sagaarvidsson

Livet

Publicerad 2012-08-26 10:06:53 i Life,

Okej, här har det hänt saker. Livet tar bra snabba vändningar ibland, men den här gången var det i alla fall mitt beslut. Bor hemma i Storvik nu. Tog mitt pick och pack i fredags, och istället för att flyga hem och hämta en viss hund åker jag alltså inte tillbaka. Anledningen tänker jag inte skriva ut så här offentligt, men kan bara säga att bägaren rann över. Dock ångrar jag INGENTING, utan Belgien var en bra erfarenhet som har gjort mig starkare.

Men... Man är då tillbaka på samma ruta som i maj, men den här gången känns det okej. Ska ge fulla fan för att stanna här nu och verkligen satsa på att få en riktig utbildning och skaffa mig ett jobb så att jag kan bo här med min hund=i slutändan det enda som betyder någonting för mig.

Och så skönt ska det bli att få börja umgås med människor som faktiskt gillar mig, och som trivs i mitt sällskap och som JAG trivs med. Synd bara att ens första dagar i landet ska fortsätta med att vara sjuk, flygplansresan och väderomställningen var inte det bästa för min förkylning och hosta kan jag ju tala om. Men snart är jag nog frisk igen :)

Wooo

Publicerad 2012-08-22 07:31:19 i Allmänt,

Vaknar till grått väder ute idag, rätt skönt faktiskt. Det har varit på tok för varmt de senate dagarna, man smälter bort innan men ens klivit ut utanför dörren. Så ska bli rätt skönt att ha det lite svalare ute!

Hostar som fan nu, trots nya hostmedicinen. Att alltid jag ska bli sjuk innan jag ska resa?
Imorgon kommer jag hem! Kändes som att den här dagen aldrig skulle komma.
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller vad det heter. Min svenska blir bara sämre och sämre ;)

Disa <3

Publicerad 2012-08-21 19:15:35 i Allmänt,

Nu så är det ju bara imorgon kvar och sen är det ju i princip torsdag! Börjar faktiskt bli nervös nu när det börjar dra ihop sig.. Gud så jobbigt... Tänk om det inte funkar med Disa här, om hon inte trivs eller om hon bara inte passar in med de andra hundarna, då står jag där utan jobb.. yay..Menmen, man vet inte innan man provat, eller hur?
















2 ½ dag, hur lång tid kan det vara?

Publicerad 2012-08-20 18:16:55 i Allmänt,

Nu är det 2½ arbetsdsagar kvar innan jag får åka hem, vila upp mig, laddas av energi från människor jag gillar, och träffa min underbara hund! Längtar så det värker i mig!
Nya tjejen är verkligen kanon, så det kan nog bli en bra tid framöver, men just nu så är jag bara så trött! Inte hjälper det att jag är sjuk heller...

Red Sharan idag (fortfarande i lina), andra gången utomhus för oss, förra gången var i lördags och då skrittade vi bara, idag travade vi i hans dåliga varv och tog en första galopp (någonsin! om man inet räknar med hans panikspring en gång)! SÅ det är jag jävligt glad över och lite stolt med! Kul att det går bra med någonting här i livet åtminstone. Det är i alla fall skönt att veta att även om allt annat i mitt liv skiter sig så är jag fortfarande bra på en sak i alla fall. Det finns alltid där att falla tillbaka på.
Red även Moona, i lite dressyr och det gör mig så glad inombords att se hur hon utvecklas framåt så snabbt! Helt otroligt :D

Nu hoppas jag att glassbilen dyker upp idag, för jag skulle verkligen kunna behöva lite socker... cheer me up!

(varför är jag så lättpåverkad av andras humör? måste lära mig att skaka av andras piss och fortsätta le ändå.. även inombords..)

Snart så

Publicerad 2012-08-17 07:46:50 i Allmänt,

6 dagar kvar!! Tagga hemresa en sväng! Kan knappt vänta!!

Har blivit förkyld, hostar som en idot och misstänker att jag håller mina stackars medboenden vakna om nätterna..Men jag kan ju inte hjälpa att jag hostar? Ska införskaffa lite hostmedicin så ska vi se om det släpper lite.

Idag rida Moona, hon är ju för härlig den hästen. För en gångs skull är det molnigt ute så det blir nog en tur i skogen, borde inte vara alltför mycket flugor ute nu!

Tjing!

Vattna mig!!!

Publicerad 2012-08-16 12:33:26 i Allmänt,

Hoppat Mambo nu på morgonen, höll på att dö i solen, snacka om att sånna som jag INTE är gjorda för värme! Åtminstone inte sån här värme..PÅ tok för varmt för att jag ska kunna jobba utan att dö på plats, menmen. Dumt att klaga, det är ju fint väder i alla fall och inte regn!
Gick sådär att hoppa honom, han är duktig när han vill men vill gärna bestämma ordningen på hindren själv, vilket jag såklart inte går med på och då står vi på bakbenen eller bockar. Men vi kommer fortsätta träna på det :)

Ser fram emot att åka och handla lite mat ikväll, alla butiker var stängda igår pga helgdag i Belgien, och jag har heeelt slut på vatten, vilket känns sisådär i den här värmen. Allt jag går och tänker på är vatten (kranvattnet är drickbart här, men smakar som om man skulle ställt det i kylen med en rutten fisk i och låtit det stå i några dagar-lovar att det har samma inverkan på magen också). Så ge mig vatten för fan!
Precis inhalerat en burk Cola light (jag som hatar Cola, och ännu mer light!) så är inte alltför törstig i alla fall.
Så, nu slutpratat om vatten... Ska nu sova liten siesta innan det är dags att pallra ut arslet i värmen igen!


Jag och teddy, bild tagen av den kände hästfotografen April Visel. Finfin!

Ny energi

Publicerad 2012-08-15 22:15:37 i Allmänt,

Okej, så nya tjejen har nu kommit! Yay! Och hon verkar jätte-trevli,g pigg och glad= den energi som behövs i stallet om dagarna! Så ja jag är taggad igen!

Startar nästa nedräkning=hämtning av hunden <3
Dagar kvar:8!

Annars är livet bra, börjar gå riktigt bra med Moona, hon blir starkare för var dag som går :)
Saknar mitt lilla liv där hemma men det är snart dags!

Ledig!

Publicerad 2012-08-12 10:09:38 i Allmänt,

Tack och lov för ledig dag idag! Skönt att hämta andan lite, det kan behövas ibland.
Idag är det sista OS-dagen ojoj! Som jag har följt det dygnet runt här. Satt och kollade på dykningen igår och var sjukt imponerad av GB's Tom Daley! Bara 18 år och höll för pressen! Sen skadar det ju inte att han ser sjukt bra ut, men han är ju lite ung kanske..Men med en bronsmedalj...

Idag ska jag städa, sova och soooooooooooova!!

så jävla less

Publicerad 2012-08-11 12:21:37 i Allmänt,

Fan fan fan för människor! För tilläfllet kan det inte få gå EN ENDA dag utan att någon ska bråka med mig eller bara vara allmänt dum. Jag orkar inte. Fan att alla andra alltid ska förstöra för en. Sitter och försöker få ordning på tankarna som flyger runt här...

Vad är värt mest? Ett jobb man älskar med folk man hatar, eller ett jobb som är mindre roligt men med folk man älskar?

Simma lugnt

Publicerad 2012-08-11 07:15:17 i Allmänt,

Jaha ja. Igår hade man dressyrträning på finaste Moona. Hon var verkligen jätteduktig, man måste komma ihåg att det är som att rida en 4-åring när man rider henne för hon är inriden rätt nyligen. Men hon försöker verkligen göra rätt och har hjärtat på det rätta stället den lilla guldklimpen.
Jag är verkligen jättenöjd och gjorde inte så dåligt ifrån mig själv heller för den delen.

Apropå någonting heeeelt annat. Skulle jag passa som polis? Eller kanske ridande polis? Är sjukt sugen på något sånt, ska göra lite fysiska tester här nere nästa vecka hehe.

Annars då? 4 dagar kvar och än skiner solen!

nedräkningen har börjat

Publicerad 2012-08-09 07:14:27 i Allmänt,

Jag har hittat svenskt bröd!! I form av Wasa knäckebröd, vilket jag nu vräker i mig av. Härligt med lite svenska smaker ;)

Var ute och tränade Moona sent igårkväll och hon var verkligen kalasfin. Galoppen är inte där ännu men hon behöver nog muskla sig lite till innan jag kan räkna med den helt. Det är skönt att ha någonting att göra utomhus ibland om kvällarna med, och inte bara sitta inne.

Är det fel av mig att starta en nedräkning tills den nya tjejen kommer? Nej, det tycker jag inte. Jag gillar bara att ha saker att se fram emot. Och efter det startar nedräknigen tills jag åker hem och hämtar min hund.

SÅ, 6 dagar kvar!

Most nights I don't know anymore

Publicerad 2012-08-08 12:11:06 i Allmänt,

Sånna här dagar saknar jag att ha någon att prata med. Har ingen här som jag bara kan vräka ur mig allt med. Skitjobbigt ibland. Hoppas på att nästa tjej som kommer nästa vecka är bra.
Är ju bortskämd med att jobba med folk som får mig att le när livet är jobbigt. Jag saknar verkligen mina kära vänner där hemma. Men, snart kommer min hund. Och då har jag någon att krama om när allt annat tar emot. Längtar verkligen!
Tills dess får jag lita på¨musiken att lyfta mig, nu är det Fun.-Some nights och Fun.-carry on, som spelas dygnet runt!

Some nights I wish this would all end
Cos I could need some friends for a change

I'll be the rock u can build on

Publicerad 2012-08-07 07:49:08 i Allmänt,

Snart dags att gå ut och jobba. Ledig halvdag igår, skitskönt! Dagen spenderades med att städa, sova, OS, och att slappa allmänt. Riktigt härligt att få vila ut sig.

Biljetter hem bokade, den 23e augusti åker jag till sverige för att hämta min underbaraste finaste hund och den 26e åker vi tillbaka hit igen. Några dagar hemma åtminstone. Sjukt svårt att få tag i flygbiljetter just nu, semestertider å allt..

Annars är livet bra, ska försöka rida lite hästar idag igen, gick omkull förra veckan och fick ont i höften efter det så förra veckan blev det ingen ridning, men idag så! Taggad! Menmen, hare så jävla bra...

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela