sagaarvidsson

9e oktober- Now I've realised

Publicerad 2009-10-09 12:47:25 i Allmänt,

Well hello again!

Här sitter man bänkad framför tvn i väntan på att börja städa. Jag hoppas lite grann att om jag väntar tillräckligt länge, kanske dammsugaren kör igång själv, disken fixar sig själv och allt jag behöver göra är ta ut soporna. I'm still waiting...

Men i vilket fall som helst, så sitter jag och ser på Kanadas Next top Model, och jag avgudar Jay! Svårt att inte tycka om en person som har sådan sjukt stor utstrålning, han måste vara den manliga motsvarigheten till Carola, för man kan säga vad man vill om henne men utrstålning har hon.

Och vet ni, ikväll är det Idol ;) Efter att ha trott att det var fredag igår (det här med att inte jobba förstör veckorna..) så är jag lycklig att det istället är idag. Hörde att temat var klubb och det kan ju bli minst sagt intressant. Jag tror Calle kan vara riktigt bra (förstår btw ine kritiken mot honom, att han inte levererar pga blicken. Visst, man får noll kontakt men är han sdär osäker så borde det ju bättras allt eftersom- det var ju redan skillnad jämfört med tidigare. Kolla bara på Karolina istället, hon har kontakt med kameran men levererar noll ist'llet. Eller också tycker jag bara det för att hon är för präktig. Vem vet..)

Och hell yeah nu äre How I Met Your Mother, märker ni hur länge det tar för mig att blogga ner några onödiga rader? Fast om jag ska vara helt ärlig så ser jag mest på tvn.

Måste ut och sätta upp lappar angående att Bus är försvunnen, hon drog någon dag efter att jag åkt till Spanien. Ska det vara så sjukt svårt för en katt att hålla sig kvar på ett ställe? Gissar att hon saknar Mariefred.

Menmen, nu ska jag skaffa mig ett liv, käka frukost och ja - göra något annat. Typ byta kanal.
Puss hej


Kommentarer

Postat av: maria

Publicerad 2009-10-09 13:04:54

haha deet är praktiskt att inte ha några kanaler :P men då fastnar man framför datan ist :P hehe

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela