag lycklig att det istället är idag. Hörde att temat var klubb och det kan ju bli minst sagt intressant. Jag tror Calle kan vara riktigt bra (förstår btw ine kritiken mot honom, att han inte levererar pga blicken. Visst, man får noll kontakt men är han sdär osäker så borde det ju bättras allt eftersom- det var ju redan skillnad jämfört med tidigare. Kolla bara på Karolina istället, hon har kontakt med kameran men levererar noll ist'llet. Eller också tycker jag bara det för att hon är för präktig. Vem vet..)

Och hell yeah nu äre How I Met Your Mother, märker ni hur länge det tar för mig att blogga ner några onödiga rader? Fast om jag ska vara helt ärlig så ser jag mest på tvn.

Måste ut och sätta upp lappar angående att Bus är försvunnen, hon drog någon dag efter att jag åkt till Spanien. Ska det vara så sjukt svårt för en katt att hålla sig kvar på ett ställe? Gissar att hon saknar Mariefred.

Menmen, nu ska jag skaffa mig ett liv, käka frukost och ja - göra något annat. Typ byta kanal.
Puss hej


8e oktober- Here I am again

Publicerad 2009-10-08 22:44:13 i Allmänt,

Back in Sweden. Sorgliga news.. DET ÄR KALLT! Jag dööör...
Vilket jag btw höll på att göra på flygresan hem, tack vare underbara åksjuke-tabletter kunde jag fokusera till hundra procent på att vara rädd.. Och inte underlättade det av att vi skakade hela vägen under landningen (som dessutom tog gud vet hur länge) heller, eller att tanten bredvid (jag hänvisar inte till Gunilla som tant-utan den andra!) var minst lika rädd som jag... Hare skrämmer hare som skrämmer den andra till döds som det sägs ute i skogarna.

Och jag ska till Stockholm nu på lördag, det var väl roligt, och ska dit på heldag med Moni och lite folk, tydligen en rbu-grej och med tanke på hur det gick senast jag försökte visa mitt stöd (oj det snackas än idag hos Moni om min fisk-attack hösten 2006...) så känner jag att det ligger på mina axlar att göra även denna resa minnesvärd. 2006 såg vi ju Grease på Göta Lejon och i år är det inget mindre än Hairspray (!) vilket jag ser fram emot såklart. Synd att Elin inte kunde haka på, jag känner att hon hade kanske haft stort nöje utav det. Nog för att jag ska njuta häcken av mig med, of course. Det är visst lunch på nån fancy-fancy restaurang, besök på museum (och nu ska jag inte röra någonting alls) och McDonalds inräknat också. Allt gratis utom Donken, som känns som den minst jobbiga saken att betala?! Menmen...

Mer nytt är också att det första jag gjorde dagen efter att jag kommit hem var att tattuera mig. Förvånad någon? Men det blev inget nytt, utan pappa uppdaterade den gamla, täckte över den gamla hästen med en ny och lite sånt. Snyggt vart det i alla fall!

Meen nu har jag uppdaterat mig inom Idol-bizen och eftersom detta onödiga program lever upp min trista-solfria vardag, så kommer här lite extremt oviktiga tankar;

*Juryn äger ju som alltid, jag bara avgudar Baggarna och Andreas, mums fillibabba sikken kombo dom är!

*Sedan TOVE- shiit säger jag bara på The Killers låten WOW, milt uttryckt. Hon och Erik såklart (!) är mina favoriter och jag känner mig inte ett dugg originell när jag säger det eftersom det med ett undantag verkar vara den allmänna uppfattningen.

*Och ärligt, Camilla? Jag menar.. Jaha.. Vem tänkte rakt där? Var det verkligen ögon-problem som låg bakom Andreas brillor (jag kan inte blogga utan att nämna dessa), eller är Camille-grejen ett resultat av för hårt festande? And I wonder... Eller om det kanske är så som jag och fröken Moni diskuterat ett tag, who knows? TV4 kanske får bestämma mer än man tror? För inte såg väl någon i juryn vidare lycklig ut när de meddelade att hon var sista wild-cardet? Eller var det bara slut på Loka vatten och de fick nöja sig med Ramlösa så långt in i programmet som resulterade i så bittra miner? Jajo man vet aldrig med dessa superstars. Men missförstå mig inte, jag älskar dom allihopa! ;)

Men godnatt

3e oktober- Varmare än varmt

Publicerad 2009-10-03 18:46:22 i Allmänt,

Fy tusan vad hett det är ute just nu! Okej, man ska inte klaga but still... Bara nagra dagar kvar här nere nu, vi solar sa mycket vi orkar och jobbar stenhart pa en bra bränna.

Jag vill se Idol, alla bara pratar och pratar, I'm jealous... Humm.. Som bara den.

Annars är allt bra. Vet ni, det har kommit en massa svenskar hit. Jobbigt läge, nu maste jag vara snäll och inte prata skit högt längre. Ansträngande värre, I know... Menmen, kul att se pa iaf, kunde vart värre.
Vi har ocksa börjat använda surfbrädor (sma för barn tror jag det är egentligen) att plaska runt i havet med, det är sjukt najs och kul!! Och igar var det storm i vattnet (fraga Gunilla som ham,nade under vattnet inne vid stranden hur sma vagorna var...) och till slut gav vi upp, det blev för jobbigt. men det var sjutk kul. Jag gillar vagor. mindre kul sen att ha vag-känslan kvar, jag behöver bara blunda sa är jag sjösjuk, vette fan vad det är för fel pa mig!! helt ärligt, hur manga har ni hört talas om som blir sjösjuka när de ligger och läser i soffan efter att ha badat i havet?! Skulle gissa att de gar att räknas pa en hand iaf...

Menmen, det är allt jag delar med mig av f¨r tillfället, plus det faktum att jag g¨r mitt bästa för att bega ratt mord just nu. Pa en flugjävel.


1 oktober- I'm still alive

Publicerad 2009-10-01 17:20:58 i Allmänt,

Tadaaa, here I am again. Signed, sealed delivered..
Hur gar det med Idol där hemma egentligen? Jag saknar det, som deeen. Jag vill se den underbara juryn jue..

Här är allt bra, efter nagra soliga dagar pa stranden (har legat där hela dagen idag med..) sa har det börjat blasa upp lite, och det kändes som ett bra tillfälle att hamna framför datorn en stund. Dock har jag en dum dator där msn är kaputt och jaa.. Men annars sa!

Inte mycket annat som hänt om jag ska vara ärlig, inte annat än att det är trevligt att vara ung, blond och nagot sadär tränad (hojoj, har ni hört pa trissor att jag tränar för fullt??) för det blir sa mycket enklare att fa det man vill utomlands da! Greejt!

Menmen, nu ska jag göra lite annat här pa datorn, kanske kommer en ny snabb update, who knows?
Pusshej

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela