sagaarvidsson

Men du är ju hemma före tolv i alla fall..

Publicerad 2009-04-05 12:42:38 i Allmänt,

Nu har jag landat hemma! Efter en mycket händelserik hemresa vill säga. För naturligtvis blev det en massa krångel; klassiskt Saga-stuk.
Jag kommer till Läggesta, efter att snälla Elin skjutsat dit mig, går upp och sätter mig och väntar på tåget. Så klart är det världens fullgubbe där som bara måste prata hel tiden, usch fy fan. Sen ropar de i högtalarna "ersättningsbussen till stockholm avgår nu från perrong 2". Gissa vem som fattar noll då! Så jag och en äldre dam (läs: tant) sprinegr enr för trapporna ner till en grön buss vid perrong 2. "Är det här stockholm?" "Nej,d et är nog den där andra där borta". Saga panikar, springer lite till (med Moni i telefonen) och kommer till rätt buss. "Biljetten?" "ja,den här har jag här" svarar jag och letar i fickan. No ticket... Saga får kasta väskan, springa tillbaka och leta.. FY FAN, men jag ropade åt gubben att vänta så det fick han vackert göra.. Fy fasen, säger jag bara. Men sen fungerade allt som det skulle göra i alla fall och så hamnade jag med hunden Nelson på tåget från storstan och sen kom jag hem! Hoome sweet home!

Snart lite firande, jag fick en kokbok av mamma och pappa i "fejk-födelsedags"-present :D Nuså, food food foood! :) Har dessutom redan hunnit ta ett långt, varmt bad. Nästan det man saknar mest ;)

Sen Moni ikväll med Elin och Lina, Valbo imorgon, trevligt folk, stocksbo och jaaa :D
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela