sagaarvidsson

Mer jul ge mig ;)

Publicerad 2008-10-30 21:10:39 i Allmänt,

Haha vet ni vad jag har insett? Att jag måste bli bättre på det mesta (a).
Till att börja med på att
*ta bort gamla annonser (pinsamt värre när folk fortfarande ringer på Dino och frågar om han finns kvar)
*ta kontakt med nytt folk (alltså, finns det någon som kan framstå som kallare än jag..?)
*glömma de som man lämnat bakom sig (vad är det för mening med att fundera på vad som kunde ha hänt om man gjort annorlunda?)
*behålla kontakten med de som betyder något (saknar verkligen er alla där hemma!)
*behålla fokus på det som komma skall ;)

Som sagt, en hel del som jag måste bli bättre på. Men jag kan inte hjälpa att jag ibland framstår som en kall, egoistisk bitch, jag kan verkligen inte det. Jag som är så glad och ödmjuk (haha det låter verkligen som det va;) är verkligen inte det runt nytt folk, jag kan knappt fortfarande prata öppet med Marjut och då har jag ändå jobbat här sedan början på juli. Man kan ju undra varför jag har så sjukt svårt att prata normalt med , men vad faan. Är man 19 år borde man fan kunna det, eller hur..? För med alla er som jag håller nära hjärtat (ni vet ju vilka ni är, mina storvik-babes haha) kan jag prata om allt. Men när det är andra, då blir jag stel och pratar överdrivet och nää. fy fan, saga.

Nu har regnet börjat övergå i snö, hörde av Lina att det nu snöar hemma.. Inte lite hemlängtan man får, saknar den där känslan av att gå upp på morgonen och kika ut över ett vitt täcke, så som vi har det i Norrland ;) haha. Tänk att så små saker kan få en att njuta av livet. Jag menar, allt som krävs när jag har en pissig dag är att solen börjar skina så att man äntligen kan ta ett djupt andetag och bara andas in allt igen och samtidigt andas ut alla bekymmer. Det var någon som frågade vad jag söker mest efter hos en kille, och det är fan att han är som jag när det gäller det; måste kunna uppskatta det lilla. För det är sån jag är, jag är inte bäst, snyggast eller duktigast på något; men jag är däremot bäst på att hitta det goda i saker o ting ;) HAHA,
För vem hatar inte när personen bredvid inte kan bara ta det lugnt och bara vara? Kanske bara är jag som hatar sånt? Kanske äre så...

Ojoj, nu blir det långt tramsinlägg..  Men Elin har däckat framför tvn (stackarn är ju helt slut..)  och sover redan djupt, Bus sover hon med och klockan är inte ens nio än. Fick dessutom just höra från Frida att Dino är halt, yay. Rolig kväller, inget direkt positivt har hänt förutom att jag har hittat några riktigt roliga bloggar. Ändå är skoningen helt okej (de skodde idag) för då händer det i alla fall något XD Plus att jag gillar nytt folk, speciellt om det är pojkar, för här finns inga. Inte för att jag som sagt är bra på att socialisera, men det är ändå kul.
Men nu fick Jeffa in mig på rätt spår; JUL

För nu är det bara 8 veckor kvar ju. Julen är verkligen min favorittid på året. Då är ALLA i stort sett glada, det är som alla bara flyter fram med ett smile på läpparna, som att ett lugn infinner sig... Man får spendera tid med nära o kära och äta god mat samt lyssna på mysig musik. Kommer kännas konstigt att bara vara hemma några dagar för att sedan åka tillbaka till jobbet mitt under julhelgen, men sånt är livet, det är sådant man får ta. Hästarna kan inte mata och mocka åt sig själva. Men ändå, tänk juuuul. Bara själva uppladdningen, den kommer iofs också bli annorlunda i år eftersom jag inte kan åka med farmor och julshoppa i Falun eller Gävle som alltid annars, med alla paketen, inslagningen, julgranen, alla lampor (finns inget mer rogivande än blinkande ljusspel) och allt gött folk. Nej usch, nu blir jag nästan deprimerad istället, jag vill ha jul och SNÖ. Ge mig ;)


Men framförallt, ge mig HONOM

Kommentarer

Postat av: Jeffa

Publicerad 2008-11-01 13:22:16

Ha ha, du och julen asså...xD

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela