sagaarvidsson

It's a new day and it all feels right

Publicerad 2008-10-26 08:48:08 i Allmänt,

 Dag 112

Ledig idag, men ska snart ner och mocka lite och mocka hage med. Sedan är det nog lika bra att rida så man har det gjort, eller om jag ska vänta med det så slipper Kati ta in sen.. Ska nog rida Apan i markarbete, synd att det ärdåligt väder för nu har de byggt bana på utebanan med... Menmen, vår fina hinderbana från härom dagen står fortfarande kvar inne i alla fall! Pinne ska jag nog rida barbacka i ridhuset med..

Idag kommer Elin hit, hon ska ju praoa under veckan. Heja! Saga är glad, även om det innebär att hon måste städa (igen!) och diska (igen!) och göra det allmänt snyggt här inne. Synd bara att man int ekan göra något åt Bus, hon är alltid lika ouppfostrad, fråga bara Moni haha. Men helt seriöst då, så ska det bli kul och ganska skönt med lite extra hjälp under veckan. Saken är ju den att när man jobbar två går det fort, undra hur fort det går när man är tre då... Fast vi ska göra lite sådant som vi aldrig hinner annars, typ mocka grushagarna, byta spån i boxar och lite sånt. Så att Elin får känna på det "hårda" livet, hehe.

Nej, nu kanske amn ska fundera på att hoppa upp och ta tag i dagen, amn har ändå inget bättre för sig, finns inget godis hemma så jag kan inte kolla på film. Finns för den delen ingenting alls hemma i skåpet, det ekar fortfarande.. Måste storhandla.

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2008-10-26 12:25:42

Haha, kör hårt med Elin nu :P Stackare som MÅSTE städa :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

No brain- No headache

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela