sagaarvidsson

Maybe it's wrong, but it sure..

Publicerad 2009-01-07 13:46:31 i Allmänt,

...feels right

Nu ska vi se.. Det har kanske inte hänt några direkta livsförändrande händelser de senaste dagarna precis, men det har ändå varit några spännande dagar. Igår var jag med Jojo och Marjut i stockholm hela dagen, lite tävlingar :) Och det var ju perfekt utdelning, Jojo vann 120:n med Ginger och kom 8:a med Pixman. De har en speciell klass där på Ryttarstadion, 120.n går i två rundor, alltså först hoppar du hela banan, och sedan säger du till om du vill hoppa andra omgången. Sedan läggs resultaten ihop från de båda rundorna. Ifall två ryttare eller fler skulle hamna på samma antal fel, är det den sammanlagda tiden som avgör; skulle även den vara densamma så blir det en omhoppning. Ungefär som en lag-klass kan man säga, bara att man är ensam ryttare. Jojo gick nolla i båda varven med Ginger (ända dubbelnollan!) och så fick hon ett stopp med Pix i första rundan på en vattenmatta och sedan rev han ett i den andra. Men hon var nöjd, båda gjorde ju bra ifrån sig.

Sedan var det världens snö-oväder igår, usch fy fan för att vara hästskötare då! Men det var kul ändå :D

Red Apan igårkväll, körde lite markarbete-dressyr, med samlad-ökad galopp, galopp-ombyten osv. Faaan vad han svettades efteråt stackaren. Inte för att han var ensam om det, han var jättebråkig igår, så svetten rann om oss båda. perfekt, det är så det ska vara efter ett pass. Imorgon kommer det en tränare hit, och tydligen ska jag vara med på Apan :D ska bli spännande :D haha, hoppas vi inte gör bort oss alltför mycket.. Menmen...

Ska snart ut och rida Netta och longera Helge, medan Kati får de lite "roligare" uppgifterna att bl.a mocka lösdrift, fixa skritten, städa osv. Men det var hon som valde så... jag klagar inte ;)
Nej, sista disken nu innan, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela