sagaarvidsson

Kaaaaaaaallt idag

Publicerad 2009-04-21 21:22:28 i Allmänt,

Idag har varit en lång dag. En extreeeemt lång dag! Skönt att den är över.
Vi jobbade till halv två innan vi tog lunch, då hovslagarn dök upp halv ett och tänkte sko Quintus som ska tävla imorgon kväll. Jippey, tänkte vi och hämtade in hästen. Tydligen har det blivit någon miss från någon av sohlmans, för vi fick ingen förvarning. Vi visste att de skulle sko innan tävlingen men inte när. Menmen, det gick smidigt och var ju över till halv två utan alltför mycket problem.

Körde igång sen igen efter lunchen, tog in Tutan och skulle jobba med henne i gången- rykta och lyfta lite fötter osv. Hon har uppfört sig perfekt de senaste veckorna, men precis som jag misstänkte har hon nog inte märkt att hon riktigt sitter fast. Så idag kastade hon sig bakåt och satte sig med all vikt på bakdelen och stegrade sig högt som fan (slog huvudet i taket) tills grimman gick sönder. Alltså, vi har balsnören och all annan sorts säkerhetsutrustning men inget av det släppte, helt sjukt. Jag förstår inte varför, men det gav inte vika. Så imorgon ska vi byta ut allt så att i kan arbeta henne igen så snart som möjligt, så det inte sätter sig i huvudet på henne. Hon är så känslig som det är redan.

Red sedan ut Abbe barbacka med Elin och Bollen. Hon markerar fortfarande i traven, men måste röra sig under ryttare. Var ute max en halvtimme och sedan var det Masses tur. Tog en dressyr-runda i ridhuset. Gick ganska bra, inte helt nöjd men det kan man kanske itne alltid vara heller. Inget fel på hästen dock, bara fel på mig ;)

Menmne, nu är det nog kväller... Sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela